Мартенската ни тайфа - стана вече на 1!!!

• 27 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте,
Честит рожден ден на Мира и Тия. Да растат здрави, обичани и щастливи госпожици. Мечо Пуух, все се чудя как не се засякохме в родилното.

Минава полунощ и ще си позволя да кажа Честита Баба Марта! Бъдете здрави и не позволявайте делничните грижи да свалят усмивката от лицето ви.

На свой ред да почерпя за първия рожден ден на най-послушното и усмихнато бебе на света. Винаги съм обичала Баба Марта, но никога не съм предполагала, че ще ми направи такъв невероятен подарък. Снощи четох темата отпреди година и ми стана едно такова мило и носталгично. Виделина, благодаря, че беше моя вестителка тогава. Сега отивам да чета писмото, което ти писах преди година Simple Smile))

Честит рожден ден и на сладката Симонка. Да расте все така чаровно и прекрасно дете и всяка болест или неприятност да я заобикаля отдалееееече.

# 76
Благодаря ви мили мами за пожеланията, РД изкарахме добре, само бебка от толкова хора се препарира и ...абе беше послушна Grinning
 newsm78някое бебче дали ще успее да си духне свещичката, че ние си го показвахме много добре, ама като дойде момента и  Joyзабравихме упражнението.

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, весели и засмени!

ЧРД на Симонка и Пресиян! Да растат здрави, весели и щастливи деца за радост на мама, тати, кака и бати!
Ивема, почти съм сигурна, че си била в съседната стая и си спомням, че изписваха бебе Пресиян Grinning, но не знаех, че е твоето бебче Grinning Весел празник  bouquet

Деси, честити ходещи краченца на Вики! Леко и безаварийно Grinning

# 77
  • Варна
Оооо, честито на двамата варненски сладури - Пресиян и Симонка! Да растат весели, здрави и много щастливи, да се слушат взаимно с мама и татко!
Честито и на мъничката Вики за голямото ходене!  Mr. Green
И на всички честита Баба Марта!

# 78
Честит Рожден Ден на Пресиян! Пожелавам му щастливо и незабравимо детство, изпълнено с много игри и усмивки. Много да радва мама, тати и батко.

Еми, да ти е живо и здраво малкото момченце, а на теб весел празник. Много прегръдки и целувки на нашето братовчедче от мен и Калина.
(и аз прочетох писмото, което ми написа преди да тръгнеш за родилното и ми стана толкова мило, тази една година мина толкова неусетно)
Честит рожден ден и на Симонка.
Честита Баба Марта на всички!

# 79
  • София
Честит рожден ден на Симонкаи Пресиян! Големи и умни да пораснат!
Ивема, къде четеш старите теми? Аз нещо не ги намирам в архива.

# 80
  • Стара Загора
Честита Баба Марта. Бели и червени, румени засмени да сте.
Честит рожден ден и на Симонка. Много здраве и щастливо детство и пожелавам. На Герито 
bouquet весел празник!!!!!
Маймунке бременлийските ни теми са в поффорума на Очаквани бебета - януари- април. На 1 страница на нашата тема има линк с последната ни бременлийска тема и линк към всички останали! И аз понякога ги чета!!!!

# 81
  • София
 Благодаря, Слънце! Аз преди това търсих в архивите, но там като че ли се губи някакъв период. Върнах се да си припомня. Simple Smile Кога ми обръщаше корема с хастара наопаки, кога стана ходещо човече и ме води за ръка непрекъснато нанякъде. Много ми е сладък душанкото!
 Честита Баба Марта на всички! Хубава пролет да си имаме!

# 82
ЧРД на Симончето и Персиян!!! Да растат усмихнати, щастливи и здрави    bouquet

Честита Баба Марта!

# 83
Честита Баба Марта на всички!
Честит първи рожден ден на Пресиян и Симонка! Да растат здрави и щастливи деца  Hug

# 84
Здравейте,

Честита Баба Марта!!! Да сме бели и засмени!!!

ЧРД на Симонка и Пресиян! Много здраве, много щастие, много усмивки, много игри и много радост за мама и тате!!!

Честит имен ден на Мартовците и Мартините!!!

# 85
ЧРД на Симонка и Пресиан! Да са живи и здрави, много щастие и любов, да растат прекрасни деца!

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, весели и засмени, силни, смели и добри!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 10:26 от Rila

# 86
  • София
Честит рожден ден на Симона и Пресиян!  Tada Tada Gift Да растат здрави и щастливи!

Честита Баба Марта! Да сме бели и червени, все така красиви и винаги засмени  Simple Smile

# 87
Честита Баба Марта!

Честит първи рожден ден на всички, които съм пропуснала!

Честито на всички новоизлюпени пешеходци!

# 88
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!
Да са живи и здрави. Много да радват мама и тати  Grinning

При нас партито вчера мина с много емоции и гости  Grinning Но естествено, че трябваше да е нещо и наопаки и Мира си обърна режима вчера. И вместо за партито да е току-що станала от сън - й беше вземе за спане  ooooh! Съответно беше едно мрънкане и рев все да я гушкам. Не можа да обърне внимание на гостите си  Laughing А на прощапулката 5 мин трубваше да я убеждавам да си вземе нещо от масата, защото тя въобще не искаше да се занимава с такива неща, а да спи  Crazy С триста зора реши да натисне две копчета на елтата /не я взе, не знам дали се брои  Rolling Eyes/, което беше за финансист. После я накарах да си избере още нещо и взе набутаните в последния момент от баща й ключове за колата, което той каза, че е за пилот на Формула 1  Crazy Та така, вчера си показахме киселите периоди пред всички  Sunglasses
Иначе получихме много и страхотни подаръци.

Хубав ден от нас  Grinning Аз ще се постарая да понаваксам с четенето.

# 89
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Симона и Пресиян! Да са здрави, весели и засмени като мартеничките!

Честита Баба Марта на всички! Здрави и румени дечица!

Общи условия

Активация на акаунт