Честит рожден ден на Мира и Тия. Да растат здрави, обичани и щастливи госпожици. Мечо Пуух, все се чудя как не се засякохме в родилното.
Минава полунощ и ще си позволя да кажа Честита Баба Марта! Бъдете здрави и не позволявайте делничните грижи да свалят усмивката от лицето ви.
На свой ред да почерпя за първия рожден ден на най-послушното и усмихнато бебе на света. Винаги съм обичала Баба Марта, но никога не съм предполагала, че ще ми направи такъв невероятен подарък. Снощи четох темата отпреди година и ми стана едно такова мило и носталгично. Виделина, благодаря, че беше моя вестителка тогава. Сега отивам да чета писмото, което ти писах преди година
))Честит рожден ден и на сладката Симонка. Да расте все така чаровно и прекрасно дете и всяка болест или неприятност да я заобикаля отдалееееече.

някое бебче дали ще успее да си духне свещичката, че ние си го показвахме много добре, ама като дойде момента и
забравихме упражнението.
Да растат здрави и щастливи!
Съответно беше едно мрънкане и рев все да я гушкам. Не можа да обърне внимание на гостите си
С триста зора реши да натисне две копчета на елтата /не я взе, не знам дали се брои