Мартенската ни тайфа - стана вече на 1!!!

• 27 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мама ще бъде с коси побелели,
тихо ще пази две детски кордели,
ще се тревожи и скришом ще плаче,
ако не носи писма раздавача.

Друго не трябва, три думи само:"Добре съм ,мамо"

Уф, както ми е едно минорно днес, последното редче направо ме разрева  Tired

Айрис, нещо не схванах как смяташ да разхвърляш домочадието  newsm78

# 361
  • Ловеч
Айрис, нещо не схванах как смяташ да разхвърляш домочадието  newsm78
Ще ги пращам дълга командировка при свекърите, 114 места за цял Люлин са обявили в системата за набор 2009 и Косьо явно няма да го огрее. Не искам да ги деля и затова ще са в пакет - но още не е сигурно. Чакам с последна надежда 24.04 - може и да се класираме кой знае.

# 362
Тъкмо гледам за втори стол за кола за Марти и видях, че австрийските са намалени 20%. Супер е цената и смятам да грабя!

http://www.mytoys.de/Kids-im-Sitz-Autositz-BeLine-SP-Iris-Green/ … a01.04.04/1859453

# 363
Честит празник майчета, бъдете здрави и красиви, само хубави емоции с малките съкровища и повече приятни изненади от татковците, а не само на празници.

Честит първи рожден ден на днешните сладурковци, а и на всички останали които съм пропуснала. Да растат здравички, добрички и да радват родителите си.
 Болничките бързо да оздравяват.
Честито и на новопроходилите, специално на сладурките Симонка и Вики, която по нищо не се дава на "по-големите".
За връщането на работа, аз още като излязох по майчинство си знаех, че не искам да се връщам там, защото мисля, че Тони беше писала, че като ги изтървеш един път, после няма оправяне. Но както се и очертава май няма да има къде да се върна и да искам.
За собствен бизнес от вкъщи и на мен ми се иска, но нещо откъм идеи ми е едно пусто, каквото се сетя, все ми се струва, че няма да се получи. Та сега съм залегнала да чета едни закони, че ще се явявам на конкурс за работа. Ще се надявам да ми стискате палци, че няма да ви казвам колко са кандидатите.
Щях да се включвам и по други въпроси, но май стана много дълго. То не бях чела цяла седмица, та много теми има. Може би по-късно, ако не са ми спретнали още някой подарък. Laughing

# 364
  • София
Честит първи рожден ден на Адриана, Никол, Андреа и Калина Мария! Да са много щастливи, здрави и усмихнати! Честит празник на мамите им!

Честит празник на всички вас, милички!  Hug  bouquet Heart Eyes Бъдете щастливи жени и майки!
Аз днес имам малко кофти подарък, баткото ни е с вирусна пневмония  Sad
На всички болнички пожелавам да се оправят бързо!  Praynig Praynig  Hug

# 365
  • София
Тъкмо гледам за втори стол за кола за Марти и видях, че австрийските са намалени 20%. Супер е цената и смятам да грабя!

http://www.mytoys.de/Kids-im-Sitz-Autositz-BeLine-SP-Iris-Green/ … a01.04.04/1859453

За какво ви е втори стол? Не е ли по-лесно да ползвате колата, в която е монтиран Макси козито newsm78

# 366
Привет и от мен в командировка, на работа без дете! Ей, много ми липсва...

Честит рожден ден на сладките ни мъници!

Сърцето ми се свива като чета за болните дечица, бързо да се оправят.

# 367

За какво ви е втори стол? Не е ли по-лесно да ползвате колата, в която е монтиран Макси козито newsm78

Втората кола е във Виена  Embarassed и понеже ходим 2-3 пъти на година там за някой ваканции - трябва ни стол!

# 368
  • София
Честит рожден ден на бебоците, които пропуснах през уикенда!!!
 Честит рожден ден на женския отбор от днес - най-хубавия подарък за своите майки!!!
Честит осми март на всички   bouquet

При нас няма ново, почти не яде...иначе е добре, вчера беше около 3ч. навън - ами заспа и няма прибиране, докато не се събуди и така.
 Благодаря за честитките относно кумуването:)
 Всичко за бебешкото парти в петък е готово. Остава да подбера менютата и за петък и събота за родата и приятелите и разбира се - почистване(основно) Mr. Green

# 369
  • София - Рим и обратно
Честит Рожден Ден на женствените осмомартенски госпожици Адриана, Никол, Андреа и Калина Мария да са здрави, весели и радост за мама и тате!!!  /Ама наистина ли нямаме момци рожденици днес???/
Честит празник на всички ни   bouquet
Мерси за съчувствието на всички ви, Софи е доста по добре, започна и да се храни, че 2 дни си стоя само на мляко и няколко бисквитки, не съм я и насилвала де, като са болни не ядат, това е ясно.
Тези дни като се опитвах да попрочета темата, ми направи впечатление, че много от вас още я мъчат следобедната закуска newsm78. Аз така и не намерих особен смисъл в нея, обядва към 12-13 ч., около 4, ако е будна хапва плод и после си вечеря манджа /зеленчукова или пилешка супа/ около 18-19 ч., после пие мляко преди сън и това е. Не намирам време за следобедна закуска Rolling Eyes.

# 370
  • Варна
Честит първи рожден ден на сладуранка Калина Мария. Да расте здраво и послушно дете за радоста и гордост на прекрасните си родители, обградена с много любов и разбирателство. Щастливо детство и безброй усмивки!

Честит първи рожден ден и на трите прекрасни дами - Адриана, Андреа и Никол. Бъдете здрави и щастливи, растете безгрижно и бъдете винаги истински ценени и обичани жени. Честит двоен празник на майките им.
Честит 8ми март на всички!

# 371
Здравейте мацки!

Честит 8-ми март, мили момичета! Бъдете обградени с любов  и щастие не само през този ден , а и през всички останали дни на годината!

Честит 1-ви Рожден Ден и на нашите 8-момортенски куклички Ади , Никол , Калина и на Анди!

Elwing - е много жалко за баткото! Дано бързо да се оправи.

Хриси , егати ужаса сте изживяли! Много целувки за Софи!  Hug Знаеш как ми липсвате, не сме се чували от толко време и да ти кажа разговорите по 1час ми липсват определено!

oki4   love001

Имах малко  негативни емоции напоследък , но се надявам да не са със сериозни последствия за мен. За това и не се включвах- просто не знаех кво да пиша!  Sad Депресията ме поналегна малко , но се надявам бързо да се разделим с нея!

Теди е добре. Онзи ден видях , че 3-тото зъбче, което ни се е показало не е резец , а кучешко!  #Crazy Малко се притесних, но днес по тел. Elwing  ме успокои, че всичко е наред. Чак не можах да се зарадвам- ама съм и аз една. Хем помня , че е други мами писаха, че им никнат   не по ред , но..... Whistling

Хайде до скоро!

# 372
Честит рожден ден на Адриана, Андреа, Никол и Калина Мария

ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

Леле, много болни дечица...милите...явно това променливо време си казва думата. Дано бързо да се оправят, че няма по-гадно нещо да ти е болно детенцето  Sad

Ние за сега удържаме фронта( пу-пу), а каката пък не е боледувала от както спря да ходи на градина, значи почти година вече.(Е, не броя някой и друг сопол, изкаран на крак). Имаме си 6-то зъбче и за сега излизат като по книга.В момента има 2 горе( централни) и 4 долу. Но и аз мисля, че това няма никакво значение  Wink Интересното е, че на Никол излизаха в абсолютно същата поредност  Grinning

А времето е...точно като за 8 март  Crazy.Ние днес бая време се моткахме навън - ходихме да и вземат кръв( с урината не успяхме), после да вземем кака от у-ще, ама взехме и нейното приятелче, едно момченце, с което са заедно от раждането си и отдавна не се бяха виждали, та днес бях с 3 деца  Crazy Добре, че големите сами се гледат  Mr. Green, че София напоследък ми взима здравето. Голям бяс е станала. Само маймунджулъци прави - ходи назад (кога напред проходи, кога се светна, че и назад може, а никой не я е учил), върти се в кръг, докато не и се завие свят и не тупне( което явно е целта), стои си на главата( и 4 крака  Laughing ) и т.н. А приспиването вечер е просто кошмар. По 1 час не заспива, а днес ми избяга от стаята и още 30 мин. бесня в хола.Хем днес беше с перфектният режим на голямо дете - сутринта спахме до 10 ч., следобяд спа от 14-16ч. и аз реших, че в 20ч. ще заспи без броблем.Да, ама не. Явно при нея няма значение дали е станала в 18 ч. или в 16.

Айрис, и на мен ми стана странно - за колко време ще е това положение?Явно имаш голямо доверие на свекърите ти.Аз на моите не бих им дала децата и за 1 нощ. (и по принцип не бих ги дала, де).

Айде лека, че София явно се наспа.

# 373
Благодаря много за милите пожелания.
Ние днес имахме парти с приятелките на Никол, а в събота ще е 2–ри тур.
Да почерпим с тортата дето направих .

Честит рожден ден на Ади ,Андрея и на Калина Мария!  
Честит 8–ми Март на всички мами!
Аз изобщо не мисля да се връщам на работа. Винаги ми е харесвало да си гледам децата и сега не се чувствам затъпяла или занемарена.Е ако ми се наложи разбирам, но в краен случай. Децата само веднъж са малки. Живота толкова бързо тече, че се опитвам да запомня всеки миг. За каде да бързаме.
Аз докато напиша поста и то станало при вас 9–ти Март. Joy
Болничките да оздравяват. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 00:41 от asturiana

# 374
  • Варна
Здравейте момичета,
Честит първи Рожден ден на моминския отбор от днес - Адриана, Андрея, Никол и Калина Мария.  Да растат красиви и уверени момичета и жени, да имат много успехи и щастливи мигове и незабравимо слънчево детство! (И аз бях забравила, че на 8.03. се родиха само момичета  Simple Smile )
Честито и на всички, празнували през изминалите дни - съжалявам, но не сварвам да чета и не ми се рискува да изброявам и да пропусна някого. Всички да растат здрави и щастливи!
Честит празник на всички, които празнуват днес - аз не съм от тях по ред причини, но пожелавам на всички ви това, от което душите ви се нуждаят, за да покажат най-красивата си страна.
Аз влязох, за да се похваля, че снощи Ния направи първите си крачки сама. Неповторимо усещане е да видиш как за една секунда пораства и минава на нов етап. Толкова щастлива и горда се почувствах! Сякаш никога не съм мислела, че може да се случи Simple Smile  На тази дата беше роден дядото на Ния - моят татко, който така и не я видя. Малкото ми момиче успя да му направи подарък.  А аз май за първи път така й се радвам, че расте. Досега все ми се искаше да поспре, да й се порадвам по-дълго  Embarassed 
Та така, похвалих се Simple Smile  Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт