Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 428
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Честито, ПолHug

Леки и безаварийни пътища!

# 196
  • Sofia
Айде да почерпя за новата каруца Mr. Green:

нямаш милост с това сладко - честита кола  Hug

# 197
Божеееее,колко маймунки сме на клона горе и чакаме Пол да дойде.  Joy Crossing Arms
Няма ли да идва тази домакиня  ,къде черпи.....аз си изпих пиенето.Няма кой да  сипе още  Confused

# 198
  • Sofia
гледам Иван и Андрей - министър Дянков им е гост - сложил си е огромна и ужасно грозна мартеница ooooh!

# 199
Жу къде видя пиене бе жена?  smile3534 аз само шоколадовки неща  newsm03

# 200
Одеве имаше разни бирички тука.... Flutter

# 201
Жу къде видя пиене бе жена?  smile3534 аз само шоколадовки неща  newsm03
Като  го написах и после потърсих да видя какво пия...........ама не можах да го намеря  Blush Joy Joy Joy  тя Пол с тия деца изперка,бонбони ни предложи.Алооооууууууууу Каруца ще поливаме ,няма детски РД да правим.
гледам Иван и Андрей - министър Дянков им е гост - сложил си е огромна и ужасно грозна мартеница ooooh!
Да ти кажа този човек ми е антипатичен още в началото с дразнещия си глас.По едно време си виках аййййдееееее това да му е кусура може пък да е умен,кадърен......  Crazy
Но откак взе да се изявява ,като медийна звезда и да ръси глупости ,където и 8 годишния ми син няма да изрече ......просто няма шанс вече да ми се извиси.

# 202
  • Sofia
Да ти кажа този човек ми е антипатичен още в началото с дразнещия си глас.По едно време си виках аййййдееееее това да му е кусура може пък да е умен,кадърен......  Crazy
Но откак взе да се изявява ,като медийна звезда и да ръси глупости ,където и 8 годишния ми син няма да изрече ......просто няма шанс вече да ми се извиси.

Аз също не го понасям, като извънземен ми е в България.

# 203
Полчоооооооооо да се поправи, искаме пиене, искаме пиене  newsm18 , не такова  Misc Baby Bottle обаче  Mr. Green виски за мен  newsm47 , моля  Mr. Green

# 204
Ками днес за първи път за тази година видях лалета и се сетих за теб. Цената им беше 1бр - 2.00лв. Баси................ама едни гърджавички.........никви..........

# 205
Абе мамка му нали пари има..........как не си направи една операция ,нещо да направи с тоя глас.Бе най-малкото да пропуши  Mr. Green  Joy малко по-мъжки да му стане гласа.Пфуууу ква е тая ,къде се   е омъжила за него ,че  и ........ай ,че изперках и аз  Crossing Arms
представих си го в леглото    Sick

# 206
  • София
И мен ме нЕрви Симеончо с тоз гласец, даже смених канала  Mr. Green!

Жу, бебето не е много блондинка, мамка му, тъмна й е косата като на майка й и баща й! Не искА да се метне на мене малко  Crossing Arms. Ей, одеве се обадих да ги чуя, ако знаете това бебе как се дерешеееееее, а сестра ми вчера разправяше, че била кротка !
Решила съм да ходя да търя балони с хелий и да направя някаква украса за изписването. Обаче майка ми, моля ви се, заяви, че балоните с хелий щели да замърсят въздуха за бебето в апартамента Joy! Просто щях да се гътна, таз жена ще ме съсипе от смях някой ден  hahaha!

Вчера ми направиха страхотен букет с розови лалета за сестра ми, като за момиченце! Много бяха красиви и се сетих за Ками и Пол също като Реа bowuu  Hug!

# 207
Жужункоооооооо не сЪ нерви бе, кво ти става   smile3506 аз тоя не се сещам кой е ама няма да превключа на И. и А. нещА да гледам с тънки гласчета мъжлета  newsm62  

Сякаш ще си лягам да си нанкам , а вас ако не ви е страм се съберете по късно и се напийте  Mr. Green

# 208
...Сякаш ще си лягам да си нанкам , а вас ако не ви е страм се съберете по късно и се напийте  Mr. Green

Чакай бре, ш'ва напивам сИга hahaha.

# 209
Реа,абе как да не го знаеш ,бре?Симеон Дянков -министър на финансите  приличал на Брад Пит.Аз понякога така се паля с политиката.Когато стана скандала с Р.Желева 2 часа не млъкнах ,моя мъж слуша,слуша по едно време си събра очите и каза,че ми има нещо.  Crazy Но ,като му разясних въпроса  ooooh!-тогава !
Вени,сладурка  е Софи знам си аз,пък и виж характер проявява.

Да взема и аз да се опъна вече  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт