. Дъщеря ми беше по същият начин хипнотизирана от Слави като беше малка /между другото са родени на една дата
/, а сега виждам, че и Ник се впечатляваот него. Честно казано и аз го харесвам. Въпреки.....недостатъците му
.
. Много ми харесаха доста модели. Това е, че с доставката ми стават хептен скъпи. А вторият сайт не ти го дава, щото има ограничения от самият форум. Води се като спам. А там, където видях безплатна доставка за страната над 60 лв. важи ли
?
!
. Като си получа доставките от Ларедут например, така им се радвам, все едно са ми ги подарили
. А пък за децата най-лесно пазарувам. Там грешки нямам.
Чочии
,ще ги изкараме чаветата роднини.Онзи ден бях писала в отчетните,че като почнат балерините на Слави и моят ще глътне плазмата.И цвърчи един щастлив,както и на кака Радка -шоу и Бистришките баби с рекламата за баницата:crazy:(ама това май не е много за хвалба)
! Ама колко е пораснала, вече и с шнолка
! Чуждите деца обаче много бързо растат
.
.Дани сутрин много обича да гледа Гала,наобяд Слави,следобяд Мехмед /от "Перла"/,а вечер без Юксел Кадриев не ще да яде 

. В обедната почивка ходих до един мн хубав магазин "Мартини" има страхотни ообувки, ботуши. Трябва да изляза събота да пообиколя, разбрах че в цяла Варна има разпродажби.
Мислех сега да се пробвам. И писах на едните ако случайно 35 не ми стане какво правим. Щели да ми ги подменят казаха. Остава сега да ги питам кой ще заплати разходите по транспорта ако върна едните, за да взема друг номер. 

. Ша взема да ида до Плиска, кат казвате, че Тенденз имат намаления.
!
Явно ще си стягам г**а да събирам пари и това е. А твоите новите, да са ти честити и дано ти ги сложат до 1 седмица, не до 1 месец.

Препоръчани теми