Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Ето как от глад /докато приготва пюрето/ се яде маса:

А ето как,гледайки влюбено Слави Трифонов,Дани забравя да си преглътне пюрето:

# 421
Чочке, голяма ти е сладурка, пу-пу Heart Eyes. Дъщеря ми беше по същият начин хипнотизирана от Слави като беше малка /между другото са родени на една дата Crazy/, а сега виждам, че и Ник се впечатляваот него. Честно казано и аз го харесвам. Въпреки.....недостатъците му Crazy.

Стефче, много хубави патъци бре Crazy. Много ми харесаха доста модели. Това е, че с доставката ми стават хептен скъпи. А вторият сайт не ти го дава, щото има ограничения от самият форум. Води се като спам. А там, където видях безплатна доставка за страната над 60 лв. важи ли newsm78?

Каишки и аз нося, но така или иначе ходя само с дънки. Дебели са ми краката и не ги харесвам. Затова ако е пола, е до земи Rolling Eyes.

Венче, сигурно ли е изписването? Ех, че е вълнуващо Laughing! Много хубави емоции са това Heart Eyes!

Стаситке, не е сложно пазаруването он лайн. И е много......вълнуващо Crazy. Като си получа доставките от Ларедут например, така им се радвам, все едно са ми ги подарили Crazy. А пък за децата най-лесно пазарувам. Там грешки нямам.

# 422
  • София
Цитат
А ето как,гледайки влюбено Слави Трифонов....................
Joy JoyЧочии Joy,ще ги изкараме чаветата роднини.Онзи ден бях писала в отчетните,че като почнат балерините на Слави и моят ще глътне плазмата.И цвърчи един щастлив,както и на кака Радка -шоу и Бистришките баби с рекламата за баницата:crazy:(ама това май не е много за хвалба)

# 423
 Охххххххх, Чоч, много голяма красавица е  Heart Eyes! Ама колко е пораснала, вече и с шнолка  Hug! Чуждите деца обаче много бързо растат  Mr. Green.
 Аз да ви кажа, много харесвам обувки с каишки как стоят. Много женствено, правят крака много нежен и секси, ама да си висока и дългокрака. На моят крак стоят повече от ужасно  Confused! А на Рейчето ботушките са врЪхта на сладоледа, обаче мен не мож ме покачули на такъв ток! Имам разширени вени и на двата крака и умирам от болка като походя на висок ток.

# 424
  • София

Мадам Стасита, къде бродиш ти? По магазини за обзавеждане разбрах. Аз не им се ловя на тези с хипер скъпитегардероПЕ. Хайде сега! Да не използват космически материали.
Бродя аз,"като недарена снаха" Mr. Green
За пазаруването по интернет,много ме притеснява,как си целите точният размер обувки и дрехи?.Ето аз знам,че нося обувки 37-ми номер,но понякога са ми малки и си взимам 38-ми.Както и с размерите на дрехите.

# 425
Ренка, мерси, че ме подсети, че да кажа и аз за ботушите на Норчето Laughing. И на мен много ми харесаха, и най-вече това, че са с ластици като че ли отгоре. Може да влезе и по-пълен крак Thinking.
Рени, как сте в къщи? Не  пишеш често напоследък Rolling Eyes.

Стаситке, аз затова писах, че най-обичам да поръчвам за децата. Иначе за мен и от нормален магазин трудно избирам. Но пък за обувки....аз имам малък крак. Влизам и в 36, а мога и 37 да нося, тъй че лавирам. Предпочитам да поръчам по-малкият номер, че може да се отпусне. Всъщност имам едни поръчани сандали единствено он лайн. Цяло лято си ги носих миналата година.

# 426
Бени,много й влиза бретона в очите /майка ми все ме кара да я подстрижа малко,ама аз кът съм се заинатила и дума не давам да се кажи за подстригване/.
Свате Стасита,нъл ги сватосахме вече наште-раднини,не роднини,щом си приличат,шЪ сЪ земЪт и толкоз  Heart Eyes.Дани сутрин много обича да гледа Гала,наобяд Слави,следобяд Мехмед /от "Перла"/,а вечер без Юксел Кадриев не ще да яде  Joy
Поли,какъвто и да е,аз също си го харесвам Слави /той на 18.10 е роден,нали?/.Много рядко издържам да го гледам вечер,ама добре,че има повторения наобяд... Rolling Eyes

# 427
Аз пък вчера се обзаведох с една пола цък и цък, ама незнам кога ще се пресрамя да я облека. Някой слънчев ден. Не съм носила къса пола не помня от кога.  ooooh!
Тя не че е къса /под коляното/ ама Мъ Исрам.  Embarassed
Норче, купихте ли на Мишо подарък да тЪ питам аз?  Mr. Green

Чочо, завиждам ти за красавицата. Да ти е жива и здрава. Пу как ми се иска едно момиченце да ми слагам фибички, шнолки, да си ходим по магазините. Ееееех...

# 428
Камче, нИ рИвИ Crazy. Имаш шанс с внучки един ден Laughing Hug.
Честита пола! Носи си я със здраве Peace. Вади фаца, дано се пресрамиш и да се фотнеш даже да те видим Crazy!

Чоч, да, 18.10 Peace.

# 429
Чоч, сладурка е Дани думи нямам. Цуни я от мен  Heart Eyes

Пол затова си взех такива, че са с ластик и са супер удобни.

Аз съм постоянно на високи токове. Събота и неделя като съм с маратонки и ме заболяват пръсците  newsm78. В обедната почивка ходих до един мн хубав магазин "Мартини" има страхотни ообувки, ботуши. Трябва да изляза събота да пообиколя, разбрах че в цяла Варна има разпродажби.

Ренка аз правих склерозиране на вената. Мн съм доволна, но след 3-4 години се прави пак тази процерура.

Камче, не съм му купила нищо на човека щото не слуша тези дни. Иначе да ти кажа, че полата е хубава и ще можеш да си я носиш и с ботуш и с бота , обувка и сандал летоска. Аз имам 4 поли дънкови и мн си ги обичам. Нося много поли, но всичко е под коляното , че не си каресвам коленете.

Как ви завиждам , че може да си купувате от Лередута. Нямам кредитна карта и нямам време да ида да си направя. А и хич не ги разбирам тези неща с онлайн пазарването. Иначе на една позната постоянно и правят порадърци от там. Прохосмукачка, комплект спално бельо и още мн неща не ги помня.

Жу дека си МА?

# 430
Мадам, ти пък. Ами че аз и не съм си пазарувала до този момент.  Crazy Мислех сега да се пробвам. И писах на едните ако случайно 35 не ми стане какво правим. Щели да ми ги подменят казаха. Остава сега да ги питам кой ще заплати разходите по транспорта ако върна едните, за да взема друг номер.  Laughing Аз никога нищо не купувам без да огледам и премисля барем 3 дена. И за всичко така питам с email. Като са си направили сайт, да ми отговарят, молим.  Twisted Evil

И за мебелите така разпитвах. Тези Виденов. Няколко писма. Накрая ми звъннаха по телефона, за да се обЯсним. Изобщо викат ми Стефка-досадната.
Когато си поръчам ще ви споделя. Но с цените имам проблем аз. На живо по магазинята каквото ми харесва ми идва скъпо. Евтните пък не харесвам модели. И така, за да си начеша крастата, изрових тези обувки в интернет.

Камече, честито за поличката. Ама не се срами толкУ да се фотнеш, де, както казва Полин.

А и една гуд нюз - имало вече превод на заплатките. Много ми се повдига настроението така. ДЪли да не си вземнам един почивен ден, че да се насладя на удоволствието?  newsm78
Вчера брат ми като дойдоха до Пловдив и ние с моя, щото без парички бяхме, веднага отидох да ме почерпи брат ми торти в Неделя. За новата си служебна кола. Напуках се аз с торта, после в нас ядох разни забранени храни като салами, кашкавали и... през нощта като се рече: "А земи сега тая жлъчка"  Joy ooooh!

О, Реа, наистина, какво стана с подаръка? Така се смях от сърце на бележчето на вратата ви.

# 431
  Камче, ко носех ботуш с ток, веднага ти я зъмвах таз пола. Супер е! Но аз все с панталони и дънки ходя, щото са ми по-удобни ботуши с платформа или тип кубинка. Пусто метълско възпитание, не мож го умори  Mr. Green.
  Аз пък не съм ви се похвалила каква рокля ми купи мойто мъж. Плетена с дълбоко деколте. Трябва да я облека и да се снимам, че иначе няма да разберете колко секси стои. Лошото е, че ми трябва ботуш до коляното, ко може с лек ток Simple Smile. Ша взема да ида до Плиска, кат казвате, че Тенденз имат намаления.
  Стефче, амчи ти не ядеш, не ядеш такива неща и той организма отвикнал да ги преработва. Давай го по-кротко, де!
  Рейче, не мога да си направя такова нещо, щото то се прави на повърхностните, а моите са дълбоко. От вън нищо не личи, но как боли и как се подуват краката  ooooh!!

# 432
Стасита, ти ме уби с тез гардероби, а аз каквато съм капризна, обикалях като луда да търся обзавеждане за спалня и всички гардероби ниски, пък аз искам до тавана, плътно  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Явно ще си стягам г**а да събирам пари и това е. А твоите новите, да са ти честити и дано ти ги сложат до 1 седмица, не до 1 месец.

Сега се сетих и за уникалната бележка на Мишо, как се смях, Реа, направи нещо за туй дете, горкото.

Чоч, щом търпи шнолки не я подстригвай, аз мойто ще го офъкам до края на месеца късо, защото не иска да чуе за шнола или ластик.

Кам, да ти пратя малко жужи за компания, ще ти се отще да имаш момиче, гаранция. Обикновено правим големи циркове в магазините, а шнолки и ластици не търпи, както споменах вече. Полата е супер и невиждам от какво те е срам, та да не я облечеш скоро.

И аз онлайн не пазарувам, докато не се видя как изглеждам в някоя дреха не мога да я купя. За обувки да не говорим, аз маратонките избирам, какво остава за обувки. Мъжа ми вчера цял следобед, докато спя жужи, разглежда един сайт да си поръчва маратонки. Скъсах си нервите. Аз нямам никакво търпение да гледам 1 000 000 страници. И меся питка, а той през 2 минути:"Ела да видиш едни", след малко пак: "Харесах си едни други, ела да ги видиш" , ейййййййййййй полудях. Аз седнах за 5 мин. избрах на дребното едни маратонки и станах. Пък ако вземе и да ги носи грешка няма да има.

А обувки с каишки няма да си купя, дори и с дънки не ми харесва, само това, че имат каишки ме кара да не си ги купя, пък за носене да не говорим. Ако си намеря без каишки ще си купя, ако не, ще си карам със старите.

# 433
Ренка, ами то аз имам прегъната жлъчка. Той моят организъм и в малки количества трудно ги обработва тези неща. Особено от кашкавал много ми се дразни.
Абе аз преди всичко си ядях кат парасьок. Обаааче прегъната жлъчка имам, хемороиди имам  Embarassed . И то  Embarassed реших да се взема в ръце. Следя какво ям, количества, всичко. И да ви кажа като карам така - всичко ми се оправи. Че то иначе д-то мЪ боли, жлъчката нощем се обажда да недоволства (а болките са ужасни)  ooooh! 

# 434
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug

Сега се поосвободих малко и мога да пиша.

Миленка, страхотно място! Ама далече ни е, бе...От приятели в София съм слушала за Земен и снимки съм гледала. Вълшебно!

За онлайн покупките: не смея да си купувам за мен. Докато не се видя с дадената дреха -не. Пък за обувки да не говорим.
Само за децата взимам, отвреме на време от Продавалника по нещо...

Общи условия

Активация на акаунт