Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 440
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Някой да чопли семки Crazy?
И аз! Ха ха  Joy! Ей сега махнах купичката, че свършиха  Mr. Green!

# 481
Някой да чопли семки Crazy?
И аз! Ха ха  Joy! Ей сега махнах купичката, че свършиха  Mr. Green!

Ейййййй, ама как ви познавам до семките чак hahaha...........

# 482
[Преди бях много позитивен и весел човек.
За протокола аз имам брат, който не съм виждала от 6 години, ама на тая тема не ми се говори, че много ме боли. Cry

Това или го имаш или не.............мислих позитивно през повечето време, баща ми незнаеше когато се случи случката и мн мой познати, ама много като ти казвам - децата ми (и все още не знаят) кръсницата ми , кръсника ми, кумата ми ей такива близки.........според мен няма смисъл да натоварвам хората с проблемите си.........Сега гледам шеговито на болеста си - иронично дори  Mr. Green
Защо не си го виждала душко толкова мн години........................това не са хубави неща. Брат, сестра, майка, баща това са най-близките хора за теб ......

Вени тя е със 6 години по голяма от мен и живее във Видин.

# 483
 newsm78-че бях на път да окьоравея е вярно,ама сега виждам прекрасно  Peace. Никъде,обаче не видях сисътъра на Реа  newsm78
Както и да е!
Лека вечер от мен!

# 484
... Никъде,обаче не видях сисътъра на Реа  ...

Норчето е махнала снимката.

Лека, Чоч Heart Eyes!

# 485
Махнах, я незнам що.............не обичам да ме има в нета................. незнам,що...........Чоч ще ти я пратя на лични  Wink

# 486
Добрютро. Прелистих печата набързо, но не подробно. Не можах да намеря снимките на Вени с кестенявата коса, нито на Реа със сестра й (тя вече ги беше махнала).
Реа, аз пък знаеш ли, много често си мисля за теб и това както как имаш силен дух. Ама не съм ти казвала. Аз добре знам какъв дух трябва. И за Сис съм си мислела. Каква психика трябва. Пък аз съм така бъзлива. Силен дух имам само ако трябва некви битовизми да преодолявам. Тогава съм пълно перде. Но инак... Брат ми ми се подиграват със снаха ми, че съм била хипохондрик

За братята и сестрите... Каменче... не знам що така се е случило, но... от друга страна висчко това са периоди. Понякога и съвсем близки хора се отдалечават някак, различни неща ги вълнуват. АЗ съм близка с брат ми, да. Ама може би след като нашите починаха и то сякаш се сплотяват остатъците от семейството. Но пък така като живеем в различни градове.  Sad

Спирам се, че сега Полин ще ме избъзика, че е твърде рано за философии.  Joy Полинко, кажи за сестра ти.

# 487
  • София
Добро утро!
Вие знаете ли, че докато бяхме деца, със сестра ми се карахме денонощно и си деляхме стаята на половина с конец - всяка да си знае графството  Joy.
Стефи, пуснах снощи снимки от изписването на бебето, ето тук можеш да ги разгледаш.

# 488
Добро утро Hug!

Добро утро!
Вие знаете ли, че докато бяхме деца, със сестра ми се карахме денонощно .....

....и се биехме, и с нокти се деряхме ooooh!, ужас Shocked! Кой не е минал оттам Crazy. Но сега вече всичко си е по местата. Разхождаме заедно децата си, ходим напред-назад, когато можем, имаме се Laughing.

Стеф, що да те бъзикам бре Crazy? Всеки си има страстите. Мен ме прихващат по нощите философските размисли hahaha.

Неработещите какво ще правите днес? Дават да се застуди, че и снеговалежи ooooh!....
Венче, ти сигурно ще поемеш съм бебонка Laughing. Аз си спомням, като се роди племенницата ми /с две години е по-малка от Даянка/, всеки ден киснех у тях. Сигурно им е писнало на хората hahaha.

# 489
Норче, Албенче, как сте днес Hug?

# 490
  • София
Такива са ми плановете, Пол. Но по-късно, че ще ходя да взема педиатърка от една болница и да я закарам при бебето. Близки приятели са я препоръчали на сестра ми, а всички я разубеждават, защото като местоположение е далече. Ама аз нали съм добра, викам й да си прави каквото си иска и да разчита на мен  Mr. Green!

# 491
По-важно е да нямат много поводи за срещи с педиатърката Peace.
Да го нацункаш онова дребното Heart Eyes Hug.

# 492
Добро утро.
Вени ,много сте хубави всички  Hug  Жива и здрава да е Софи .Малката кукла е  беличка  и със светла косичка и оформенаааа пу-пу-пу.Чоч, и твоята е супер сладурка.Абе всички дечица са хубави беее!
*
Баща ми е в нас,очаквам майка ми   и брат ми да пристигнат.......свекърите ще идват  SickНе ,че не са ми мили но просто съм под морковите.
Представете си перфектната картинка:майка ми   и баща от 30 г. разведени и се гледат на чорчук,свеки и те тук аз пък тях ги гледам с особенна любов. Оня михлюзин още не   е дал заплати. Ще се оправя със софрата 2 дни все някак но пък майка ми   и баща ми да решат да идват точно сега ,по едно време  Whistling  Божееееееее,бедна ми е фантазията какви искри ще прехвърчат. И на единия и на другия казах,че бившата им половинка и тя ще идва.Ами не им пука на хората,викат що той пък не аз...........и стой та гледай реалити шоу.Абе `Листопади` и тем подобни сериали ряпа да ядат.
Въоражавам се с последната резерва от нерви и ще ви пиша ако имам възможност.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 09:54 от Жу

# 493

Баща ми е в нас,очаквам майка ми   и брат ми да пристигнат.......свекърите ще идват  SickНе ,че не са ми мили но просто съм под морковите.
Представете си перфектната картинка:майка ми   и баща от 30 г. разведени и се гледат на чорчук,свеки и те тук аз пък тях ги гледам с особенна любов.

hahaha Много ми е познато. Адски сконфузна ситуация. ШЪ сЪ опраЙш. Ти си лъвица все пак. Влизай по често да те развеселяваме.

# 494
Добро утро!
И аз,и мъжа ми нямаме братя и сестри  Sad.На мен винаги ми е било гадно заради това  Sad.Поради тази причина реших,че ще имам 2 деца  Peace

Общи условия

Активация на акаунт