Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  Седнали да се жалват те  Mr. Green! Аз от 12 годишна съм така  Mr. Green. Ма не ми пука, щото рядко ми създават проблеми / а и сега с тоз колит нали съм все разстроена каквото и да хапна, та...  Mr. Green/. Като малка ги лекувах с Хемороидал , но вече го няма и сега с кравешкото  Mr. Green.
  Гледате ли "Комиците"? Кръстьо в ролята на феминистка говори някакви щуротии и накрая каза нещо от сорта: Мъжът е като паркета. Ако в началото го поставиш правилно на пода, цял живот ще можеш да го тъпчеш  Joy Joy Joy!
  Аз инак бях на родителска в ДГ.

# 541
Тъпеят ми тез Комици, и туй то Confused.

# 542
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug

Ние излизаме. Отиваме на концерт на Епизод.   superuu
Сега подгряваме оттатък.  cheers

Минах да се отчета... Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 04:02 от *Бенджи*

# 543
Ауууууууу, Бенджи, завиждам не благородно! Много ги харесвам Simple Smile!

# 544
Добро утро Hug!

Пускам ви едно лятно пейзажче и отивам да действам Crazy:

# 545
Добро утро!
Само сервитьора липсва-ето го
  Wink

# 546
  • София
Добро утро!

Мъж и море! Знаех си, че тук ще намеря всичко, което ми трябва  Mr. Green!

# 547
Аз пък се притесних що не пишеш Rolling Eyes.
А и всички останали, къде сте, айде минете тука за по един отчет, да не ви мисля Thinking.

# 548
  • София
Поли, вчера цял ден бях в движение! Сутринта ходих да взема една педиатърка и да я откарам при бебето, а после трябваше да я върна обратно в медицинския център. Пък той далече, бре  ooooh!! Вечерта пак се замъкнах при сестра ми, щяхме да къпем заедно Софи, а тя като му удари един сън от 18, та чак до 22  Mr. Green! Малиии, като се събуди беше умряла от глад, едва я измихме на бърза ръка и айде на цицка!

# 549
Добро утрооо!

Станахме, закусихме, мъжа замина на работа, аз викнах мамче да помага с дребното, пък аз отивам да готвя. Много е студено и ще сме вкъщи цяяяяяяяяяяял ден.

# 550
Здравейте момичета.И при нас вали сняг.
Вчера обикалях по магазините за боти с равна подметка,но където ходех нищо не си харесах.Иначе с висок ток има много.
Ходих и до Метро да си подменя машинката,но нямали в наличност.Уж чакали днес зареждане.

# 551
Наистина много е студено и духаааа...  Бря, къв МЪЖ рано сутрин!
Ние ще монтираме едни корнизи, дето стоят от лятото, че все нещо друго намираме за вършене  Wink
Ама трябват и пердета... Пуснали ми в кутията листовки на Jysk и гледам вътре разни на промоции, ще идем да погледаме, пък ако си харесам някои готови - може и да вземем. Те са за спалнята, има едни стари сега, ама ми писнаха, а като светне слънцето сутрин и малкия - с него става... Та си търся хем по-плътни, хем леки  Rolling Eyes ако ме разбирате, а пък ако може и да не са 100% полиестер... Некакви идеи!?

Вени, наистина не е удобно като е далече педиатъра, нашия е в Младост и докато се затътрим до там... Дано няма нужда, ама си има при бебе рутинни прегледи на 2-3 месеца, ваксини, все трябва да ги караш... Друг вариант е да я викате вкъщи, ама пък и да я караш педито чак... май по 20 лв. взимат, ако дойдат на крак... 

# 552
  • София
Миленче, знам, че е така! Ама аз разполагам със свободно време, баща ми също (само дето не обича да кара в центъра  Mr. Green, че се изнервя)! Те живеят в Надежда и поликлиниката по принцип не им е под носа, а сега, както разкопаха цялото Ломско шосе, ще е живо приключение да идеш с количка... Така и така ще се карат с кола. Пък и тази педиатърка ми се видя много симпатична, плюс факта, че е горещо препоръчана от техни приятели, нищо че е по-далече. Живот и здраве, ако им е супер неудобно, могат да я сменят през юни.

Пердетата и на мен са ми болна тема, в нашата стая и в хола са за смяна, ама няма пАри  Crazy. А за щори замисляла ли си се? Като ги завъртиш, скриват слънчевата светлина  Peace.

# 553
Уффффффф, дребното пак е болно. Сега ще излезем малко с Вали, докато Боил спи, а после ще го водим в спешното. Казва, че го боли корем и има Т. Като гледах гърлото ми се стори и то зачервено. Миленка, пиши моля те пак за компреса от извара!

# 554
Рени, ето изварен компрес:

Изварен компрес при остра ангина:КОМПРЕС- При остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.

Какво правите, любими Hug?
Аз мисля да дремна следобед, че нещо напоследък не мога да се наспивам Rolling Eyes.
И после ми се ядат едни бисквитки и сигурно ще правя боровинковите, Рени Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт