Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Честит 8-ми март лъвички! Да сте много обичани и носени на ръце!

Искам и аз да се присъединя към вас. Родена съм на 11 август, и засега съм един много добродушен лъв. Е ръмжа когато трябва, но явно с времето ще трябва да се науча да ръмжа повече. Надявам се да ме приемете сред вашите царствени редички   bouquet

# 646
Добре, дошла madelix    bouquet

Гледам пак София, еййййй тез Варненки спят бе  Mr. Green

Чочо, гледай, гледай........

# 647
madelix, добре си ни дошла Hug! Разкажи ни туй-онуй, щото ние сме си любопитни Flutter.

Норче, нИ СПА. Бяхме на бебешки РД, прибрахме се към 13 часа, турнах една бърза манджа във фурната, Ник взе, че заспа на стола, и аз седнах преди малко да пратя няколко честитки.
Норче, тъй кат' те чета, можеш да огвориш и железарски магазин Thinking hahaha Hug. Ама си за браво де Crazy! Голяма воля бре!

Камче, честито официално и от мен за крачетата Hug! И хич не ми трябваше фантазия да видя, че онова там в средата си е баш краче Peace. Питката ти е станала много красива Hug!

Жу, сърдита си ни, и с право Rolling Eyes. Айде след малко като ти мине, да ни пишеш, а Thinking?

# 648
madelix  
Ще те добавя на 1-ва страничка  Peace

madelix, добре си ни дошла Hug! Разкажи ни туй-онуй, щото ние сме си любопитни Flutter.
Даже прекалено любопитни   Flutter Flutter Flutter

# 649
  • Sofia

Честит 8 Март Лъвици bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet    bouquet  bouquet

# 650
Чочо, съвета ми е небързай с madelix , може да не ни хареса бе и да не остане в темата  newsm78 Чакай да попише и да видим дали ще сме и притна компания.  Laughing

Жу ни е сърдита ли? Пол, тя не е такъв човек бе  newsm78

Вафли, кво правиш? Ще празнуваш ли тази вечер?

Пол, колко бебешки беше РД.  Flutter Какъв подарък спретна?

# 651
  • Sofia

Вафли, кво правиш? Ще празнуваш ли тази вечер?

определено  Laughing такива женски празници много уважавам  Laughing Grinning Joy

# 652
Хехе, благодаря за посрещането!

Ух, я да видя какво да разкажа...
В този мартенски ден се чувствам необичайно щастлива. Обикновено студа и лошото време ме депресират и ми развалят настроението, затова с нетърпение очаквам малко слънцице. За момента си стоя спокойно пред бюрото в офиса, лишена от каквито и да е занимания. Изглежда като ден за почивка! Иначе работя като графичен дизайнер в "светско" списание  hahaha няма да казвам името да не правя реклама. Обикновено нямам време да си вдигна главата, затова сега използвам момента да се поразровя из форума и да "поспамя".

Очаквам бебче през май. Засега е девойка уж, надявам се да няма изненади на финал. Бременността върви добре и я понасям сравнително леко. Не изпадам в крайни състояния и не тормозя "мъж-а" ми много. Още не сме измислили име, обаче вече започнахме да навлизаме в спорове относно това... усещам, че ще си спретнем почесване под брадичката, когато се заемем по-сериозно с този въпрос. Той е теле между другото. Имате ли мъже телета и как се справяте с тях? Големи инати са, и аз де, но за момента явно аз съм по-отстъпчивата.
Гледам да пропускам покрай мен дребните дразнители и да се вдълбавам в излишни драми, понякога правя от мухата слон, но напоследък ме мързи да се занимавам...

Мога да кажа, че не съм от суетните лъвици, е не се изпускам, но понякога се харесвам повече с развяна грива (разбирайте несресана) и доста често ме връщат от вратата с въпроса: " Ъм, бебс, гребен?". Не съм и от лъвиците които ще се разсърдят ако не получат цветенце или подарък. "Мъжът" ми не е от най-романтичните и рядко се сеща за тези подробности, но затова пък аз си се поглезвам и самичка, доста редовно. Въобще не съм спестовница и причките ми летят през ръцете...

Леле, какъв разказ ви написах! Ама дано съм задоволила поне малко от любопитството ви Simple Smile

# 653
Норче,няма проблеми-ще изчакам  Peace

Следобедно кафенце някоя да желае.... newsm78

# 654
...Следобедно кафенце някоя да желае.... newsm78...

Аз bowuu. Мерсииииииииии!

Норче, ми бебешки, бебешки, колко да е бебешки Crazy. На годинка става рожденникът, момченце, улучило дата, да е живо и здраво Hug! Аз ви бях споделяла преди време. Това са наши познати, които си го осиновиха преди няколко месеца. Голям сладурчо Laughing!  Купих му едно комплектче блузка, панталонче и суитчър много сладки. На мамата - цвете bowuu. Имам и снимки, но няма как да пускам публично, защото са чужди.

madelix, на пръв прочит ми допадна Crazy. Надявам се да се задържиш при нас. Пък и бебе ще чакаме, супер Peace!

Аз имам некви там рози в една ваза стоят и чакат да ми бъдат подарени Rolling Eyes. Щото мъжа ми е на работа. Пък нямаше как да ги купува вчера, че да ми ги поднесе тази сутрин в леглото #2gunfire.

# 655
madelix добре доша и от мен.
Аз метнах един гювеч във фурната и един царевичен хляб в машинката /който нещо ме съмнява  newsm78/ и кой кат' мен.
Норче, много железна бееее. Браво на теб.

# 656
Честит празник, мили мами и дами! Желая ви много мъжка любов и радост в детските очички, в които се оглеждате!

# 657
Още не съм яла  Mr. Green
Обаче поръчах китайско  Mr. Green

Тук май както е тръгнало ще става пак бедствено положение  newsm78 Направо имаме около 3 пръста сняг  Shocked Мразя, мразя, мразя зимата. Калина едвам, я закарах на танци и сега се чудя защо я закарах  newsm78 , че незнам дали ще мога да я взема  Joy
МъжО пита дали ще излиза за да не бързалда се прибира  Twisted Evil ама "мен ми не пука" както казва Кали.........

madelix , благодаря , че сподели. Обще колко интересни неща те очакват............иначе как се казваш?

# 658
Ох, завиждам. Много обичам китайско.....

Много пусто днес тук.  Whistling

И аз получих цветенце  Heart Eyes. Мъжо ме изненада така да се каже, щот не очаквах.  Crazy

И при нас ужасно време.  Twisted Evil

# 659
И на мен ми се подариха розите Twisted Evil. Ма аз пак праЯ муцуни Crossing Arms Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт