Ние поскитосвахме, прибрахме се, и сега смятам да се заседя тук
.
как с вкиснато мляко ще правя сладкиш?
според мен няма да стане хубаво, ама знам ли? Благодаря за съвета, но на мен ми се струва, че трябва да направя извара или кисело мляко 

как с вкиснато мляко ще правя сладкиш?
според мен няма да стане хубаво, ама знам ли? Благодаря за съвета, но на мен ми се струва, че трябва да направя извара или кисело мляко 

, бреййййй, ще кажеш, че апартамента 1000 м2. Ам прерових навсякъде, даже и на места, където не бих ги прибрала, обаче нъц няма ги. Сложих някакви други, обаче не мога да си обясня как така изчезнаха. Та сигурно ще изникнат от някъде, но тази случка ме навежда на мисълта, че имам нужда не само от разпускане с фризьор, ами от отпуска и яко разпускане.
КАто ги намериш съобщи. 
! Много съжалявам за всичко, което е трябвало да преживеете
. Замислих се. Сигурно са били много привързани един към друг майка ти и татко ти. Жалко, че една такава връзка изчезва, изгубва се, заличава се... Все едно не е била. Колко сме нищожни ние, хората. Буквално сме едно нищо. А светът ще го има. Със, или без нас. Като си помислите само колко преди нас е съществувал. А колко още след нас ще го има.....
. Вярно. В къща живеем, място бол, но все пак. Преровила съм ъгъл по ъгъл без резултат. Става въпрос за дрехи конкретно. И досега ми е мистерия.....
.