Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
.... не се вари нищо. ...

Упс Crazy! Варих макарони ooooh!. Много ли е страшно? Rolling Eyes
Naughty Не важи,понеже си ги сварила преди да знаеш  Wink

# 121
  • Пловдив

Нищо ,бре-ама нищо!Да не разсърдим Баба Марта!

Те заради това няма да готвя не само днес, ами и утре (и заради ремонта, де  Mr. Green). Ма поне си имам основателно извинение  newsm56

# 122

Confused Ами кафееееееее...  Confused Confused Confused  

П.П. Имам идея? Да набутаме някой мъж да го свари вместо нас  Laughing

# 123
Еееееееееееее, Жу, от де го измисли това сега, аз трябва да простра дрехите на жужи. Може да има нещо бяло. Я сега да ви питам, вие от кога перете на децата дрехите барабар с вашите. Нещо ми се иска вече да бутам на жужи дрехите с нашите, че така трудно събирам за цяла пералня и все остава без дрехи дребното. Пък и сега зимата докато изсъхне докато ги изгладя и то минат 2 седмици  Mr. Green

Вени, систъра на 7 -ия етаж ли е или на 12 -ия?

# 124
  • София
Хаяси, на 12-тия е в двойна ВИП стая.
И аз варя супа, но е за родилка, та се надявам да нямам неприятности с баба Марта  Mr. Green.

# 125
 Joy-аз пък втора пералня пускам,ама с цветно пране

# 126
Лелелелееееееее, упущила съм новата тема  Shocked! Отивам сега да чета назад 8 страници  ooooh!, но преди това:
 Честита на всички Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!

Вени, честито и на теб! Да е много здрава и послушна бебка, а на сестра ти бързо възстановяване желая!

# 127
Вени, там е по-добре, ремонтирано е и сравнение със 7 ия етаж е направо лукс. Ама ако питаш мен по-добре да не си взима София при нея. Нека почива сега и да я взима само за хранене. След няколко дни ще са денонощно заедно и ще се наслаждават една на друга. Да не я вдига много, че е прясно оперирана. Това е само съвет от мен, че нали раждах със секцио, знам как се мобилизираш и болката я пренебрегваш, но знам и как се уморявах. Дано има кой да й помага поне 2-3 седмици вкъщи.

# 128
  • София
Ами аз също раждах секцио (та знам какво е) и децата ни ги носеха само за хранене, но при тях май има възможност да са с бебетата. Казах й същото, като това, което си написала, но подозирам, че изобщо не хвана дикиш  Mr. Green! Много иска детето да е при нея и ако може, ще го вземе  Laughing.
Иначе ще има помощ, майка ми се кани да си вземе отпуск, а и аз също имам доста свободно време. Само чакам да ги изпишат  Mr. Green!

# 129
Здравейте, момичета кокичета   bouquet

Честита Баба Марта на всички лъвски и не лъвски момичета и момчета  Wink
Да сме румени , засмени през цялата година

Закичихте ли се? Аз тази сутрин закичих всички у дома . ОООО Нончо забравих бе  Embarassed. Мале ама съм лоша стопанка. Като се прибера ще я закичи веднага.

Едвам намерих време да ви пиша бе. Днес имаме доста работа и това е добре, защото денят ще мине мн бързо.

Кипра Маца , да наистина имам едно сладко пинчерче у дома дето съм го забрави да го закича тази сутрин с бяло и червено. Embarassed Ние взехме Нора на 6 месеца и тогава си бях у дома. Така, че излязох по -упорита от нея и я контролирах постоянно. Обаче да си призная доста бой изяде, къде с вестник, къде с ръка  Embarassed обаче имаше ефект да знаеше. Имаше едно време пикаше на дивана  #Cussing out като го купихме , незнам защо все на дивана, направо полудявах. Ядеше си бой през цялото време и пръсках с дезодорант по местата дето пика. Имам чувството , че когато тя реши да не пика и това стана. Иначе съм чула че продават във ветеринарните аптеки препарат за тази цел. Като пишне някъде и го пръскаш мястото - уж имало ефект  newsm78 незнам Ти какво куче имаш? Дай да видим снимки, моля!

Цунки от мен по розовите ви бузки.  Heart Eyes

# 130
  • Пловдив
Рейче, ние взехме некъв препарат, ама той е за да пикае на определено място. Обаче ник'ва работа не върши, ша им съй мошениците и чудото. Иначе Терчо си ги върши все по пода и само веднъж връз нашия креват. Още не го извеждаме, че е малък и не сме му направили втората ваксина, но в събота и това ще стане. Бой още не е ял, въпреки че всеки път ме присърбяват ръцете, като му бърша резултатите. Ама е такъв мъник, сърце не ми дава да го перна. Но му се караме и да ти кажа, май по интонацията разбира и се смотава.
Снимка съм му публикувала, но специално за теб, ще сложа пак. Майка му е йорки, бащата - неизвестен  Mr. Green

http://prikachi.com/files/1370749U.jpg

# 131
 Кипра Маца  аааааааа сетих се, ми то бебе бе, няма как да го научиш от сега. Но вземайе мерки сладко-сладко ама не може да пика навсякъде като порасне. До 6месеца - 1 годинка трябва да го научиш  Peace Голямо сладурче е да го цунеш от мен   Heart Eyes Hug

Чочо да не забравиш , че се лунува още  Mr. Green Успех  Peace

# 132
  • Sofia
Честита Баба Марта Момичета!

Един въпрос имам аз - вече незная какво да правя, чистя през ден, но много прах се събира вкъщи, какво да правя??? Има ли някакво спасение, че ми писна вече? Вие какви препарати ползвате? Имате ли много прах?

# 133
Вафличка, няма спасение - трябва да се чисти и това е!  Mr. Green

# 134
  • Пловдив
Aз забелязах, че у нас най-много прахуляк се събира в спалнята, и то от алуминиевите щори. Като мятаме разни дрехи и завивки, и имам чувството, че прахулякът от тях се сипе навсякъде. Пък така мразя да ги чистя, много ми е досадно, ама няма как...

Рейче, как цяла година, бре? Ми ние ще се вмиришем в нас  Sick

Общи условия

Активация на акаунт