Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Рейче, как цяла година, бре? Ми ние ще се вмиришем в нас  Sick

Ми тогава почвай да го шляпаш от сега  Mr. Green

Оффф на това се смех, много.  Joy

Баба Марта прати вест,
ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози,
Виното - във двойни дози.
Бурен секс във всички пози.
Пожелаваме на Вас
Баба Марта, Пролетта и Аз!

# 136
Ааааааааааааа, Норче, жестоко е  Joy Joy Joy!
Копнах си го за Фейса! Много е яко  Mr. Green!

# 137
Честита Баба Марта Момичета!

Един въпрос имам аз - вече незная какво да правя, чистя през ден, но много прах се събира вкъщи, какво да правя??? Има ли някакво спасение, че ми писна вече? Вие какви препарати ползвате? Имате ли много прах?

Живот и здраве да ти се родят едно две ще стане по зле.
И аз съм така. По два пъти на ден пускам прахосмукачка и пак е мръсно.  Mr. Green А за праха не ми се говори. Спасение няма. Има де - на село.

# 138
  • Пловдив
Честита Баба Марта!

Реа, тва мноо готино... Joy Joy Joy
И аз ще го копна у фейса.  Mr. Green

# 139
АААААААА Убаво , че ви Ареса  Laughing копвайте  Heart Eyes
Пратиха ми го по пощата и аз да не изпусна и веднага предадох информацията  Peace

# 140
На мен ми го пратиха това същото на скайпа Laughing.

Оф, как ми се спиииии Tired. Ама няма за кога да лягам. Снощи заспах рано-рано, към 23 часа и в 2.30 се бях наспала ooooh!. Май се чувствам по-добре като лягам след 1 Rolling Eyes.

# 141
Вафличке, аз пък ще ти кажа, че като проимаш деца и нямаш време няма да забелязваш праха. Явно имаш свободно време и се заглеждаш много. Ела у нас да видиш какво е и ще се успокоиш.

Момичетаааааааааааа не мога да измисля нищо за вечеря. Полудявам. искам тая вечер да сготвя, защото утре ще тичам от работа за подарък и после вкъщи, че сме на р.д. И няма да имам време да готвя. А реално нямам кой знае какво за готвене. Иииииииииииииииии   Banghead Banghead Banghead Banghead Banghead

# 142
Чочи, ти ли прави японската диета, има ли ефект? И колко седмици я прави?

Маце, нали знайш, че се тупа с вестник (както ти подсказаха), да не го бие ръката, която го и храни...  Wink
Аз като имах мъничко животно, като се напикаше, го тупвах леко по дупето и го водех до канала в банята, така около 1 седмица, също му бях сложила в един леген или пръст от цветарския магазин (чиста да е) или от котешките тоалетни. Ходехме до легена или канала на 1-2 часа и като на бебе му виках да пишка. Пръст се слага за да свиква, че скоро излиза навън... Можеш да купиш и памперси  Shocked за куче, ако не ти се занимава, ама трябва да му миеш дупето после  hahaha

# 143
... като проимаш деца и нямаш време няма да забелязваш праха. Явно имаш свободно време и се заглеждаш много. Ела у нас да видиш какво е и ще се успокоиш....

Тамън да пиша: Е пък аз ли съм най-мързеливата у прайда Blush. Хич и не забелязвам мръсотията. Отдавна спрях. Айде, парцала по-често бърше, но това прахосмукачка.... ooooh!.

Джуджи, тази сутрин и аз ей тъй, като теб, без почти никакви продукти, мислих, мислих, и измислих Mr. Green. Сварих един пакет макарони, във фризера имах на половинката половинка кайма, изостанала от някога си, замразени зеленчуци, задуших ги с една глава лук, обърках с макароните и запекох във фурната. Еми стана доста вкусничко. Може и от каймата да е / наистина беше много малко /, но придаде аромат. Та днес сме на това.

# 144
  • Пловдив
И аз мразя да чистя.
Отскоро почнах вече да юркам децата да се включват: едното с прахосмукачката, пък другото с парцала... Mr. Green
Ама и те мързели като майка си... ooooh!

# 145
Тамън да пиша: Е пък аз ли съм най-мързеливата у прайда Blush. Хич и не забелязвам мръсотията. Отдавна спрях. Айде, парцала по-често бърше, но това прахосмукачка.... ooooh!.

Е, хайде сега, то аз да не мислиш че съм голяма чистница. Преди по се връзвах, ама сега...... Ела ми виж щорите  ooooh!
Утре ще имаме гости и се чудих дали да не ги измия, ама май ще им се размине  Mr. Green Иначе прахосмукачка пускам, щото то на земята мажеш да охраниш една кокошка с пилци. Навсякъде солети, бисвити.. ooooh! Искам обаче да си купя подочистачка, ама много пари.

# 146
...Ама и те мързели като майка си... ooooh!

newsm53 ooooh!
Същата картинка сме Rolling Eyes.

Май напоследък само това може да ме накара да поизчистя newsm43. Скоро не сме имали гости Embarassed.

# 147
# 148
Ей на това му викам почивка  Laughing
Кам,кога каза да заповядам на вилата? Thinking

# 149
Ей на това му викам почивка  Laughing
Кам,кога каза да заповядам на вилата? Thinking

Чувствай се поканена.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт