Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Не е верно, Полинко. Съжалявам, че баш аз баш на тебе ще ти опониргам (предвид ежедневните ти издълбоки познания в кулинарията дет аз нивгаш нема да ги имам). И с най-продънения тиган в нас правя. Нищо им нема. Йекстра са си. Grinning

Каменче, упущих да слогна въпросната снимка. Ето я . Много ваяни скули, мори Каменче.  newsm03 Сичко виждам аз. Щот аз... такованка.. аз естет, бря!

# 166
Не е верно, Полинко. Съжалявам, че баш аз баш на тебе ще ти опониргам (предвид ежедневните ти издълбоки познания в кулинарията дет аз нивгаш нема да ги имам). И с най-продънения тиган в нас правя. Нищо им нема. Йекстра са си. Grinning...

Стефче, аз, да си призная, правя палачинки от дъжд на вятър, но знам, че си искат майсторлъка Laughing. Съгласявам се с тебе Peace. Още повече щом можеш да ги мяткаш из въздуха Mr. Green.

# 167

Питата я имате bowuu. Само не знам Мастерчето що не я курдиса и нея у кухнята Thinking? То да пее и свири, и кас' тофона може пък Crossing Arms. hahaha

Тя няма да изт/,/ае     и ще     завъ/,/ти      нещо  Wink
Избяга ми /,-/    R - то  Shocked   #Crazy   ooooh!

# 168
Каменче.  newsm03 Сичко виждам аз. Щот аз... такованка.. аз естет, бря!

Стига, бре, засрами ме.  Embarassed

Аз не се Аресвам, ама щом казваш.  Flutter

Ако ви кажа колко добре ми звучи всичко това за едно такова парти......Размечтах се.

# 169
Понеже снова и в темата за Ларедут, какво да видя, последна публикация от Вени Shocked. Викам я да видя аз от що се интересува нашто момЕ, пък то да било друго Вени, с една звездичка само hahaha http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476625.msg14351502#msg14351502

# 170
И 'ко викаш, а Венчето сменила аватара.  hahaha
Вени, копират те.  Crossing Arms

# 171

Няма майтап Thinking. Ама нашто е от по-горна категория бре Mr. Green, не може да се копира току-тъй Crossing Arms hahaha.

# 172
  • София
Хи хи! Много сте мили  Hug, но се опасявам да не би аз да съм копирала нечие име  Blush!

# 173
Ник май е с конюктивит Rolling Eyes. Поне по симптомите на това го оприличиха едни мами от форума. Пуууу, от де тая гад бре ooooh!....

# 174
Ник май е с конюктивит Rolling Eyes. Поне по симптомите на това го оприличиха едни мами от форума. Пуууу, от де тая гад бре ooooh!....

И ние сме имали. Двамата на един път. Изписаха ни капки и едно кремче и се оправи работата. Май капките бяха Флоксал или нещо от сорта.  newsm78
Видях, че са те посъветвали за отвара от лайка. Трябва много добре да се прецежда, да не попадне нещо в очето, аз затова почиствах очетата със сребърна вода. Peace Туйто, ще се оправите.

# 175
Здравейте!
Цял следобяд с Дани мятахме крачоли из улиците  Grinning
Норче,аз почнах 90-дневната диета от днес  Peace
Миленка,с японската диета изтраях 1 седмица.Имаше ефект,но спрях,че вече почнах да кукуригам от яйцата  Joy,а салата си правех от зеле и имах чувство,че ще се превърна в заяк  Laughing

# 176

Пол, цвръкни му малко кърма. Мн е ефикасно.  Grinning

Ками отивам да зяпам снимки.

Днес не успях да намеря тензух в обедната почивка и ми казаха , че става страшна баница  newsm78 в онова мляко. Сега забърках сместа и утре ще нося на работа, че у дома не обичат мн баница  Grinning. Вафли, верно май по твоя "рецепта " ще "оправя" баницата.

Жу
cheers beer beer3 beer beer3 beer beer3 beer beer3 beer beer3, мн си вевсела напоследък  Mr. Green, ко стаа? За биричката - ам нали знаеш , че мога да правя мн неща наведнъж - ще пържа и ще пия с теб.  Hug а да видим кой колко може да изпие  Joy

Чоч, успех !

# 177
Камче, а отварата как да я правя? Имам пакетчета чай, стават ли?

Норче, да е голям човек, да цвръкна, ама на него знам ли Thinking...

# 178
  • Sofia

Пол, цвръкни му малко кърма. Мн е ефикасно.  Grinning

Ками отивам да зяпам снимки.

Днес не успях да намеря тензух в обедната почивка и ми казаха , че става страшна баница  newsm78 в онова мляко. Сега забърках сместа и утре ще нося на работа, че у дома не обичат мн баница  Grinning. Вафли, верно май по твоя "рецепта " ще "оправя" баницата.

Жу
cheers beer beer3 beer beer3 beer beer3 beer beer3 beer beer3, мн си вевсела напоследък  Mr. Green, ко стаа? За биричката - ам нали знаеш , че мога да правя мн неща наведнъж - ще пържа и ще пия с теб.  Hug а да видим кой колко може да изпие  Joy

Чоч, успех !

дано да стане баницата   bouquet

# 179
Пол ще стане, аз съм го правила. Ако искаш в пипета сложи - от капки за нос или очи..... ефикасно е много.

Вафли
, ще кажа после като я опеча, ама мляко имам за още една баница  Joy за събота или неделя например.

Общи условия

Активация на акаунт