Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 743
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Добро утрооооо!

Пол, честита каручка, със здраве да си я ползвате и безаварийно. Значи сега да се стягаме за среща на пролет.

Снощи не можах да се добера до компа и чак сега научвам хубавата новина.

Имам и много работа, та ще гледам да я свърша, че утре ще почивамеееееееееееееееее. Много ми е кеф, че така се раздели седмицата.

Хубав ден.

# 226
Добрютро!
Тедико, бърже скачай от клона тук долу да кажеш каква е хавата при теб.  Hug

Полинко, честито ви возилце. Аз не разбирам от коли, но това май е хубава, голяма семейна кола, а? Ти шофираш ли?

По повод на колите... Помните ли преди месец и нещо ви разправях за на брат ми една мнооо силна серия дето в рамките на 5-6 дни първом му откраднаха служебната кола, а после на някакво кръстовище тролей закачил личната му. Та вчера ми се похвали, че шефът му купил нова служебна. Даже май била по-хубава от предната. Някакво Отктавия шкода. Аз не разбирам. Той и рожден ден имаше вчера и шефът му го изненадАл. Брех мама му стара. И аз искам в таквоз фирмЕ да арбайтам.

Мама, теб тези дни те мярках и все се зачудвах защо не се сеам. А ти явно рядко ни посещаваш и затуй.
Вафличка, ти фотки нема турнеш значи казваш? Ей, че си лоша.
Каменче, Йекстра си е пагодата. Особено с лекия дъждец. Ммм, бютифъл. Аз съм се настрила пролетно. Едни рокли взех да нося ката ден.  Blush Иначе естествено, че за теб се сещаме с лалетата.  Hug
Реа, напъди ги, бре, кИлеШките да си ходят дома. И аз много мразя като бухат вместо да си седят в къщи и да се лекуват.
Жу, аз в политически спорове не щам да влаам, ама инак външно нищо му нема на очиларката. Типично юпи. Аз харесвам много такива. Blush
Хаясинка, и аз не мога да се побера в кожата си от удоволствие, че утре е почивен ден и цял ден ще се размотаваме.

# 227
Бенджи, твоето детенце ли имаше някакъв кожен проблем?
Малкия има едни лишеи по лицето и не мога да се справя с тях, а не искам да го водя на лекар.  Crossing Arms

# 228
Стеф и аз май вече съм болна вече и се дразня много . Ходих до аптеката да си взема някой неща, барем да прекъсна болестта в зародиш.
Камче , бЕгай на лекар. Тия кожните неща са мн упорити.

# 229
  • София
Ками, има една много хубава серия на доктор Тайс. Ползвала съм за мен и детето Нахткерцен балсам от нея. Подходяща е за малки деца (дори новородени) и е на билкова основа, доколкото зная. Много добре се отразява на суха и раздразнена кожа  Peace.
Бенджи, обаче, дава много практични съвети, дано пише и тя Hug!

# 230
Вени с него го мацам - ефект нъц.

# 231
   Добриутру, мачки!
  Велизар снощи беше в черна серия. Като слизал от колата след училище, стъпил в една локва с десния крак и му подгизнала маратонката  Rolling Eyes. Прибра се в къщи, почина си малко и тръгна за таекуондо. Е, да ама стъпил на криво в една дупка и си навехнал крака / пак същия/, та ми го прибраха куцукащ  Rolling Eyes. После разправях на баща ми, че явно не е трябвало да ходи на тренировка и че локвата е била предупреждение  Rolling Eyes. Той се прибра страшно изморен от училище и може би ако беше отишъл на тренировка щеше да се случи нещо по-сериозно.
  Инак сме добре. Боилчо ходи на ДГ. малко се нервим пак с директорката, но се надявам да се разберем.
  Мислех днес до Мола да ходя, ама дружката ми се отказа, че не и било добре, та ще отидем утре.
  Камче, за лишеите - хомеопат! Кортикостероидните препарати, които изписват обикновено лекарите носят само временно облекчение, а и вредят на сърцето. Обърни внимание на храната. Да не би да даваш нещо, което да го дразни.
  Поли, честито возило   bouquet! Със здраве да си го ползвате и леко и безаварийно   bouquet! Такава ли е колата: ?
  Дескааааааааааааа, прати ми материали за конюшня, бе булка! Не ми трябва ограда  Mr. Green!

# 232
Пол,как е Ник?
Стеф,лошава е Вафличка дет не ще да се показва  Grinning,а тъй ми се гледаха снимки...... Wink
Миленка,къде си,бре?

# 233
Рени, то детето и то имало явно силна серия. Но не знам дали сте забелязали, слава Богу децата нямат такива фаталистични мисли като нас възрастните.

# 234
  • Пловдив
Ками, да, и двете ми хлапета...но малкият се пооправи, пу -пу, не са се появявали лишеи от доста време...
Виж първо от какво може да е: нова дреха или шал, която се опира до лицето, от изкуствена материя, примерно полар, или дреха с неясен произход, китайска, /от боята/.
Може да е от праха за пране, нов сапун/шампоан или пък от храна...
Ако може да откриеш и елиминираш това, което го предизвиква...
Тоя балсам на д -р Тайс е много добър. Но трябва честичко да се маже. Може и сама да си го купиш, не е лекарство, а козметика.
Сега видях, че го ползвате...
И аз така мисля за кортикостероидите. Най- добре да не се ползват.
Ние се лекуваме с хомеопатия.

# 235
Ками, да, и двете ми хлапета...но малкият се пооправи, пу -пу, не са се появявали лишеи от доста време...
Виж първо от какво може да е: нова дреха или шал, която се опира до лицето, от изкуствена материя, примерно полар, или дреха с неясен произход, китайска, /от боята/.
Може да е от праха за пране, нов сапун/шампоан или пък от храна...
Ако може да откриеш и елиминираш това, което го предизвиква...
Тоя балсам на д -р Тайс е много добър. Но трябва честичко да се маже. Може и сама да си го купиш, не е лекарство, а козметика.
Сега видях, че го ползвате...
И аз така мисля за кортикостероидите. Най- добре да не се ползват.
Ние се лекуваме с хомеопатия.

Ами появиха се сега зимата. Предполагам че са от студа, защото не съм сменяла нито праха за пране, нито шампоана, нито съм давала нова храна, нищо.
Хомеопатичката ми даде мехлем от чаено дърво, който изобщо не помогна. Май трябва друга да потърся. Ще го умувам.  newsm78

# 236
Ками, щом е от студа, що не му вземеш кремче за студено време? На Боил бузките му така изпръхваха от студа като беше малък. Имах на Бюбхен една минатюрна тубичка за лев и нещо за студено време и вятър. От как започнах да го мажа преди излизане с тва кремче и се оправиха бузките. Потърси го в аптеките или в детските магазини  Peace! Щом обрива е само по бузите, много вероятно е да е от студа и вятъра.
Пол, върнахте ли се от лекар?
Вени, сестра ти в края на седмицата ли ще я изписват? Нали държат секциото по-дълго от нормално родилите.
Стефи, зависи от детето. Аз от малка съм с такива мисли. Много мрачен и депресивен човек съм от вътре, макар че външно не се забелязва. Знаят го само най-близките, щото те опират пешкира  Rolling Eyes.

# 237
  • Пловдив

Тес ,сигурно е уморена да ходи подир Тери и сега се  е отдала на релакс в работата.

Даа, отдала съм се на релакс да зяпам форума, че даже ме мързи и да пиша  Mr. Green.

Камче, какви са му точно лишеите на малчо? На бузките ли са? Аз ползвах няколко месеца Нартхерцена, по няколко пъти на ден и много добре ми действаше... докато не направих алергия и от него.

Полин, честито возило! Па дано се престрашиш и ти да го подкараш (дали не греша, че имаше нек'ви опасения с шофирането  newsm78)

# 238
Върнахме се, благодаря, че ни мислите както винаги Hug!

Ами изписа му капки само. Кортикостероидни са, но се надявам за 3-4 дни да мине всичко. Не мога да го гледам с червено и сълзящо око Sad. Тая сутрин беше залепнало, сега секретира по малко. Ш' са оправим Peace.

Ренка, колата е такава Crazy.
Стеф, ми не е голяма семейна за жалост. Доста си е просторна вътре де. Не ме кефи цвета, защото е същият като на катастрофиралата. Даже понеже не разбирам много от коли, единствената разлика за мен с тази и предната е марката. Оная леше Форд Ескорт жиа, пак комби, пак такъв цвят, абеееее никаква фантазия у моя мъж ooooh!. На 100% ако бях отишла с него, нямаше да я вземем тая Crossing Arms. Вярно, запазена е, купе-мупе, отвън, отвътре. Пазарил се е /циганка е моя голяма hahaha/, та е смъкнал доста от цената. Яд ме е, че беше тръгнал по обяви и се беше спрял на две други - едното беше някакъв мини ван, пак Рено, другото някаква Киа, но на място се е разочаровал от вида. И какво, какво, айде таз. Парите и са нормално, даже доста по-малко от това, което беше готов да даде, което за мен е ок Crazy. Снимки няма да ви пускам, щото Ренка се погрижи hahaha.

И да, готова съм за среща bowuu.

Камче, и на Ник бузките бяха така цяла зима, но аз го отдавах на дерматита, който му откриха /слава богу, не се е явявал пак проблем/ и го мажа с крема, който му изписаха за цялото тяло за след баня. Ако искаш, ще ти го напиша.

Друго? newsm78 Благодаря за новите честитки Hug! Честно казано харесва ми тази темичка Laughing. Ето имаме си бебе, две нови возила, айде давайте още Heart Eyes...

Теса и Камче, не шофирам за жалост. Пък и да шофирах, т'ва нямаше да го карам Crossing Arms. На мен ще ми отива нещо по-засукано Crazy.

# 239
Уф, Жу, какво да ти кажа. Диетично  Thinking Ето няколко неща. Но не са манджички. Аз не ям много таквиз работи.
Напоследък много харесвам да ям огромни салати от настъргани моркови и настъргано едно друго (голямо, прилича на ряпа, ама не знам как се казва Blush. ). И то настъргано. С малко оцет и сол. Ти сега ако държиш - сложи му и олио. Но аз олио напразно не ям. Марулките омръзнаха ли ти вече във вариант като великденска салатка?
Друго, Жу, аз тая бърканата пица знаеш ли, че си я правя с овесени трици вместо с брашно. Инак по същия начин си я приготвям. Само дето вместо брашно слагам овесени трици. Отгоре пак по вкус. Става по-небухнала. Но на мен си ми харесва. Моят казва, че е ужасна. Joy
Я си направи като за сладичко и едни мъфини с трици. Колкото да не прелапваш сладичко. За веднъж-два пъти може да чопнеш малко подсладител. Нищо че е вреден. Препоръчвам ти ей този . Не че не е вреден, ама ония пък дет са половин кило за 2 левчета са ептени.
Направи си родопска закуска с извара, олио и малко червен пипер и си мажи на филийка пълнозърнест хляб сутрин. С кафенце. Мммм
Салатка от печени чушки от буркан с лук или с чесън - по вкус.
Още един вариант за салатка дето аз много обичам е домати от буркан ако имате. Вътре с нарязан зелен лук.
Купи си пастърма и филе Елена. Нищо, че последното е свинско. Толкова е сухо, че не му ги мисли мазнините. Избягвай крайните дюкански схващания.
Разбира се, не забравяй всичко да е в малки количества. И задължително 4 пъти на ден.
Аз друго не знам. Поначало обичам салатите. И с пастърмата и филето Елена мога да карам 10 дена с гладните. Joy

Аз самата в последните няколко седмици много съм развалила ритмичното хранене. Не ям редовно по 4 пъти. Все току забравям да си приготвя храната щото се успивам сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт