Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 743
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Стефче, огладнях Shocked. Така си го разказала това меню, че взех да слюнкоотделям ooooh!...

# 241
Върнахме се, благодаря, че ни мислите както винаги Hug!
Ами изписа му капки само. Кортикостероидни са, но се надявам за 3-4 дни да мине всичко. Не мога да го гледам с червено и сълзящо око Sad. Тая сутрин беше залепнало, сега секретира по малко. Ш' са оправим Peace.

Ще се оправи детето,но го пази да не си докосва въобще окото  Peace.Като му почистваш окото,го накарай да си го затвори и с намокрено с вода памуче,му го почиствай внимателно.Сълзичките ги изчаквай да се стекат по бузката и тогава ги забърши леко  Peace.Никакво докосване и търкане на окото,докато не му мине  Peace
Извинявай за наставленията,ама нали си изпатих...... ooooh!

# 242

Камче, какви са му точно лишеите на малчо? На бузките ли са? Аз ползвах няколко месеца Нартхерцена, по няколко пъти на ден и много добре ми действаше... докато не направих алергия и от него.

Тук се вижда, ама мнооого леко.

Едно такова червено, като лишей. Ама че обяснение.  ooooh!
Извинявайте за отлонението днес.  Embarassed

Май ще  пробвам с крем за студ първо, както Рени каза. Thinking

# 243
Поли, аз баш на такваз се учих на шофьорлък! Ако знаеш колко лесно се кара  Peace, а и са здрави коли! Нашата е Лагуна и ми беше терсене докато свикна.

# 244
Ками, да му изапам шапото. Абе да не е нещо от животно?

# 245
Стеф,мерси много.Много идйки ми даде.Как правиш родопската закуска с извара?Какво и слагаш освен червен пипер?
Кам,много е сладък малкия.

# 246
  • София
Ренка, най-вероятно в петък ще я изпишат. При секцио, като махнат конците, разкарват и родилката от болницата  Mr. Green. Трябваше да ходя да я видя, но ме отряза да не се разкарвам. Уморена е и гърдите й са напращяли, а не може да се изцеди хубаво. Казах и за номера с топлите кърпи, или направо циците под топла течаща вода, ама ако знаете друг номер - казвайте  Hug.

Ками, и моят син имаше подобни екстри. Особено характерни са за зимния период. Жалко, че не ви помага нахткерцена... нас той ни спаси. Рени хубаво ти е казала и за студовата алергия - пробвай и с такова мазило, но според мен не изхвърляй балсама на д-р Тайс. Може като поддържаща терапия да си го ползваш по-натам. Дано го израсте, както стана и с Марти - екземи по цялото тяло имаше, но сега, да чукам на дърво, е ОК  Peace  Hug!

# 247
Чоч, мерси за наставленията  bouquet!
Докторката ми каза и за лайка все пак, но къде да търся сега лайка Rolling Eyes. Ще трябва да ида до някоя дрогерия.

Ние се каним да ходим до Метро. Малко гадно времето, но с бричката не бърка Mr. Green.

Хубав следобед Hug!

# 248
Стеф,мерси много.Много идйки ми даде.Как правиш родопската закуска с извара?Какво и слагаш освен червен пипер?
Ами как, как? Слагам вътре в нея малко кисело мляко (за да не е съвсем постна, става по-пухкава така), олио, червения пупер, малко черен и малко чесън. Ама много малко чесън щото.... (даже и тоя на прах дето е и той леко остава дъх, ама карай, ще ядеш повече магданоз да се обезмиришеш после  Grinning) Сега да не се окаже, че не му казвам правилно на това чудо? Ама аз така го знам - родопска закуска.
Да не забравиш Кайзер пастърмицата и филенцето Елена обаче. Щото само със салатки ще пригладняваш.

# 249
Стефче, ами няма от къде да е от животно или поне не се сещам.  Rolling Eyes
Видя ли, че дойде ден в който и ти да даваш кулинарни съвети.  Wink

# 250
  Вени, на мен масажите много ми помогнаха за гърдите. С цяла длан се масажира гърдата от горе надолу към ареолата. Не се натиска силно и не с въртеливи движения, а от горе надолу се плъзга ръката. Ако няма помпа /на някои жени им е по-лесно с помпа/, трябва добре да усвои техниката на цедене с ръка. Аз съм факир, щото помпата не ми помагаше, а уж имам широки канали.
  Най-добрата помпа все пак е бебка  Grinning. Нека да я слага по-често да суче, а не да чака да минат 3 часа. И да не и дава водичка, за да засуква по-хубаво, а и да не си пълне мъничкото стомахче с излишни течности  Peace.
  Ако има проблеми с кърменето като се прибере в къщи, ще ти дам номера на една дружка - консултант по кърмене. живее до Южния парк и мисля, че ще е от полза за сестра ти. Мацката има голям опит с кърменето и с различните проблеми по това време. Момченцето и е колкото Боил и още се цокат  Mr. Green. Ако искаш още сега мога да ти дам тел. и скайп.
  Жу, аз пък обожавам кьополу! Малииииииии, като си го разбия с лук, като му нарежа печени чушчици, ммммммм вкусотия!
  Поли, на Боил му изписаха лятото капки Тобрин за конюнктивита, защото в тях няма кортикостероиди  Peace.

# 251
  • София
Голямо мерси, Рени, отново  Hug! Абе вчера уж цокаше добре бебето, предполагам проблема за сега е в гърдите на сестра ми и в тънкостите на изцеждането. Като я изпишат, ако има нужда, ще ти поискам координатите на мацката-кърмачка  Mr. Green  Hug!

# 252
  • Пловдив
Камче, не знам какво да ти кажа. То явно при всеки си е различно. Дали пък няма да зачезне само? Сърби ли го? Ако няма други оплаквания, по-добре даже не го и мажи. Моята щерка има чат-пат такива по двете бузи, но по-към ушите. Сами си минават, не съм ги мазала никога. Но те за по един ден само и излизат... И само зимата.

Ядох кьопоолу за обяд, Бени  Mr. Green

# 253
Стеф,ами не знаех,че се слага к.мляко,чесън  Rolling Eyes А,и питам понеже знам,че си противник на олиото и мислех,че не слагаш.Ще забъркам,но като си купя извараааа  Laughing
Рени, трябва и чушки да си купя и доматкии.....абе всичко.Пу,че нямам някоя баба позната да си купувам от нея буркани.Има чалъм и аз да си правя но не ми се варят по 2 буркана в една тенджера.Друго си е да накладиш огИн в казана и да бумнеш 20 буркана и да знаеш за какво го правиш.

# 254
Жу, кИде мислиш съм 1 месец в годината? Буркани варя, булкаааааааа, компоти и зарзават затварям  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт