Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 743
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Eee, Жу, противник съм на мазните манджички. Но по малко може. Специално на това слагам мъничко. За да стане така по като за мазане.
Абе аз съм противник на казаните. Като сложиш чертата не се знае дали ти е излязло по-евтино наистина. Но пък сега напоследък с тия толкова химии дето бъкат по храната...  Thinking

Един въпрос към живеещите в София. Някога да сте си купували сандали от тия магазини Tendenz? Едни нескъпи магазини са. Дали биват горе-долу обувките им? Жу, в Пльондиват знаеш ли дали ги има? В сайта пише, че няма.

# 256
  • София
О, аз съм купувала обущаци от Тенденц! Едни мъжки - милото ги носи вече четвърта година и не са мръднали (вярно, че не ги разхожда всеки ден като маратонки, но все пак...), пък аз имам няколко чифта летни чехли, които също нося от дълго време  Peace. Дано и сега да са читави, че моите не са купувани скоро.

# 257
Стефче, аз си купих чехлички от тях преди 2 години. Още са здрави. Е, не съм носила само тях през тези две лета, разбира се.
За компотите и сладката - много по на сметка съм да си ги правя. Децата обичат зимата сокчета и филийки със сладко. Що да давам пари за глюкозени буламачи, като мога да си направя домашни от собствената градина? Виж за зеленчука е спорна работата, щото там си иска копане, поливане... ама като си откъснеш домашни доматки и краставички и като си направиш една шопска, знаеш ли колко по-различен вкус има от купешките? Та аз съм "ЗА" правенето на зимнина!

# 258
Стеф, Tendenz не е лош магазин. Има го и във Варна в МОЛ-а. Сега има мн голяма разпродаажба в събота ходих да зяпам. Почти всяка година си купувам от тях - обувки, боти, сандали. Всичките са ми сполучливи като качество и удобни. Единствено тази зима дето си взех едни ботуши и сега усещам малко да ми миришат, ама бяха намалени от незнам си колко на 39лв. Мн са стилни и разбирам защо меришат- защото са изкустена кожа. Няма да сгрешиш ако си купиш нещо за тези пари. Лятото кви яки си бях купила сандали за диско - 2 чифта.

# 259
Ей, колко сте бързи Реа, Рени и Вени. Тенкю.  Hug
Ами попаднах на някакъв блог в интернет дето все недоволни хора от техни обувки. Ама гледам, че предимно от зимни. Пък много евтинки и искам да си поръчам през интернет.
Сега разните му максими там за евтиното не обичам да ги абсолютизирам и рекох да ви запитвам. Ин дис моумент немам пАрЕ за скъпотии. Освен това какво като е скъпо? Имам само 2 чифта дето са по-скъпи. Ми да ви призная... и двата успях да ги умириша.  Blush   Embarassed   Laughing Естествена кожа отвътре, н'ам какво си... Да, здрави са кат танк, ама като са ти само едни за ебало и за погребало - то как да не се вмиришат. Сега току въртя и суча дЪли да ги връткам у пералнята, че по-лесно. Ама Реа ме отказа за едните.

За зимнините... уф, така сега ме настроихте носталгично. Като бях малка нашите купуваха разни неща и също правехме. Ама то кел файда като не гледаш, а пак си купуваш материала. Сега обаче внезапно ми се прииска да съм някъде покрай някакъв казан да варя лютеница. Не че знам как се прави. Ама като малка съм гледала баба.

# 260
Стеф може да ти фотна мойте чепици довечера ако искаш да видиш кво имам и кво съм си купувала ?
Утре е 3-ти март няма да се бачка ( някой де , я у дом се не спирам  Mr. Green

# 261
Ооооо и аз ще се включа към темата за обувките, имам и аз чехли летни от таз фирма. Ама 2 лета яко носене и нищо им няма. Мисля, че и това лято ще се носят. Обаче  newsm78 като се замисля, май само чехли съм купувала от там. За зимните неща съм голям каприз.

Ай аз отивам до Джъмбо за подарък и ще ви видя чак довечера или утре.   love001  love001  love001  love001

# 262
  • Пловдив
И ние правим зимнина. Много. Нали си имаме село.
Ама трябва и да се копа. В неделя сях даже разсада домати... Mr. Green

Стеф, и аз така правя родопската закуска. Извара + зехтин или олио или майонеза /домашна/ + червен пипер, сол, чубрица и чесън. Следващият път ще сложа и малко кис. мляко...
Става и за закуска, и за мезе... Wink

# 263
Ей, Бенджи и Жу, то киселото мляко много малко, само лъжичка, колкото дса я направи по пухкава.

# 264
 Честита баба Марта! Да сте бели и червени, весели, засмени...

Съжалявам, че чак днес се вписвам, но вчера имах много задачи по града. И както обикновенно става в БГ ме разхождаха от институция до институция и работата пак наполовина свършена. А и здравните... лелееееее от 6,60 лв. на 16,80 лв ги направили... И вчера, теглих 200 лв., телефон, интернет, осигуровки за 3 месеца и едва 20 лв. пазар, се прибрах с 21,05 лв. да бъда съвсем точна, аааа и детската градина на малчо платих  #Crazy.., а бе моля ви се... След това имах гости, детето да погледна, да хапнем, изкъпем и времето си мина. Мислех да го приспа и да седна да ви пиша, ама май съм заспала преди него  Rolling Eyes
 Сега ще ходя да изпуша една цигара и след това да взема малкия дзвер от градината. После, ако не ме изгони от компа ще седна да ви попрочета, че мернах за някакви чехлички говорите, а аз от три години не мога да си намеря МОИТЕ такива... Crazy

# 265
Гериии, привет. Абе имам една Гери сега във Гейсбука... да питам сега...  Thinking Embarassed това ти ли си, не си ли ти, че се забърках.

# 266
  • Пловдив
ГериHug
И аз те имам във фейса, нали? newsm78

# 267
Ама и вие с тази Родопска закуска, досега я бърках  Mr. Green Не че съм пощелива, ама се опитвам да спазвам някаква диета, а вие като сте заразправяли... добре, че торта не обсъждате, че  ooooh! Всъщност доста вкусничко стана   bouquet
и аз иначе си бърках с домашна млечна майонеза или кис. мляко и кисели краставички.

# 268
Здравейте  момичета.При нас е ужасно времето- цял ден вали.

Момичета от снощи ми останаха сварени спагети и малко от соса им/кайма,гъби,кис.краставички,доматено пюре и т.н/.Не са смесени,та сега се чудя какво да ги направя.Някой ако има някакви идеи може да сподели.
А да ви попитам също и дали някой е правил фикса на Маги за спагети -Болонезе

# 269
  • София
Светле, майка ми и сестра ми понякога бъркат този фикс. Не е лош, е, може би не е като ти да си направиш сосчето, но бива  Peace. На мен, когато ми останат спагети и сос, обикновено ги разбърквам заедно в една купа и ги затварям в хладилника. Според мъжът ми, на другия ден даже са по-вкусни, защото поемат аромата от соса.

Общи условия

Активация на акаунт