Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 479
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Sofia
Честит 3 Март!
Аз пия кафенце, че станах много късно...

# 347
  • Пловдив
Честит празник и от мен!  bg

Мойте отидоха на село със свекито. Аз останах, че съм си секнала нещо кръста...  Mr. Green

# 348
Момичета, вижте на какво попаднах http://vbox7.com/play:84803e2e Това момиче е УНИКАЛНО!!!!  ooooh! Не мога да повярвам...

# 349
Здравейте момичета.
 Честит национален празник

Отивам да  обяснявам задачите на дребния,че нещо се затруднил при вчерашния урок. Иначе и аз като вас заредих  миалната,прострях 2 перални ,наготвих картофена супичка и така .

# 350
  • Пловдив
wee.jess, страхотно е! Евалла на момичето! Какъв размах само!
Браво!

# 351
Вий благодаря , че сподели с нас. Мн интересно нещо - никога не бях чувала , че и с пясък се рисува.

Дано нашите "таланти" да гледат и да се засрамят малко.

# 352
  • София
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!

Да ви се похваля,че в Комо си намерих и двата гардероба с почти същите параметри.Единствено височината ми е проблема,ама за тази работа има и надстройки.
Вече са платени и поръчани и чакам доставката.Спестих си близо 1000 лв,на фона на поръчковите.Двата общо ми излязоха 1200лв Laughing
Хайде аз бягам да имитирам ССФ Mr. Green(пердета ме чакат и чистене)

# 353
Здравейте и от мен.

Цял следобяд лежах и ми беше мн лошо - кръвно ли  newsm78 кво ли  newsm78 нЕнам. Сега съм добре вече.

Нито излизахме, нито на гимнастика отидох. Обаче поне съм спокойна, че сякаш съм оки.
Ще правя за вечеря сирене по шопски ( за първи път в живота си   Flushed) по желания на съпруга и ще опека една мъничка питка. Малка щото уж да не ядем мн хляб  Rolling Eyes

Пол ходихте ли на разходка?
Вени видя ли се със систър, а СофИ ?
Светле научи ли по математика  Mr. Green Аз също учих ,ама за 2-ри клас.
Madam Stasita  честити ти гардероби, предполагам , че ще фотнеш и ще покажеш, нали?  Flutter

Другите лъвчета какво правите , а?

# 354
  • Пловдив
Аз излизах по магазините...нищо не си купих...не се харесах в никоя дреха...премерих сто неща! Качила съм някое килце зимата и не мога да се гледам! Трябва май да се отслабва някак... ooooh!

Madam Stasita, Честити ти гардероби! И да ги покажеш, ей...

# 355
  • Sofia
цъкам из нета  Party

# 356
Аз излизах по магазините...нищо не си купих...не се харесах в никоя дреха...премерих сто неща! Качила съм някое килце зимата и не мога да се гледам! Трябва май да се отслабва някак... ooooh!

Не си сама  Simple Smile

Вафли, и кво цъкаш? Нещо конкретно ли търсиш или?

# 357
  • Sofia

Не си сама  Simple Smile

Вафли, и кво цъкаш? Нещо конкретно ли търсиш или?

слушах песнични   bouquet

през деня излизах с приятелки, имах чувството, че цяла София е навън #Crazy, накроя се разхождахме по малките улички, че не е такава лудница. сега и Нова ТВ си пуснах да гледам церемониите за 3 март.

# 358
Душковци да ви питам  Blush като се пекат гювечетата да слагам ли капачетата или не  newsm78

# 359
Излизахме, Норче Peace. Така съчетах работата, че Ник да спи през цялата разходка и да не контактува с никой. Духаше ужасен вятър и направо си ми беше студено. Купих  си едно блузе с къс ръкав, намалено на 7лв. Crazy. Сега тук си разменям "любезности" с Ларедутци, че ми писна вече от тях #2gunfire. И така. Почивам си общо взето.
Снимай после питката да я видим Laughing. Как ми се прави и на мен, но ще се въздържа.
Радвам се, че си добре Hug. Има време за гимнастика. Peace
Слагай капаците Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт