Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 474
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Душковци да ви питам  Blush като се пекат гювечетата да слагам ли капачетата или не  newsm78

аз винаги ги пека с капачета, много обичам гювечета  Hug

# 361
Душковци да ви питам  Blush като се пекат гювечетата да слагам ли капачетата или не  newsm78
Аз,лично,никога не слагам капаците  Peace

# 362
  • София
Мале, ние нямахме вода до 17 часа  Crazy! Ега ти, как ми се прецака чистенето заради нея, пък!

Поне се разходих и видях сестра ми и Софи. Добре, че снощи са й били инжекции, та е тръгнала тая кърма. Даже днес Софи два пъти е яла само от цицка (без да дояжда от шише). НамърдАх се в стаята и галих бебчето много много! Имало някакъв секрет от едното оченце. Дано всичко е ОК, защото утре ще й свалят конците и може би ще ги изпишат  Heart Eyes.

# 363
Благодаря Ви , дами  Heart Eyes Hug
Явно ще стане и с капак и без капак  Peace

Пол питката няма да я снимам никога  Whistling щото то не е баш питка......Вчера купих тесто за сутришни мекици днес, ама кво стана ...неправих нищо и сега от половината тесто съм направила малки топчета всяко оваляно хубаво в мас и подредени като милинки и пиръсвам със сусам.  Пекат се в момента. На децата един път пак със същото тесто правих и мн ги харесаха, та едва ли не тази "питка" ще е само за децата.

Вени това с водата е послучай днешният празник велик  Mr. Green да го помниш за дълго. УУУ, че хубаво ми стана като разказва за бебе СофИ. Всичко ще е оки и ще ги изпишат утре. Абе др. си е човек като се прибере у дома.Мисля , че това с очето е нещо нормално при бебетата.

# 364
...Пол питката няма да я снимам никога ...

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

...Мисля , че това с очето е нещо нормално при бебетата.

Да, така е. Капят им някакви капки и минава за ден-два. Ма да се беше сетила, Венче, да си вземеш фотото бре ooooh!. Айде, ще чакам след изписването Crazy.

# 365
Пол не се пъчи, ами то е смешна питака бе. Да беше като твойте Убавите па да снимам, снимам, снимам цял ден и да показвам.....

Вени май се сетих , че като се прибирах от АГ-то и някой ми беше казал с преварена вода и памуче от вън на вътре да се мие очите на бебето. Нещо като на Пол , Ник ама с преварена вода.

# 366
  • София
Пол, сестра ми вчера беше откачила централно от болка! Искала е да й бият инжекция за спиране на кърмата, до такава степен я е боляло  Cry, онзи ден се е набълбукала с течности и май е станало точно това, за което ти ми спомена по-напред! Много беше притеснена, с глас е ревала по телефона... не искаше и никой да ходи при нея. Ама днес й казах, че ще не ще - там съм. Исках само да й дам кураж и да й занеса ядките, изобщо не предположих, че ще поостана. Пък като й звъннах, че съм в болницата, тя ми вика "Направо влизай и идвай в стаята!". И ме снима до бебето  Mr. Green, ама с нейния апарат  Blush. Утре вечер ще ви покажа снимки, стига да я изпишат   Hug, честна пионерска тоя път  Blush!

Начи викате това с очото не е страшно  newsm78. Иначе, Реа, точно така се прави почистването - с преварена вода или физиологичен разтвор и посоката е както си описала.

# 367
Вени каза ли на систър , че не е лено да станеш мама - ама според мен тя го е разбрала пИрфектно   Mr. Green  сега ще почне и следродилната депресия и ще стане.........мани , мани. Аз разбрах , че съм имала след и преди едва когато излязах от нея  Mr. Green

# 368
  • София
Днес бръмчеше като фурия - ни корем, ни операция я интересуваше  Mr. Green! Най-страшно било това с гърдите! Ей, момичета, цялата й уста е в ужасни херпеси  Sad! Беше с маска! Добре, че са й ги отпушили!
Определено си права, Реа, не е лесно да си майка и раждането е просто една малка крачка, от тук на сетне я чакат и радостта, и притесненията.

# 369
Всичко ще се оправи, Венче Hug! Кой не е минал оттам Laughing. Това за депресията не е задължително. Малко повече нерви от обичайното не е толкова страшно. Преживява се Peace. Пък и има кой да и помага на сестрьонката ти Laughing. Поне мераци показват, пък де да ги знам Mr. Green.

# 370
Вени херпеса е от стрес или ако е дигала Т от проблема с гърдите. Хубаво е , че е с маска. Аз преди мн често получавах - от настинка, мръсно, температура или стрес. Истината е , че с квото и да мажеш,квото и да правиш минават за около 7-10дни.
Ти предаде ли поздрави от виртуалните лели? Тя знае ли , че сме доста? Laughing

Пол все да ти разправям....От НГ имаме нов вид проверки, по др градове. Скоро питаха ако има някой желание къде иска да иде. Аз казах: Русе  Laughing Няколко дни е командировката, но ще видим.........пък и скоро се върнаха от др. отдел едни от Русе и разказваха колко хубави магазини имало в Русе ( аз знам де, не го чувам за първи път ) . За сега ако има ходенка до Русе, аз ще съм  bowuu

# 371
....Пол все да ти разправям....От НГ имаме нов вид проверки, по др градове. Скоро питаха ако има някой желание къде иска да иде. Аз казах: Русе  Laughing Няколко дни е командировката, но ще видим.........пък и скоро се върнаха от др. отдел едни от Русе и разказваха колко хубави магазини имало в Русе ( аз знам де, не го чувам за първи път ) . За сега ако има ходенка до Русе, аз ще съм  bowuu

Ееееееее, амчи ади дееееееее Crazy. То шА ти минИ командировката, пък може и да разбера тогаЗ ooooh!. Кога се очаква, да се подготвя Flutter?

# 372
  • София
Ти предаде ли поздрави от виртуалните лели? Тя знае ли , че сме доста? Laughing
Ооо, предала съм, тя ви знае  Hug! Като тръгна да й казвам нещо и тя винаги пита "това от лъвиците от бг-мама ли го знаеш?"  Mr. Green.
Херпеса предполагам е комбинация и от двете - и стреса, и температурата.
И другия път, когато те питат къде искаш да ходиш командировка, айде ела и до Софето, деее!

# 373
Норче,като идваш към Русе,можеш да се обадиш и да се видим-ще ми бъде много приятно да се запознаем лично  Peace

# 374
Чочо, Пол то не се знае още, ама съм си дала желанието. А иначе имам братовчедка на която свекито и живее в Русе и често ходи до там я да заведе детето за някоя ваканция, я да иде да се види с приятелките си - има доста защото преди да дойде във Варна е живяла с мъжа си поне 10г в Русе. И тя знае , че при следващото ходене ще ида с нея  Grinning Ама да не се навам , че ми иде още утре да тръгна  Heart Eyes
Вени за Сф скоро път няма да имам , освен да нипратят на някое обучение........ама знам ли?

Замислям около 6 май да ходим някъде семейно , тогава се очертават май 4 почивни дни. Айде да се организираме някъде, какво ще кажете? Оффф пак почнах да си мечтая. Не сме ходили на Троянският балкан ..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт