Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 467
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Ние мислим към Триград да отскочим...

# 376
А на мен ми се ходи до гр.Елена,ама мъжО с тая негова работа.....от миналата година по празниците е най-натоварен  Sad.То,логично-всички почиват и се юрват да играят футбол баш когато не трябва  #Cussing out

# 377
ди.ва, хелоуууууу!

Ко стана с наш'та среща бре Crazy?

# 378
Ние мислим към Триград да отскочим...

Леле супер как ми се иска и аз да отида там и да си купя от билката мурлсалски чай. Мн е полезна да не пропуснете да си вземете. Само там я има до колкото знам. Чайчето се прави с истиснко стръкче, много е инетресно.
Преди 3-4 години съм ходила там лелеееееееее колко забележителности има още като почнеш от Асеновата крепост, Бачковският манастир, Чудните мостове, Кръстова гора, Всички пещери - Ягодинската пещера, Дяволското гърло, Чепеларе, та до Триград...............
С моят мъж бяхме на наречен на почивка и всеки ден ходихме да видим по една , две забележителности. За 10 дни обиколихме почти всички места около Наречен. Grinning

# 379
Леле супер как ми се иска и аз да отида там и да си купя от билката мурлсалски чай. Мн е полезна да не пропуснете да си вземете. Само там я има до колкото знам. Чайчето се прави с истиснко стръкче, много е инетресно.
Ами тука си я продават на пазара....В пликчета..... newsm78

# 380
TheNMaster   къде бе в Сф ли? Ми тук във Варна колко съм я търсила и няма , и няма. Купих си смляно, ама искам от стръкчетата  Crossing Arms, че и се вижда по натурално. Ама мобе и по Витоша да я има, ама за Триград знам , че е най - много.

# 381
  • Пловдив
Ние ходим всяка година. Познаваме вече доста хора там. Организираме се приятели и ходим така като има повече почивни дни.
Мястото е магическо! Пещерите. Ждрелото. Водопада. Чаирските езера. Ягодина...
До Мугла не сме стигали още, но тази година мисля да отидем.

За Мурсалския чай е ясно. Винаги си купувам от там.

# 382
Альоха. Ние цял ден сме навън. Едва сега си дойдохме. Сега ще въ проконтролирГам.
Ние с Мечкото пък бяхме на Альошата. Цък.Цък А вие знаете ли, че аз на мойто мъж съм му до лакетя? Не знаете. Е, ся да си призная. Ама се успокоявам, е то акъл на много високо не вирее. Почва се изпарява. Crazy
Сега ще ви попрочета, че пак сте изписали света и ще гледаме един стар филм ние - "Завладяването на Рая" май се казваше. Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 22:44 от Stefka.k

# 383
  • Sofia
Норче, в Троян и региона е супер, уникално красиво  Simple Smile

В Русе аз никога не съм ходила, само съм чувала, че има много фирми за хубави  костюми, лъвиците от Русе да кажат дали са по-ниски цените им, отколкото в другите градове newsm78

Аз гледам Слави - не бил толкова лош концерта.

Взех си душ. Планове за 6 май нямам. По Великден ще съм във Варна и региона.

Лъвици, една срещичка няма ли да си направим?  newsm78

# 384
Стеф, мн си готина. Това ли са велурените ботуши дето ги прА?
Едната ми съквартирантка от студентските години беше от Плд и все ме бъзикаше като се разхождахме по центъра ви дали виждам на Альоша бенката  Mr. Green

Вафли като идваш във Варна да вземеш да се обадиш па да се увидем  Grinning Какво ще правиш тук?

Утре вечер ще готвя това: http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/CHICKEN_MEAT/chick … s/recipe_1453.php

вече се чудя кво по - различно да е............а има сърца в хладилника така , че индиана джоунс и храма на обречените ще има  Twisted Evil

# 385
Ми, да, Реа. Точно както ти ми каза - с центрофугата. Па нищо им нема. Пак ще ги пера там. Не се скъсаха. Добре, че ти ми каза.    Hug

Вафличка, в Русе има красиви стари сгради и отдавнашна аристокрация. Когато те са я имали в другите градове сигурно не са знаели какво значи тая дума.

# 386
  • Sofia

Вафли като идваш във Варна да вземеш да се обадиш па да се увидем  Grinning Какво ще правиш тук?

Норче,  ще ходя при мама  Laughing

Къде да те открия като дойда?

Норче аз много обичам сърца, правя ги точно по този начин.

# 387
Вафли ще обменим кординати няма проблеми. Нека да наближи  Heart Eyes

Душковци лЕгам си . Лека и спокойна нощ от мен   sleepuu

# 388
Лека нощ и от мен!

# 389
  • София
Вафлич, ти не беше ли някъде из района на стадион Славия, или бъркам? Питам, щото с Хаяси чат-пат правим кафе-пауза в едно кафене близо до Кауфланд на Овча купел  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт