Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 400
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аааааааа в Пловдив града на главната имаме хот-дог с дупка  Laughing ,баш как си му е реда.
Но има и машинката/със шишовете/ да се продава на Технополис ,към 40 лв. беше.

# 511
  • Пловдив
За Сонисфер: там ще сме, ма нямаме още билети... Wink
  superuu  superuu

# 512
А вие с децата ли ходите по такива мероприятия (концерти, фестове и др.)?! На мене ми идват малко тежички  Rolling Eyes Ама кумовете ходят най-редовно, а и мъжо си пада...

Жу и в ТСМ-то съм виждала май по толкоз... Нещо тези кремвирши са ми много изкуствени, та ще пропуснем  Wink Иначе баткото много си пада по дюнери, дот дог и разни Мак менюта.

# 513
За Сонисфер: там ще сме, ма нямаме още билети... Wink
  superuu  superuu

Ние не, щот нЕма финанси, а мислим и да ходим в Испания / Praynig/ лятото, та ще ни трябват  Money.

# 514
......................................мислим и да ходим в Испания / Praynig/ лятото, та ще ни трябват  Money.
Вземете ме и мен-аз не харча много!Само спане,суха храна и вода ми осигурете и за другото не ме мислете.............  Wink Peace

# 515
Момичета моят ХОТ ДОГ ще е с питка  ( не бутер тесто)  и ще се нанизва на шиш няма да дам да ми режат питката  Crossing Arms. Имало и краставичка кесела вътре.   Laughing
Малееееееее мн съм гладна бе.
А сърмичките на Рени посните мн ги обичам , ама и моят не иска постни като ми чу предложението за готвене.

# 516
  • София
Привет момичета Hug
Честит ви мартенски сняг Laughing
По темата за семейните отношения със свекитата: Laughing
Моите са извадени,като от филм.Все заедно си ходят,държат си се за ръка.Тази година ще празнуват 49 години брак CrazyПросто не ми се мисли ,ако са един без друг.Свекърва ми така е обработила мъжът си,че само го действа Laughing,ама и той припка и не възразява,даже май му е кеф.Тя пък от своя страна го глези с разни манджи и засукани деликатеси и си го"котка",както се вика по нашият край Laughing
M_Nik по повод Хот Дог,по време на соц-а в Плевен на тези закуски им казваха "Балатон" Mr. Green,а ако са със салам "Будапеща".

# 517
Рейче, ма той моя тъкмо като ме критикарстваше и пуснаха някаква реклама на шпек Народен, която започва така: "Ние българите без месце не можем..." и моят: " А,а,а, чу ли какво казват хората!". Идеше ми да го тупна с нещо тежко Simple Smile.
Камче, бе, Испания! За кво ви е? Жега и червена пръст...и като завалят тия ми ти дъждове в Барселона - потоп става! Айдеееееееее, нЕма нужда  Naughty! По-добре концертче  Mr. Green!
Тва в кръга на шегата. От няколко години искам да отидем пак в Испания, но все не остават пари. Ето тази година се заредиха толкова концерти, че едно 500 кинта /може и повече/ ще отидат само за тях  #Crazy. Аеросмит ще ги пропуснм, щото билета скромно варира от 37 до 149 евра  #Crazy!
Та така: пак ще летуваме на Шабла Simple Smile!

Айде на кифлиТЕ! Топли, топли, та чак парЯт  Mr. Green!

# 518
Реаааа, как ме подсети сега за тоя хот-дог  eat  eat  Наистина, че в последните години изопачиха това с правенето на дупка в средата, а ги режат хлебчетата. Но аз пък знам в Пловдив баш на центъра при Джумаята едно място дето правят с дупка. Хич не тача кренвершите, ама сега като ме присетихте за тоя хот дог...

Мадам Стасита, заваля ли сняг в София вече? Е, да не съжалявам поне, че не си поръчах летни обувки от нета.  Laughing
Стаситка, "котка" и аз я знам тая дума. Не е само по шопския край.

Реа, па да ти кажа много развитие във вашия град, много нещо. Един друг сайт за обувки преравях (Брайт). Само дето имат магазини във Варна само. Иначе пък любезни хората по телефона, грешка нямат. В Пловдив няма ни един такъв сайт за електронна търговия в такива мащаби. Пфууу, ние като на село тука.

Днес нещо хич не ми се работи. Петък - ден на майстора. Одеве измрънках от моя началник да ме закара до една банка. И така ми се ходеше някъде на кафе. Да се излегна, па да му пална една цигарка, па да прегледам пресата на хартия, вестник (не че в нета няма новини, ама някога закопнявам за такива едновремешни ретро ритуали.  kaffeetrmker_2Обаче трябваше да се връщам.  Sad

Рени, де са кифлите, бря?

# 519
  • София
Цитат
Стаситка, "котка" и аз я знам тая дума. Не е само по шопския край.

Laughing,Стефче душо,аз не съм от шопският край,ама дойдох тук да ги облагородя Joy(така,казвам на мъжът ми).Иначе съм си плевенско(северняшко) девойче.

# 520
ООООООООхххххххххх Апнах хот дог . Мн хубав беше с кренвирш, кисела краставичка, кетчуп, майонеза и малко горчица и с ДУПКА. Взех и на колежките, обачеееееееее нещо сме гладни, малък ни дойде  newsm78 а иначе и аз съм против всякакви такива сандвичи.........ама след като от години ми се яде, кво да направя.  Rolling Eyes

Стеф, знам го магазина. Даже май са 3 във Варна. Хубави неща има там.

Тук няма снЕг, ама и нещА  Crossing Arms писна ми, омръзна ми лелееееееееее пак ли затворени ще бъдем събота и неделя  Crossing Arms

Айде малко ще поработя  Mr. Green

# 521
То "коткам" и у нашия край го има / да потвърдят Чочката, Поли и Чили/ Simple Smile.
Стефче, не съм ги снимала. Само се хваля, че са готови. Издумках една още топла, сложих 3 на детето за училище, а останалите в една купа съм ги сложила. Няма да слагам снимки тука да те изкушавам, я! Ако толкоз ти се гледат, знаеш къде са Wink!
И на мен ми омръзна студа. Снощи си пишем у Фейса с една дружка. Тя живее на Канарските острови /Палма де Майорка/ и я питам как е, а тя - Ми топличко е, слава Богу!  Mr. Green. Еййййййй, завидях и!

# 522
O, не знаех това, Стаситка. Аз пък съм родена във Велинград. Та и там е позната тая дума. Па то София е с хора отвсякъде. Затова е интересно. Хем градът ги променя (податливите де), хем всеки запазва по нещо от родните места и става много интересно. То е малко като с лютениците в студенстските години - всеки мъкне, всичкото е лютеница, ама различни рецепти - различни вкусове.

Реа, сумати неща имате във вашия град.

И аз не искам сняг. Но ще устискаме и тоя месец променливо време.

Не ви ли се струва, че с тоя почивен ден в средата... тая седмица мина много бързо? Бютифъл!

Рени, пък аз си позволявам от време на време всичко да ям. Гледам само да не го обръщам в постоянна практика. Такива драстични спирания на нещо правила съм само колкото да се науча да не ям бел лЕб. Ей не можех и не можех да свикна с другия. И спрях рязко хляба за 2 месеца. После тричавите хлебчета ми се виждаха Манна небесна. Laughing

# 523
  Стеф, че кой говори за спиране на нещо от раз? Не ща да те изкушавам със снимки, щот не мога да те почеря на живо. Са ако можеше да ти ФърлА една кифла от София до ПлоФдиФ щеше да е друго. Обещала съм на сестра ми като се върне от Унгария в понеделник, като дойде в нас да и направя кифли, сладки и гевречета за племениците. Щото тя много работи и няма време да ги глезоти Simple Smile. На път за Ямбол, ако я пресрещнеш на магистралата като минава край Пловдив, ша и кажа да ти Фърли едно торбе с кифли Simple Smile.

# 524
Потвърждавам за "коткането" bowuu.
Стеф, искаш ли киФли Crazy? Само кажи Laughing.
Преди няколко дни ви пуснах една рецепта, днес реших да я пробвам - стра-хот-на Peace!
Хот-дог ядох в Икеа - много вкусни ги правят, ама едни дребни - трябва да изядеш 5-6, та да усетиш, че си ял нещо Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт