Meizitang- хапчета за отслабване

• 150 905
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте. Днес ми  е 7-ми ден от както пия Мейзитанг. Само 1 кг съм свалила, не ям хляб, шоколад и мазни храни!
Принцпно имам хипотироидизъм + поликистозни яйчници. С грешно лечение ми е отключен хипотироидизъма и з амесец качих 10кг, после за още 2 години 30. ( Да се има впредвит, че цял живот съм спортувала-танци, зумба, плуване и т.н и съм правила всякакви диети и опити з асваляне на натрупаните кг.) Цял живот съм се хранила умерено, не съм от тези дето си ядат по принцип!!! продължавам да се движа всеки път когато мога и внимавам какво ям. Хормоните ми в момента са в норма и половите и щитовидните. Свалянето на кг при мен е много трудно. Максимум стигам до 4 с много зор и после си ги връщам. Пия Сиофор 850 на обед след ядене и вечер след вечеря,  а сутрин съм на Мейзитанк. Като цяло съвета и на докторите ми е спорт+диета+сиофор+ някакви хапчета на билкова основа или чай з аотслабване, за да се засили метаболизма. Ще пиша по-нататък пак. да видим какво ще стане.

# 271
Здравейте!
На мен днес ми е 3ти ден на хапчетата. След всички странични ефекти, за които четох и които очаквах при мен няма почти нищо - нито безсъние, нито кой знае каква сухота в устата - жега си е и си пия вода попринцип. За апетита - нямам такъв неистов апетит, какъвто преди, но определено не ям на сила. Дано да има ефект... Бях се приготвила много повече "да ги усетя" тия хапчета Simple Smile

# 272
Здравейте,

Аз пия меизитанг от около седмица, но съм писала в темата за китайските капсули 5, така че , там можете да прочетете всичко споделено от мен. Ефект има, странични ефекти - не съм забелязала. Аз не ги приемам всеки ден, комбинирам ги с витамини и много вода, сутрин на гладно пия топла вода с лимон, приемам по малко въглехидрати и се старая да хапвам здравословно. Движа се повече и с 5 хапчета съм махнала - 3кг. Със сигурност са по- слаби от лида, не се губи напълно апетита, а неразположения за сега не съм забелязала.

Аз също ги започнах и ми харесва, че нямам този вълчи апетит, което е страхотно. Само забелязвам, че пия доста вода а не ходя мн до тоалетна. И при вас ли е така?

# 273
  • Sofiq
Здравейте,

Аз пия меизитанг от около седмица, но съм писала в темата за китайските капсули 5, така че , там можете да прочетете всичко споделено от мен. Ефект има, странични ефекти - не съм забелязала. Аз не ги приемам всеки ден, комбинирам ги с витамини и много вода, сутрин на гладно пия топла вода с лимон, приемам по малко въглехидрати и се старая да хапвам здравословно. Движа се повече и с 5 хапчета съм махнала - 3кг. Със сигурност са по- слаби от лида, не се губи напълно апетита, а неразположения за сега не съм забелязала.

Аз също ги започнах и ми харесва, че нямам този вълчи апетит, което е страхотно. Само забелязвам, че пия доста вода а не ходя мн до тоалетна. И при вас ли е така?

Да напълно нормално е  Wink

# 274
Момичета,моля кажете от къде да поръчам Мейзитанг,стара формула?

# 275
  • Sofia, Bulgaria
Момичета,моля кажете от къде да поръчам Мейзитанг,стара формула?
И аз се интересувам от къде мога да поръчам .. и да бъдат истинските Simple Smile

# 276

При мен е опбратното, имам страхотен апетит. 4ти ден на Мейзи, тъй като след тежко състезание качих бързо 3 килограма.
Нямам много са сваляне, към 7кг, но нещо не вярвам и че ще стане.
Опитвала съм с диети, режими, спортувам и имам доста мускули и ми е ясьно, че заради това държа и теглото, но ми писна. Преди години пробвах Лида-стара формула, от чийто въздействие доста се изплаших и я спярх на 1вата седмица.
С МЗГ нямам нито един страничен ефект, освен много енергия, въобще не се изморявам като тренирам!!!!което значи, че метаболизмът много се забързва, но с този апетит, не знам.

Неусетно изпивам и 2.5л. вода.
За сега съм свалила само от талията и бедрата и то само 1-2 см , което може и да е от спорта.

# 277
Здравейте.Виждам че не е писано от доста време в темата , но и аз от днес започнах да пия Мейзитанг ... за сега освен че ми се пие повече вода и ходя често да пишкам , друго интересно няма хаха .. Ще се радвам ако някой друг който ги пие или ги е пил до скоро да сподели мнение.. Simple Smile

# 278
Здравейте, не си купете мейзитанг от сайта на SlimFit. Там всичко е менте.... 40лв си дадох на вятара. Даже не може да напишеш ком.в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт