Откъде гумени ботуши

• 18 210
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
  • София
а той кой е Simple Smile

а да си забелязала гумирани дрешки да има там?

# 76
Христо Ботев, срещу пицария Кали.

Гумени дрешки идея нямам защо не се намират на родна земя.
За целта използвам непромокаем тънък шушляков панталон и гумени якета, които съм си донесла от Германия.
Отвън може и да целия във вода, но отдолу е винаги абсолютно сух.

# 77
  • София
абе преди ги внасяха, тази година нещо спряха..само шапки гумирати  видях в един ТСМ...

# 78
момичета, привет и през есента. не мога да намеря ботушки номер 22-23 за моите деца. една баба ми каза ХИТ, 6 лева , но в младост не бяха и чули. в магазин "Немски център" има по 14 лева но започват от 24 номер  и са много големи. в Бенетон има разбира се и са много красиви , но са по 39 лева, а при нас умножено по две... дайте идея моля

Казала ти е за Хит - Люлин, и по-точно магазина на Евроланд.  Peace Такъв има и на Сливница, срещу Лидл, там пък били по 5 лв.  Simple Smile

# 79
наистина беше ХИТ Люлин,Mirena, но реших че ще има и в Младост. останалите имена на вериги са ми непознати, но ще ги намерим. Благодаря на всички за отговорите. можеби евтините ботушки пък наистина да излизат скъпи накрая, но сме длъжни да опитаме Simple Smile днес ще проверя и в Джъмбо и ще пиша

# 80
  • София
Синът ми е с ботушки от Евроланд за 5 лв - нямам абсолютно никакви забележки! Тези от пролетта не му мръднаха, хем се спука да ги носи, като му омаляха взехме още 2 чифта.
Миналата година бяхме с гуменяци на Шу Кидс - само не се прецаквайте да си ги взимате от К&К, там бяха 30лв, а в другите магазини абсолютно същите струваха около 20.

# 81
  • София
в кои други магазини?
(до 26 номер са 27 лв Wink)

# 82
  • София
За по-малките номера не знам, дребньо носи 28-29 и бяха 30лв. мин. година. Сигурна съм, че ги видях в още поне 2 магазинчета - едното на Мадрид, другото на Пиротска, близо до бул. Ст Стамболов.

Онзи ден видях много сладурски г. ботушки с Маккуин в базар Герена за 35лв, но бяха само малки номера.

# 83
в Jumbo гумени ботуши нямаше. днес отидохме с децата с метрото до Евроланд в Люлин (голямо пътешествие) и вече имаме симпатични, но големшки 24/25 номер ботушки за шест лева. разбирасе ни излязоха скъпо, защото навръщане в метрото ми откраднаха портмонето от чантата в количката  Sad  но важното беше приключението Simple Smile

# 84
  • София
че то в джъмбо никога не съм и виждала...това за портмонето е гадно, дано да не е имало вътре голяма сума...и документи...

# 85
последно вън от темата- обадиха ми се от полицията че са намерили портмонето с парите при това в магазина Embarassed има добър човек значи поне един. благодаря за помощта Mirena80,Renkata и съчувствието, Angel_Dust Hug

# 86
от днес митко е с нови гумени ботуши Simple Smile така и не стигнах до магазин на колев и колев ( а тези испаските, които продават там много ми харесват ) и му кипх от кварталния магазин Жаба, някакви уж унгарски ( всъщност китайски ) с вадещ се чорап. прибрахме се мокри до кости- яке, панталони, слип, но със сухи чорапи Simple Smile
подобни са на тези http://www.zetpol-bg.com/index.php?module=albums&page=viewal … pageback=kop5.php
но по- кофти версия

п. п.  чудесни новини, bisana

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 18:53 от grubby

# 87
  • София
тези не изглеждат никак зле, поне на снимка...може би ще ги има в магазина на Зетпол...някой ако ходи и купува да сподели ценички моля...

# 88
при нас тези на зетопол са 27 лв, но нямаха нашия номер. очахваха след ден два, но детето много си хареса неговите и не поиска да ги свали, а тези на зетопл ми харесаха повече.
в сравнение с тези от колев и колев са по- ниски и по- широки

# 89
  • София
ааа ето това обаче веднага ме разубеди.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт