Откъде гумени ботуши

• 18 221
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Да ви кажа само, че не препоръчвам особено тези от Sportmania - хубави са, обаче материята ужасно, ама страшно много се цапа. Една крачка и цялата прах е по тях. Трябва да се мият не всеки ден, а на всеки ъгъл.  Peace

# 61
  • София
това кой от двата вида?

# 62
Този с трите знака/символа отстрани - тъмно сините, които стоят матово. По-рано имахме от тях - разкошни, но бяха като с лак, затова.

# 63
  • София
ясно мерси Simple Smile

# 64
  • Beyond the Frontiers
На бул. Христо Ботев, вървейки от Петте кюшета към площад Македония, от дясната страна има едно смотано магазинче за обувки, днес видях поне 10 вида гумени ботуши, не съм питала за размери, но цената започваше от 20 лв до 25 лв.

# 65
Здравейте! В последната брошура на Т-MARKET има детски, дамски и мъжки гумени ботуши. Детските са намалени на 9.99лв., а дамските и мъжките са по 19.99лв.
 Дано съм ви била полезна!

Там номерата отдавна са изчерпани, вчера закупих последния 26 номер в този в Гоце Делчев, сега за баткото 35 търся. Моля ако някой някъде мерне освен, вече споменатите да свирка Praynig

# 66
В английския амазон има и по 2 лири
 http://www.amazon.co.uk/s/qid=1269503065/ref=sr_st?page=1&rh … 11&sort=price

# 67
момичета, привет и през есента. не мога да намеря ботушки номер 22-23 за моите деца. една баба ми каза ХИТ, 6 лева , но в младост не бяха и чули. в магазин "Немски център" има по 14 лева но започват от 24 номер  и са много големи. в Бенетон има разбира се и са много красиви , но са по 39 лева, а при нас умножено по две... дайте идея моля

# 68
  • София
От Колев и Колев http://www.k-k.bg/bg/collection/0/19/509/ почват от 22 номер и са супер. Т.е. крачето наистина е съвсем сухичко, а моят джапа в локви-морета с тях.

# 69
Angel_Dust, твоя щнак само джапа или и скача?
димитър скача трупешката и се чудя като са без връзки няма ли да му влиза вода от горе?

п. п.
малки номера видях в магазин от веригата стил 99
детето имаше на малчо и му се сцепиха за няколко обувания.

# 70
  • София
ами и скача, тогава си мокри панталона, ако нещо по него влезе вече.... там и връзките не спасяват - само гумен гащеризон, от вън на ботуша с ластик през подметката...

иначе предишните 2-3 чифта бяха на марикуита...с връзки от горе...ама си се мокреха, и се сцепиха едните....ама аз защото ми бяха супер красиви та упорствах да пробвам пак с тях...но тези са много по-добри...

# 71
благодаря   bouquet
ще ги пробваме

# 72
Тъй като тази година определено не ми се даваха 30-тина лева, купих хубави, с връзки, от магазин ТСМ, 19 лева.
Имаше различни размери и картинки.

# 73
  • София
да в ТСМ-ите, това което аз съм виждала са над 24-25 номер....

# 74
В този специално имаше и малки номера.

Общи условия

Активация на акаунт