Откъде гумени ботуши

• 18 213
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
  • София
при нас тези на зетопол са 27 лв, но нямаха нашия номер. очахваха след ден два, но детето много си хареса неговите и не поиска да ги свали, а тези на зетопл ми харесаха повече.
в сравнение с тези от колев и колев са по- ниски и по- широки
Колко пари ги взе от Жабата вашите ботуши.
Аз днес ходих до Хит - нямаше никакви, онзи ден до Кауфланд - вътре големи номера, в Дайхман (така ли му се викаше на този магазин) - не бяха хубави моделите, а и нямаше за мойта пикла номер. От вън в едно от магазинчета имаше по 30-тина лева, но пак нямаше 26 27 номер.
И все още не съм купила.

# 91
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз миналата седмица откачих, докато намеря за Емма. Ходих и до ХИТ, който ми е сравнително далече. Имаше само момчешки и за големи мъже. Грозни!
В Хополенд хич пък нямаха, в Стил 99 имаше само големи - 30+ номера, в Дайхман пак големи и тежки, в Хюманик - също, в КиК имаше, но твърде тежки и грозни ми идваха, а и по принцип недолюбвам КиК. Накрая в Пренатал се понабутах. Понабутах, защото в Маракита ми се посвидяха 35лв, като не мислех, че ще е чак такъв проблем намирането (предните й ботуши бяха 20лв, на Констанца настоящите й - 34 номер - пак са 20лв). Та накрая пак 35лв дадох, но май не ми харесват чак толкова, колкото Маракитските. Поне съм спокойна вече, че без гумени ботуши не ги оставям, много ценна вещ. Единствените, които са се спукали до сега, са купувани от магазин Reno в Скай Сити, но от там всичко, което сме купили, е било боклук.

# 92
Angel_Dust, като се замисля за височината не съм сигурна на 100%, че имаха само малки номера Simple Smile

# 93
# 94
В Некст (сайта, за магазина не знам) има готини на добри цени - за момче , за момиче

# 95
Аз се чудя на дамските, дето са като лачени, дали са подходящи за зима с дебел чорап... и дали няма да се нацепят от студа ?

# 96
nonich, ивинявай сега видях въпроса ти
тези от жабата са 25 лв, но другите , които съм показала са много по- хуваи и са 27 лв.
ако си от надежда можеш да ги видиш в едно малко магазинче за обувки на базарчето където се пресичат ломското и христо силянов ( бородински бой ).

# 97
  • София
Те не са лачени, просто гумата е направена много лъскава. Така че няма да се нацепят.
А какъв чорап ще си обуеш няма значение, стига да не са ти малки ботушите.

# 98
Кажете, моля ви, къде има магазин на Зетпол? Супер сладурски са ботушките!

# 99
  • София
този който знам, но не съм ходила последната година е на Христо Ботев, към като вървиш Сливница, на десният тротоар преди Сливница точно. Беше в уличката по едни стълбички магазина, виждаше се голяма табела Zetpol. но там дали ще ги има самите ботуши...не знам....

# 100
Уфффф  ooooh! Ми то май няма две хубости на едно място  Tired Харесаха ми веднага, ама сега ще се окаже, че нкъде ги няма  Rolling Eyes

# 101
Уфффф  ooooh! Ми то май няма две хубости на едно място  Tired Харесаха ми веднага, ама сега ще се окаже, че нкъде ги няма  Rolling Eyes

ако си от надежда можеш да ги видиш в едно малко магазинче за обувки на базарчето където се пресичат ломското и христо силянов ( бородински бой ). цената им е 27 лв. много са хубави. още ме е яд, че не изчаках един ден.
или питай вносителите ако на сайта има телефони за контакт

# 102
Ами аз купих на  хубавицата едни гумени ботуши от Кауфланд

# 103
  • София
nonich, ивинявай сега видях въпроса ти
тези от жабата са 25 лв, но другите , които съм показала са много по- хуваи и са 27 лв.
ако си от надежда можеш да ги видиш в едно малко магазинче за обувки на базарчето където се пресичат ломското и христо силянов ( бородински бой ).
Благодаря ти много. Днес мъжа ми е взел от 27 лева. Наистина са много хубави.
Утре ще ходя да ги сменя обаче, че са взели номер, който в момента и е ама точно. На пролет няма шанс да й станат.
Още веднъж оценявам колко е полезен форума!

# 104
радвам се, че сте намерили магазина и са ви харесали ботушките. дано ви ги сменят, жаната в магазина е много мила и ако има следващият номер ще го направи със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт