Относно храненията - 5 или 6 хранения през 3 часа по 150мл., а понякога се случва едното от тях да е по-малко (120-130мл). Обикновено Мони заспива към 10.30 - 11.00 часа и се буди за хапване между 6 и 9 часа - за това се случва да пропуска по 3 хранения.
Зъби не знам дали се готвят да никнат, но определено й е кеф да си чеши венците. Има 3 гризалки и в момента са й любимите играчки /като изключим ръчичките, разбира се/.
Секса... в началото беше пълна скръб
Горкият ми мъж! 6 месеца жена не беше виждал и накрая какво... Бях като девствена. И така поне 7-8 пъти. И сега си ме наболява, но вече посвиквам. Ако щете вярвайте, но имам чувство, че са ме зашили повече от необходимото Заради зачервеното гърло Мони трети ден е на Стодал. Давам й го с лъжичка. Първите два дни не знам дали изобщо нещо остана в устата й, но тази вечер вече ми хареса. Май ще стане номера и с пюретата. Хванах му цаката вече. Днес дори й купих две пюренца тиква на Хип. Мисля с това да започна, че тя има нужда и от разхлабване. Само не разбрах последно тиквата плод ли е или зеленчук и не зная после с какво да продължа
Та все още не мога да преценя с какви да стартираме твърдата храна - ни така, ни така... Сладки сънища

мен ме мързи ама ако някоя мама сервира да боцна нещо че да не заслабна 

Хапвам и излизаме на разходка
От скоро и тя се научи да "пърди" с уста и е много смешна - поема си дълбоко въздух, притваря очите и започва да бръмчи и да плюе.