Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • близо до Кресненското дефиле
Ето ме и мен.На 12 ден от трансфера нямам никакви признаци за нищо.Само гърдите ми са болезнени и са уголемени и твърди.На моменти ми се струва ,че омекват, луда работа. Crazy
Страх ме е да направя тест.Не знам кога ще се престраша. TiredПритеснява ме това , че не съм имала зацапване, а при доста момичета го има.Дали изобщо е имало имплантация? newsm78Ей такива са ми проблемите.
Успех на всички в очакване на 2-те чертички! Hug

# 61
БЕТИНКА, Hug и аз си забранявам такива мисли,но пусто все въртя суча и почват някакви притеснения. Дано всичко да е наред и да видим положителен резултат Praynig
rumibumy,  Hug относно гърдите и аз съм така, ту ми се струва, че са пораснали, ту пък имам чувство че са спаднали. До сега и аз нямах зацапване, аз мисля да изчакам до 15 ден и чак тогава тест. Ще чакаме да чуем радостни новини от теб.

# 62
Rumibumy, Nadeto_og, аз нямах никакво зацапване, а резултата беше положителен.  smile3521
Симптоми също нямах никакви /и продължавам да нямам, освен, че нощем ставам по 2 пъти до WC/.
Според мен това, че нямате признаци за нищо е много добър знак.  fingerscrossed

# 63
KIARA_K, много се радвам за теб и за всички успели момичета   smile3525, дано и при нас резултата да е положителен, аз от днес имам боцкания в яйчниците, но viviqn ми писа, че това може да е добър сигнал. Освен това благодаря на успелите момичета, че ни следите и ни вдъхвате сили. Hug

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 16:46 от Nadeto_og

# 64
Nadeto_og ,KIARA_K  Hug

# 65
Здравейте, момичета! Днес получих резултата от кръвния тест- 1,15 на 11 ден от трансфера. Това май значи, че всичко вече приключи Cry. Все пак няма да спирам лекарствата още няколко дена и ще си пусна още един кръвен и тогава ще видим... Успех на всички чакащи!

# 66
giceto,  Hug
Не се отказвай!Борбата продължава!Къде прави опита?Не е ли по-добре да звъннеш на док? newsm78

# 67
giceto, да продължавай с лекарствата, но най-добре звънни на док и според мен Hug

# 68
  • samokov
Здравей те и от мен днес  ми е втория ден от трансфера на снежковци,Успех на всички ,

# 69
matikanova84   Hug успех и на теб

# 70
Момичета, пиша с треперещи ръце!Резултата ми на 12 ден от трансфера е 373.4.Не мога да повярвам ,че след 8 години чакане всичко това ми се случва!Благодаря на Д-р Владимиров и целия екип на клиниката! Искам да вдъхна кураж на всички!Този резултат е от 1 -ви опит ИКСИ,върнати 3 ембриона на 3-ти ден.
Успех ,момичета!

# 71
Момичета, пиша с треперещи ръце!Резултата ми на 12 ден от трансфера е 373.4.Не мога да повярвам ,че след 8 години чакане всичко това ми се случва!Благодаря на Д-р Владимиров и целия екип на клиниката! Искам да вдъхна кураж на всички!Този резултат е от 1 -ви опит ИКСИ,върнати 3 ембриона на 3-ти ден.
Успех ,момичета!
браво rumibumy, много се радвам за твоя успех, дай боже много такива положителни резултати.Успех.

# 72
  • samokov
Страхотна новина, rumibumy! Тихичко честито и леки 9 месеца!

# 73
  • София
Rumibumi, бравоооооооооооооооооо, страхотен резултат , Грижи се много за себе си и чакаме да се похвалиш с точица /ци

# 74
Момичета, разплакахте ме!Благодаря ви!Да ви споходи и вас такова чудо!Стискам палци! Hug Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт