Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 524
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
rumibumy,леки деве месеца миличка Hug.Да разкажеш за първата среща със точиците.Аз мисля,че ще са двенки Wink.

# 76
rumibumy ех че прекрасна новина Hug Hug Браво и май ще са близнаци LaughingМного да се грижиш за себе си и да повлечеш крак след теб всички да са с положителни тестчета!

Успех на всички други прекрасни и борбени момичета! Hug

# 77
rumibumy, честито миличка, браво на теб, дано от сега нататък да има само такива новини. Пожелавам ти леко бременеене newsm51

# 78
  • близо до Кресненското дефиле
Още веднъж , благодаря за пожеланията!Дано повлека крак за хубави новини в темичката! Praynig Hug Peace

# 79
здравейте момичета да се отчета и аз след дълго мислене реших че повече не мога и снощи си направих тест които е  положителен  сега си задавам въпроси от рода дали лекарствата могат да повлияят на резултата и понеже до като отида да си пусна кръвен малко по късно ще се побъркам. теста го правих на 11-ти ден от трансфера, корем ме наболява като пред цикъл и тн всичко това предполагам е нормално

# 80
  • близо до Кресненското дефиле
БЕТИНКА , тихичко честитоооо!Може да те боли , ама нямаааааа да дойде лелищетооо! newsm44 HugПускай кръвен , смелооооо! И довечера да се похвалиш! Peace

# 81
БЕТИНКА, ама това е чудесна новина newsm44 , аз не мисля, че може да е положителен от лекарствата, но все пак другите момичета от форума по му разбират и ще ти пишат. Аз искам да ти прошепна тихичко честито, така се радвам като чета за такива ++++. На мен днес ми е 11 ден, но сигурно няма да се престраша да направя тест. Болките в корема да не те притесняват, те май повечето момичета с положителни тестчета имат подобни усещания Hug, аз също имам от време на време придърпвания в яйчниците, но при мен ще видим какво ще се окаже.

# 82
БЕТИНКА, щом уринен ти е положителен отивай спокойно на кръвен. Hug
Тихичко честито.

# 83
БЕТИНКА много се радвам за теб, дано да има повече успели момичета. Peace

# 84
  • София
Бетинка, тихичко честито и от мен, чакаме те с едно тлъсто ЧХГ. Няма как да не е такова щом имаш положителен уринаерен тест   bouquet

# 85
  • София
Ейййй,че хубави новини сте заформили тук  newsm44 newsm44
rumibumy,ЧЕСТИТО! Леки девет месеца,изпълнени само с положителни емоции   newsm51

БЕТИНКА,тихичко честито и да хвърлиш разбиващото ЧХГ насам Hug

# 86
благодаря момичета за подкрепата .резултата от ЧХГ е 680

rumibumy  мила и на теб честито и лека бременност

Nadeto_oq  мила на теб ще стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш с ++++++

# 87
  • София
ама той е повече от разбиващ   #Crazy  newsm68 ЧЕСТИТО!!! Желая ти хубави и леки девет месеца и да се похвалиш с точиците   love001

# 88
 smile3501  newsm10 БЕТИНКА, чудесни новини мила, ей такива новини да имаме само Hug много се радвам на резултатите ви, дано и при мен да има такива резултати и изобщо на всички го пожелавам. Да ти кажа чак се изкушавам утре сутрин дали да не си направя тест, но сигурно няма да посмея да се престраша, така се окуражих от вашите резултати.

# 89
  • София
Nadeto_oq ,на твое място не бих чакала повече  newsm78 -със сигурност ще си покаже истината и дано резултатите да са като последните два  fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт