Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 521
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Утре е dreammy   fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 646
Момичета, и аз имам проблеми със съня - в смисъл, че при нормални условия за нищо на света не мога да легна следобяд, камоли да заспя. А от 3 дни просто ужас - боря се със съня от 13 до 16 часа и в 16 лягам да спя, че чак и сънувам. Днес обаче ми се размина. Но от сутринта ми е лошо, повръща ми се и ми е нервно. Хванах, че избърсах праха в къщи и свърших още някои работи за да не мисля глупости и доста се уморих. До понеделник просто ще подивея - усещам
А за епилацията - и мен ме е страх да се епилирам. За голямо мое съжаление използвах бръснача. Сигурно не вреди епилацията, ама ако стане фал - поне да не си мисля, че е от това и да се обвинявам.
dreammy - късмет утре. Дано да запомниш с хубаво този празник.

# 647
  • София
mira,приемаме,че сънливостта е от бременните хормони,лягаме и спим,докато бебета растат Wink, а ние си дочакваме спокойни датата на теста...е,на мен,определено, ми е по-лесно,защото ще знам истината два дни преди теб  Laughing

# 648
Хриси миличка ще ти се карам Naughty Никакви лоши мисли повече, това си е било имплантация и аз имах към 9 ден едва забележимо розово течение сутринта с утрогестана.Успокой се!А за спането и аз подремвах на стола пред компютъра като започнах работа  Laughing Радвай се на всичко което ти се случва защото това е усещането, че си бременна Hug
Мира мила и за теб се отнася! Grinning

# 649
Speed, не спирай дуфастона. Купи си!. Аз го пиех заедно с утрогестана чак до 12 г.с.
А за епилацията - всяка седмица обстойно и навсякъде го ползвам / че като изключа десет-дванадест дни след пункцията/.

# 650
  • София
mixaela,така си е  Peace Лошите мисли вече ги заключих и не смятам да се връщам повече към тях. Само чакам да си видя доказателството  Praynig  Heart Eyes

# 651
Здравейте момичета, тази сутрин видях двете чертички EFP за пръв път в живота си, не мога да ви опиша как се чувствам и колко съм щастлива,цялата  треперя GrinningСега се ,моля всичко да е наред от тук нататък и това щастие да не свършва, както и всички в темичката да го усетят   Praynig Благодаря на всички ви за подкрепата, топлите думи и усмивките, с които ме заразявахте    Hug   bouquet  Hug

# 652
  • София
dreammy браво миличка  newsm44 newsm44 newsm44
Да се пазиш много  Hug

# 653
  • София
dreammyyyyyyyyyy колко се радвам за теб  newsm44 newsm44 newsm44 Много да се пазите с бебчо/четата и да те чакат още по-невероятни емоции след прегледите при док  Hug Hug

# 654
dreamy  newsm68 newsm44 newsm68 супер новина. Пожелавам ти всичко да е наред и един хубав пухкав и ревящ финал.  Hug

# 655
Браво Dreamyyyyyyyyyyyyyy само така момичета,само +++++++ да има  smile3501 ukliam1 #Milti

# 656
dreammy - много ме зарадва с тази прекрасна новина. Много леко да мине периода до срещата с твоето щастие.

# 657
dreammy честито на тоя хубав празник ти желая лека и безпроблеммна браменост бравооооооо  bouquet

# 658
  • София
Честит празник, момичета, сигурно има много празнуващи днес, желая ви приятно изкарване.
Dreammy, ето че мечтите се сбъдват!!! Пожелавам ти всичко занапред да се нареди по най-лекия и приятен начин, а името на малкото дриймче вече е ясно!
Казваш две чертички, значи си правила уринарен, не кръвен? Щом той е показал, бъди спокойна. Кога ще ходиш на преглед?

# 659
Dreammy честито миличка, желая ти много прекрасна и лека бременност Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт