Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 526
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нетърпеливата Хриси с шуър чека - много се радвам, че се е появила розовелка. Моята беше такава на 15 ден, а ти си още 9-ти! Щом този "над 50" ти реагира толкова рано, това е добър "прогностичен резултат", както казват в клиниката Wink Да можеше да го няма това кървене, за да си спокойна, ама... Аз също днес направих и за първи път двете черти станаха еднакви, много съм хепи! Въпреки всичко, още се притеснявам, че изоставам, но истината ще лъсне в понеделник. Силно се надявам да видя сакче, за сърчице мисля, че е още рано, но едва тогава ще повярвам, че съм бременна. Вчера ми хрумна да погледна в отчетните и направо се шашнах колко много декемврийки има - аз още се чудя бременна ли съм като хората, а те вече обсъждат каква козметика ще ползват - с една дума, много съм изостанала. Само да мине понеделник и всичко да е наред, пък ще видим дали ще откриваме групата на Януарките!

# 661
  • София
Speed,аз не посмях да си призная тук  Blush,че това е много вреден пример,както всички знаем  Thinking Дано наистина е "добър прогностичен резултат" с тройно изражение  Praynig
Много се радвам,че вече имаш еднакви чертички,да минават по-бързо тези празници,че да си видиш сакчето и да догониш мамите в пазаруването  Laughing...пък и лентичка трябва да нагласиш  Wink

# 662
  • София
Хриси, и двойно върши работа (виж при мен дори и единично)! Всъщност, щом отчита тестът, значи си минала в двуцифрените и то над 50. Спокойно утре може да бъде трицифрено, пък и за близнаците си трябва  Praynig  Кога си решила да ходиш утре, за да знаем да стискаме палците - те вече толкова бързо ги правят тестовете, че спокойно можеш да изчакаш в клиниката и после беж да ни пишеш резултата!
Ти при предните опити някога имала ли си чертичка на уринарен?

# 663
  • София
каква ти чертичка  ooooh! На десети ден падаше от 7  и 9 /пети ден/ на 4 и 2,колкото и да се напъвах над него, дори след като ми идваше,с тайната надежда,че може пък нещо да се е скрило дълбоооко и да не му е било време да се покаже си седеше по-бял от избелен с белина  #Cussing out С изключение на тестовете за овулация,това е първата втора чертичка,която виждам на тест в живота си  #Crazy Моичкият го събудих в 5 да гледа и той дали виждаме едно и също  Crazy
Утре още не знам  newsm78,но при всички случаи трябва да е преди 12-ще се опитам да се наспя,заради тази нощ и отивам.... и ще си чакам на място,със сигурност-никакви резултати по телефона повече  newsm48

# 664
Хриси миличка моляте да си почиваш и утре след теста се обади на доктора.Аз ще се моля всичко да е наред.Иначе защо съм ти пращала толкова късмет от моя Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 665
Успех Хриси ,ще ти стискаме палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Утре ще си най -щастливата бъдеща мама  preggo smile3541

# 666

dreammy, честитооооо! Точно такива новини искам да чета все по-често тук!

Хриси, щом това ти е първия път в живота, когато виждаш две чертички, значи мечтата ти е на път да се срещне с теб!

# 667
Здравейте момичета ,пие ли някой Достинекс ,четох че било забранено по време на бременност а аз го пия от трансфера . Много се притеснявам да не ми направи нещо на ембиончетата  newsm78.
Забравих да предопредя док като му съобщавах за резултата че пия и Достинекс... newsm09

# 668
Аз пих Достинекс, но след пункцията, за да не се получи хиперстимулация. Пих само три хапчета. Не знам да се пие след трансфера. Защо не звъннеш на доктора, ако те притеснява. Консултирай се с него, той нали е за това.  Hug

# 669
  • София
mixaela Hug Hug Hug,вярвах,че темичката ти е късметлийска, ето,сега съм и доказателството за това - ЧХГ на десети ден - 85,29  smile3514 newsm44 newsm44
Благодаря ви за стиснатите палци и положителната енергия и дано да имаме само такива резултати,в деня,в който приключи дългото чакане за всяка от вас  Praynig Hug  love001
kremche,аз също имах антибиотик след пункцията,но свърши преди трансфера-трябмаше да го пия само 3 дни.

# 670
Хрисиии, охххх, така се радвааааам, браво, за хубавия резултаат, сега пази дечицата и си почивай  Hug  newsm44 newsm68
Момичета, благодаря на всички ви, за пожеланията, страхотни сте, вярно е, че темичката ни е късметлийска  Hug  Вече нямам търпение да се местим в отчетниии  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 671
  • София
Абе, аз като ви казвам, че новолунието в Овен си е новолуние в Овен - вижте колко щедра е луната към априлските опити Heart Eyes
Хайде и Мира да се отчете!

# 672
  • София
Speed,не мога да го отрека  newsm10  Що листчета с желания изписах...ето го първото  Laughing

# 673
Момичета моля ви помогнете. много съм притеснена. Трансфера  ми ще е в понеделник а се разболях, нямам температура, нито хрема, но гърлото с лека кашлица и ушите са ми заглъхнали. В клиниката казаха че мога да пия фервекс и да смуча стрепсилс. Аз прелагам и бабини лекове, но ако някой знае как да ускоря процеса на оздравяване . Това че съм така ще навреди ли на ембриончетата като ми ги върнат. Какво да правя кажете  #Crazy

Честито на положителните тестчета  Grinning

# 674
  • София
radostta84, не се притеснявай (аз и на самата пункция бях болна, а след трансфера кихах и кашлях още седмица, ама мнооого яко).
Сега няма ембриончета в теб, а имаш цели два дни за лечение (щом не е нещо сериозно). Пий си по три дозички неща от типа на фервекса, смучи си спокойно каквото ти помага, няма на какво да навредиш сега, а по-важното е да оздравееш, за да не тръгне някоя температура при трансфера. Иначе стандартните чайчета, лимончета, има и доста алтернативни неща за смучене за гърло - на Хималая, хомеопатични... Направи си ударно лечение този уикенд и в понеделник да си пушка Hug 

Общи условия

Активация на акаунт