Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 512
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Лелее, Хриси бравооооо   newsm44  newsm44  newsm44 страхотен резултат, дано всичко върви наред и да си истински щастлива след 9 месеца  Hug

# 676
  • София
radostta, спокойно, имаш време-вземи си Биопарокс-това е локален антибиотик за гърло и се впръсква. Аз зимата преди трансфера пих и нурофен стоп-колд-на мен това най-ми помага-за два дни трябва да се вдигнеш. Щом нямаш температура,не е страшно за ембриончетата  Peace

# 677
  • София
Хей!!! Напоследък мноогооо хубави новини!!!!! Hug Браво на нас, момичетааа!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678
  • близо до Кресненското дефиле
Хрисиииии,браво ! HugТи успя!От самото начало вярвах ,че това е твоят опит!Желая ти моя , или близък до него резултат! Wink Laughing Grinning Peace
Честито на всички момичета, видяли положително тестче!

# 679
Хриси мила разплака ме от радост  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Казвах ли ти аз на теб, че това е твоят опит и че ти ще пуснеш следващата тема за да донесеш толкова късмет пък и повече от този който необяснимо как аз донесох в тази тема!  bouquet
Пази се! Hug

# 680
  • София
 mixaela,много се надявам,този късмет,който на повечето от нас тук ни донесе толкова много радост, да е с теб следващия път, през всичките 9 бременни месеци  Praynig Hug
rumibumy ,наистина ще съм много щастлива,ако успея да стигна част от твоя резултат-тройката,се вижда,че я изпускам, но ще се моля за двойка  Praynig
 Hug Hug Hug

# 681
Брагодаря ти мила!Вярвам, че ние които се поизложихме с този опит, следващият ще е нашият успешен и не се съмнявам, че ти отново ще си с нас при тава много бременна и продължаваща да ни подкрепя! Hug Hug Hug

# 682
Хриси,голямо честито!Дано всичко е наред и да
дебелееш подобаващо в следващите 9 месеца!  bouquet
На кой ден прави тест?

# 683
  • София
ТУТИ,искам този път и ти да се включиш с положителен резултат  fingerscrossed fingerscrossed На десети ден съм и мисля да послушам док повече да не пускам кръвни,надявам се,да не се налага и всичко да е наред  Praynig Няма да питам кога ще правиш твоя,но ще чакам да видя едно хубаво и сигурно ЧХГ  Praynig

# 684
Ами честно казано и аз незнам...Миналия път много
давах зор и нищо не стана.Сега ще чакам...,ако не
ми дойде на 14 ден ще пусна кръв.Малко мазохистично
звучи,ама не искам напразни надежди този път и после
големи разочарования.

# 685
  • София
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да ти  стигне търпението и  резултатът да си заслужава  Hug

# 686
ТУТИ с теб сме и дано търпението ти се възнагради Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 687
Dreammy, честит ти положителен резултат!
Хриси ти се оказа права, като каза, че пролетният сезон е по-плодовит от зимният  Laughing  /спомняш ли си? Wink/
Speed  fingerscrossed fingerscrossed в понеделник да се свърши с твоята агония и да се види едно хубаво оформено плодно сакче.
ТУТИ, да знаеш, че те чакаме да се присъединиш към нас  Hug

# 688
Момичета имам молко глупав въпрос Embarassedчета че си правите теста на10или 14ден на мен от клиниката ми казаха да си направя теста на седемноистият(.дали защото имам прегнил на тринастия)обърках се а уж ми е за трети път а newsm78
дали няма да ми покаже фалшиво положителен по-рано.....

# 689
Момичета имам молко глупав въпрос Embarassedчета че си правите теста на10или 14ден на мен от клиниката ми казаха да си направя теста на седемноистият(.дали защото имам прегнил на тринастия)обърках се а уж ми е за трети път а newsm78
дали няма да ми покаже фалшиво положителен по-рано.....

Заради прегнила е. Той може да даде лъжовно положителен резултат ако не се е изчистил от организма. Ако не се лъжа се изчиства за 5 дена. Затова теста ти е на 17, а не на 10 или 14 ден. Желая ти успех и положителен тест!

Общи условия

Активация на акаунт