Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 512
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Абе, аз като ви казвам, че новолунието в Овен си е новолуние в Овен - вижте колко щедра е луната към априлските опити Heart Eyes

Да, това е много добре! Дано да продължи и в бъдеще! Дано статистиката на Киара покаже възномно по-висок процент успеваемост!

Хриси, бях повече от сигурна за теб! Радвам се на  споходилото те щастие! Леко бременеене и безпроблемни 9 месеца!

Speed    fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  и ти пожелавам успех Flowers Four Leaf Clover! Бих ти препоръчала да си правиш и промивки със солена вода на носа, помагат.

Вчера и моят съпруг се прибра с нянакъв нещо подобно на твоето. Днес цял ден спи, дано да не прихвана от него и аз нещо! Уж се пазя, но изпитаното ми средство, което съм ползвла винаги в последните няколко години First defence нещо ми дава странични ефекти. От него носът ми запона да тече кръв. А това е спрей, който се пръска в носните кухини и е на билкова основа. За профилактика и аз прибягнах днес до промивките на носа със солен разтвор. Не е много приятно, но кой ти гледа приятното сега. По-важно е да сме здрави!

# 691
pepapet1968  имай търпение.И аз бях със Претнил и трябваше да си направя теста на 20 ден от трансфера.Трябва да минат поне 5-7 дни а според някой и 10 за да не е фалшиво положителен.Аз нали не съм от търпеливите и на 12 ден си направих ЧХГ-37 /като си мислех че не може да е толкова от Прегнила/, но това е излишен стрес и нерви.Виж дори Тути стиска зъби и ще видте така чаканите 2 чертички Hug Hug Hug

# 692
pepapet1968,ако имаш Прегнил на 13 ден от трансфера,то теста трябва да го направиш поне на 20ия ден.Аз също съм имала фалшиво положителен тест и то 5 дни след последния Прегнил.Ти явно си в Малинов,там обикновено казват тест на 17ден,може да не са се усетили за Прегнила,защото не всички слагат.Пожелавам ти успех и  EFP просто имай търпение повечко!

# 693
Благодаря ви момичета да в Малинов съм ще се въоража с търпение .На моменти дори забравям че трябва да правя тест не усещам нищо .обаче нещо ме човърка незнам до кога ще устискам newsm78

# 694
hristina21 много се радвам за теб.Желая ти лека и безпроблемна бременост

# 695
  • София
pepapet,аз също не усещам нищо-гърдите са ми наедряли малко /от А чашка-в А+  Laughing Laughing/,но аз така бях цялата стимулация,докато бях на инжекции ме боляха  страшно,след трансфера е приказка-изобщо не ги усещам и,освен зацапването,няма абсолютно нищо. Така май е най-сигурно-липсата на признаци е признак на бременност  Wink По отношение на прегнила,док дори сега не ми го даде за лигавицата преди да види точица,понеже щял да й замаскира положението,ако има нещо, така че,трябва да си изчакаш  Sad
Slun4eva usmivka ,ти си следващата от Новолунието  Praynig Praynig
KIARA,така си,вярвах,че само трябва да дочакаме щъркелите, за да завалят тестчетата  Laughing....може пък хората да са прави,че те носят бебетата  Wink newsm78

# 696
Здравейте, момичета реших и аз да се включа в тази тема.Днес ми е 8-ден след трансфер и прокървих сутринта и по обяд след поставяне на фраксипарина.Позвъних на д-р Персенска и каза че вероятно има бременност и да не спирам с лекарствата.Но по-късно следобеда вече си имаше червена ярка кръв с урината.Много съм притеснена че и този втори опит ще приключи за мен неуспешно CryРеших да позвъня и на д-р Стаменов след като се появи това течение вече което си е за мен цикъл и той ми препоръча да спра с фраксипарина и утре да се чуем отново.Наистина ще е чудо ако се е получило нещо и това течение спре.Много съм отчаяна

# 697
  • София
buba,аз зацапах на шести и седми ден,на осми вечерта беше меко-казано "зацапване"/след фраксипарина/,цяла нощ не мигнах и в 5 ч тестът показа бледа чертичка,днес  е категорично положителен. Също съм на фраксипарин и аспирин протект-спряха ми аспирина, оставиха ми фраксипарин през ден,но и моята лекарка каза,че се случва при по-дебела лигавица да се лющи , а  с тези лекарства го има кървенето.Почивай,опитвай се да не му обръщаш внимание,макар,че и аз се разхождах по цял ден с тоалетната хартия за проверка и знам колко е трудно, но вярвай,че това е твоят успешен опит-няма място още за отчаяние -още е рано за цикъл при толкова прогестерони и не е той  Praynig Hug

# 698
Благодаря ти за куража който ми вдъхна hristina21   bouquet.Ще се опитам засега да не ми минават лоши мисли,а и в понеделник когато ще ми е 10-ден ще пусна и един кръвен тест за да съм по-спокойна.Наистина много се изненадах че ако това е цикъл да се появи толкова рано но дано е било отфраксипарина. Simple Smile

# 699
  • София
и да се похвалиш в понеделник  Naughty  Praynig Hug

# 700
Да ще пиша непременно какъв е резултата  Praynig

# 701
  • София
Хрисиииииииии, браво , момиче. Много ама много се радвам за теб  newsm44 Hug. Вярвах ,че това е твоя опит и също така вярвам ,че ще прегърнеш твоите така чакани близнаци.

# 702
  • Варна
Браво Хриси и честито  Hug (почти ме догони в резултата  Wink) Леки и безпроблемни 9 месеца ти желая
Dreammy на теб също  Peace
Пожелавам на *Slun4eva usmivka* също много положителен резултат скоро

# 703
Dreammy , честито ти положително резултатче и ти пожелавам леки и много прекрасни 9 месеца!/с малко закъснение, но се извинявам/ Hug Hug Hug Hug Hug

# 704
Здравейте момичета, истинска радост е да видя толкова много положителни тестчета  Simple Smile Лека бременност и пазете най-сладките коледни бебчета  newsm47 
Искам да споделя през какво минах през този един месец, само вие ще ме разберете и ще ми вдъхнете кураж, /ако все още имам някаква надежда/.
На 14-ти ден ЧХГ 32,
16-ти ден ЧХГ 38 /вече не си спомням с точност но там някъде/. Все пак реших да продължа с тестовете след консултацията със д-р Коновалова.
18-ти ден ЧХГ 76, 
21-ви ден ЧХГ 175,
23-ти ден ЧХГ 355, вече започвам да си мисля, че имам някакъв шанс. На прегледа Д-р Андреева видя нещо като сак, но беше мъничко, каза да изчакам една седмица и след това отново преглед.
29-ти ден ЧХГ 1905, преглед при д-р Чавеева, отново точицата не е убедителна, ЧХГ-то не е удвоено от последния път. Признаци като за цикъл или като за бременност никакви Sad Тя каза да продължавам с лекарствата, но просто не знам вече, объркана съм, защо трябва да продължава тази агония. Утрогестана го спрях още преди 10 дни, защото получих страшен обрив, придружен с ужасен сърбеж, дали това не оказа влияние  newsm78 ?  Извинявам се за дългия пост, но само вие ще ми окачете морална подкрепа, тъй като не бях споделила с никой от близките ми. Успех на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт