Дългото чакане след трансфер - 3

• 65 512
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • София
family_happy,разбира се,че си бременна. Не се предавай и вярвай,че бебчо е добре,само му трябва  малко време да си навакса седмиците.ЧХГ-то расте, не при всички се покачва тройно,както е прието за "нормално". За точицата май трябва да е над 2000,за да се види ясно  newsm78. Предполагам,че е истински кошмар  Sad-през ден тест,пореден преглед в очакване,но е рано да се откажеш  Hug Дано скоро приключи тази мъка с категорично плодно сакче  Praynig

# 706
  • София
family_happy, бременна си , повярвай, в понеделник ще видите хубава точица, сигурна съм. Знам ,че неизвесттноста е много тежка, но при теб нещата са се развили доста добре, а ти беше отписала опита. Ще видиш как ще погалваш доволна коремче скоро и всички тези неща ще бъдат зад гърба ти  Hug

# 707
Момичета,малко глупав въпрос,но за какво точно
се пие аспирин протект?

# 708
  • София
за предотвратяване на образуването на тромби и съсиреци в кръвта,както и инжекциите фраксипарин-разреждат кръвта.

# 709
Благодаря,защото го пия,но незнам за какво... Laughing

# 710
  • София
то май всички го пием превантивно  Laughing На мен ми го спряха,заради зацапването,обаче останах с инжекциите-зацапва,не зацапва,няма отърване от тях, а какви синини ми остават,не мога да се погледна  Rolling Eyes

# 711
Момичета аз се лекувах усърдно 2 дена - правих се компреси на гърдите и на гърлото и дано да се оправя напълно, обаче ми е мн притеснено. Дали това че искарах няква настинка няма да се отрази на успеваемостта и на ембриончетата. И още нещо не трябва да се загряваме  след трансфера, а аз сега 2 дена си правих компреси за да сгрея гърдите и гърлото, дали не обърках нещата, а иначе трансфера ми е утре в 15 часа. Кажете нещо хубаво и успокояващо че ще се побъркам #Crazy

# 712
  • София
 radostta84 ,след трансфер, не трябва,да,ама за преди трансфер,няма проблем. Само спокойно,всичко е наред,важното е,че си здрава,с нищо няма да им навредиш.Утре успех и да ти върнат вашите бебчета,които ще гушвеш след девет месеца Hug

# 713
Мерси хриси да знеш само как ме успокои Hug успех и на теб  и дано всичко да е наред занапред с бременността ти и след 9 месеца да си най щастливата мама

# 714
Здравейте момичета.Днес 9-ден от трансфера продължава кървенето ми.Направо си е като цикъл но не толкова обилен като за втори ден.Все още не съм се и свързала да говоря с д-р Персенска или д-р Стаменов.Незнам направо вече губя надежда да се е получило нещо. Явно ще продължаваме борбата

# 715
  • София
buba ,пусни си утре един кръвен,ако нямаш прегнил,преди да загубиш надежда Peace Нали пиеш но-шпа?

# 716
Да пия но-шпа утре ще пусна а прегнил нямам изписан

# 717
  • София
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedда видиш положителен резултат Hug

# 718
момичета аз не пия нош-па да попитам това нали беше болко-успокоително може би защото нямам никъкви болки   newsm78:

# 719
Благодаря ти за подкрепата която ми вдъхна hristina21.Току-що успях да се свържа с клиниката  с д-р Шефкетова.Обясних и всичко и каза че съжалява и че това си е цикъл Cry.Възможно било да дойде и на по-ранен ден от трансфера и да спирам лекарствата.Предложи да си запиша час и като ида да обсъдим по-нататък какво ще правим.Имам замразени 5 ембриончета.Дано с тях ми е късмета.

Общи условия

Активация на акаунт