Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз чопшопа и оръжейната много много не се занимавам с тях. Нямам толкова време, че И ТОВА да следя.

borianadimova@gmail.com, ако ви трябва човек за Мафията, 32 ниво съм, почнах на майтап покрай един трактор за Фармвил.

Ама си пишете, моля, че сте за игрите, че иначе не приемам.

Пращам.

# 496
  • София
Kally 12chopshop и 10оръжейната.
На мен също ми е писнало, хем първото го приключих, а второто ми остават по 5 части до последното ниво.

УжасТ  doh ! Аз съм едва до 5-то и на двете!

Ха, Честит ни ЛОНДОН в Мафията!

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 12:18 от Kally May

# 497
трябва ми съсед за мафията, поне един, може и повече
nikstein@abv.bg

и пишете че сте за нея

# 498
  • София
Искам да попитам нещо за Мафията и по-специално за Лондон.
Добавих още един човек в мафията си, така както изисква Лондон преди да се отключи.
Но сега нямам отворени Jobs там, а имам един брояч, който пише, че след 4 дена и 15 часа ще ми се отвори ниво 1.
Само при мен ли е така или при всички се налага такова изчакване?
Или не съм направила нещо, което да трябва?

# 499
Точно така си е

# 500
Treasure Isle
как се иска плод ,но не да искаш от определен човек а да публикуваш искане на стената,защото в отзивите на приложението на играта хората публикуват линкове и може да им се прати подарък ,а аз не мога да разбера как да си поискам и аз newsm78

# 501
Само този следобед са ме добавили 6 човека за мафия, хихи Simple Smile

Ако някой, обаче, играе и кафето-моля мене да ме прибави там, че ми трябват петима да отворя една кафе машина.
Данке.

# 502
Някой да ме добави в Мафията - трябва ми 1 човек
Не тази вечер, Жозефина!!!, добави ме в кафето  Wink

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 21:29 от marto12345

# 503
Марти,пратих ти рикуест за приятелство, първо го приеми и после те слагам у мафия и кафе.  bouquet

# 504
# 505
Мартич, добавен си. Може и у фермата ти да ме тургаш.

# 506
  • София
Не тази вечер, Жозефина!!! приех те за кафето. Ако строиш нещо, пращай такова на което да отговарям с Help. Защото повече от месец не успявам да вляза в играта. И не мога да се оправя с подаръците.
Това важи и за фермата. Кутията ми е препълнена, кучето избягало, не мога да заредя играта. А и не ми се занимава.

За трешъра, пращам искане за плод, защото не смогвам да ги изгоря и изгниват. Но когато имам изпратено искане, задължително пращам. Така че пращайте искания за плод смело.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 20:58 от mmm_

# 507
Treasure Isle
как се иска плод ,но не да искаш от определен човек а да публикуваш искане на стената,защото в отзивите на приложението на играта хората публикуват линкове и може да им се прати подарък ,а аз не мога да разбера как да си поискам и аз newsm78
Не можах да те разбера. Или искаш плод с покана към съседите ти или ти пращат плод като подарък, но не може да побликуваш, че ти трябва плод. Публикуваш пакет енергия само. За това ли питаш?

# 508
Здравейте! Трябват ми съседи за TREASURE ISLE особено такива с оранжев камък. Само като ми пратите покана пишете, че е за играта.  Вече сума ти карти не мога да довърша, понеже нямам оранжев камък Tired

iwat09 @ yahoo.com

# 509
Аз съмс червено ромбче,съжалявам..но да питам-като ги завършите тези острови какво ги правите?Щото аз имам сума ти завършени и така си стоят....

Общи условия

Активация на акаунт