Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А огненото манго за къде е ? newsm78

Когато пуснат Fire God Mountain, огненото манго ще се ползва там.

# 541
  • София
Добавих ви в новата игра.
При мен много се рестартира. Пак ще я пробвам по натам.

И подаръците на острова забива. Връщам плод, но другите не успявам да изпратя.
Така де седят неприети, никой няма да пропусна, като се пооправи.

Последно, следващата седмица съм в конадировка и най- вероятно няма да имам нет.
За това, ако са ви кът подаръците, спокойно не ми пращайте.  Wink

# 542
  • Бургас
Някой знае ли линк за изпращане на всички материали за строенето на сградите при FrontierVille, както е при Фермата?

# 543
  • София
Някой знае ли линк за изпращане на всички материали за строенето на сградите при FrontierVille, както е при Фермата?

Търся от няколко дни, но не откривам! Явно играта още не си е намерила хакери  Laughing !
 Ще съм благодарна и аз на линкове, че с тия материали  ooooh! !

Включвам се и аз с питане - знаe ли някой колко са нивата в Трежъра и в FrontierVille ?

# 544
На трежъра са 150

# 545
  • E-CLM & CH-VD
Мафия

Някой има ли излишни диаманти от колекцията, имам само Great Star of Africa. Заменям 3 татуировки-сърце от валентинската колекция  Flutter срещу някой от останалите диаманти.

# 546
Който играе новата игра на Zynga FrontierVille да ме адд-не играя от вчера 16 левел съм  Grinning

Edit: Вече 16-ти левел Grinning

www.facebook.com/bobymontana

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 13:31 от David Willett

# 547
FrontierVille - и аз се зарибих! Simple Smile На който му липсват съседи, давам два линка (и двата са мои Wink ) И имам един въпрос: Като си влизам в къщата ми дава да създам дрехи, които после ми отиват в инвентара. Те за какво са ми? Същото е и с каручката - там мога да създам огън, който също ми отива в инвентара, но нямам опция "използвай". Някой, който е по-напред, моля да ме светне. Аз съм на 9, и съответно 10 ниво.

http://www.facebook.com/home.php?
#!/profile.php?id=100001101790808

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1244125137

Единствената ми молба е, да пишете, че сте за тази игра, иначе не одобрявам покани.

# 548
Търся си съседи за FrontierVille -
който иска да ме покани, само пишета че става въпрос за играта Peace

http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000370764759

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:19 от kitti-88

# 549
  • София
И имам един въпрос: Като си влизам в къщата ми дава да създам дрехи, които после ми отиват в инвентара. Те за какво са ми? Същото е и с каручката - там мога да създам огън, който също ми отива в инвентара, но нямам опция "използвай". Някой, който е по-напред, моля да ме светне. Аз съм на 9, и съответно 10 ниво.

Аз съм на 20-то ниво, но все още не знам за какво ми е огъня.
Дрехите ми потрябваха за една от мисиите, които пуска играта, но не помня вече за коя точно.
Мога да дам един съвет - не бързайте да чистите цялата трева и най-вече кактусите и изсъхналите храсти. Аз направих тази "грешка" и сега не мога да довърша мисията, в която детето трябва да изчисти тези неща.

# 550
Kally, а те не растат ли пак?

# 551
И имам един въпрос: Като си влизам в къщата ми дава да създам дрехи, които после ми отиват в инвентара. Те за какво са ми? Същото е и с каручката - там мога да създам огън, който също ми отива в инвентара, но нямам опция "използвай". Някой, който е по-напред, моля да ме светне. Аз съм на 9, и съответно 10 ниво.

Аз съм на 20-то ниво, но все още не знам за какво ми е огъня.
Дрехите ми потрябваха за една от мисиите, които пуска играта, но не помня вече за коя точно.
Мога да дам един съвет - не бързайте да чистите цялата трева и най-вече кактусите и изсъхналите храсти. Аз направих тази "грешка" и сега не мога да довърша мисията, в която детето трябва да изчисти тези неща.

За какви мисии става въпрос
Аз съм едва на 5 ниво и единственото което мога да правя е да садя, да чистя и да помагам на съседите  hahaha

# 552
  • София
Kally, а те не растат ли пак?

Би трябвало. Но досега съм виждала само трева и цветя да растат.
Кога ще се появят 6 кактуса и 6 храста, не знам  ooooh! ! Добре, че мисиите са по две, та имам още с какво да се занимавам.
Иначе ще я зарежа, докато не я видя обрасла цялата  Crossing Arms !

Марто, в ляво на екрана нали  ти се появяват менюта със задачки какво да свършиш - за тях става въпрос.

# 553
Копнеж, David Willett,пратих ви покани. kitti-88...абе Светле ти от кога пишеш в БГ/мама,я се отчети и в Рз тема  hahaha

Имам и друг профил и с двата играя новата игра и фермата,ако иска някой да праща покани.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000250171817&v=wal … =125836577454911#!/profile.php?id=100000250171817&v=info това е  моят и другият е на щерката,пише и името в моят профил.

Забравих да се оплача,рових в настройките,уж всичко ми е маркирано както трябва,но за тая новата игра не ми излизат публикациите на комшиите.Понякога имам няколко,но трябва да дам на моя профил или да обикалям стените на всичките си комшии,което е досадно и отнема мн.време  ooooh!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 21:35 от titania

# 554
FrontierVille:
Аз ще запитам още нещо: вършат ли някаква работа бонус инструментите? Имам няколко комплекта, дадени ми от съседи, след като са били при мен, но нито един от тези инструменти (чук, пирони и т.н.) не ми се добавя към материалите, нужни за построяването на нещо...

Общи условия

Активация на акаунт