Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • E-CLM & CH-VD
Играта е пак от типа на Англия и Париж, но се събират билети  hahaha Добре, че не сложиха вувузели за събиране  Laughing

Лабрадор, мисля, че можеш да си я купиш от маркета топката.  Thinking

Точно на 3 ниво /пирати/ ми иска такъв сателитен телефон за да изпълня задачата, но аз не знам откъде да го получа #Crazy newsm78

Hijack A Boat Load Of Electronics - това е Chapter 2, CHOICE POINT - тук дава телефоните

# 661
Играта е пак от типа на Англия и Париж, но се събират билети  hahaha Добре, че не сложиха вувузели за събиране  Laughing

Лабрадор, мисля, че можеш да си я купиш от маркета топката.  Thinking

Точно на 3 ниво /пирати/ ми иска такъв сателитен телефон за да изпълня задачата, но аз не знам откъде да го получа #Crazy newsm78

Hijack A Boat Load Of Electronics - това е Chapter 2, CHOICE POINT - тук дава телефоните
Благодаря! Супер си! Wink Hug Peace

# 662
  • София
отдавна приключих събирането на топки, но германската не ми я даде, въпреки че стигнах 100-те процента на съответната задача, някой друг с такъв проблем?

И на мен не ми я даде. И аз съвришх задачата и даже ден и половина след това още играех.
Но може и да е защото вече бях събрала футболната колекция от просия.
Благодаря на всички, които ми помогнаха.

# 663
  • Ботевград
Естествено че не можеш да си я купиш топката, трябва да ти се падне  Flutter не съм сигурна дали я имах някъде по акаунтите, ще проверя и ще пиша, имах едната или бразилската или германската  Crazy някъде..
Знаете ли как се пада .. малко е тъпо  Mr. Green
Клика се 10-20 пъти на задачата за 5 минутки последователно, докъто не се събере цялата колекция, аз оттам ги взех няколко пъти, както и от задачата за 24 часа също ми се падаше  Peace

# 664
  • Ботевград
Brazilian Ball

x1   

German Ball

x0

Съжалявам Sad

# 665
  • София
Мафия
за новата кола ми трябват Suspension Coils - някой да знае от къде се падат.

# 666
  • Ботевград
Мафия
за новата кола ми трябват Suspension Coils - някой да знае от къде се падат.
от битките ми се паднаха в Куба и Ню Йорк  Hug

# 667
Ами аз преди известно време играех  Geo Challenge , сега, тъй като  нали тече световното има една игра на EA Games , по която съм се запалила и там мога да предполагам резултатите на мачовете, а и си имам собствен отбор,който тренирам и мога да играя срещу други приятели,които също играят играта Simple Smile

# 668
Аз пък си търся съседи за Frontierville От моите никой не ми праща пирони и не мога да си построя магазина. Ако има някой с пирони, добавете ме Peace

iwat09@yahoo.com

Ако нямате пирони и играете играта пак ме добавете, щото ми трябват съседи Wink

# 669
  • София
Аз пък си търся съседи за Frontierville От моите никой не ми праща пирони и не мога да си построя магазина. Ако има някой с пирони, добавете ме Peace

iwat09@yahoo.com

Ако нямате пирони и играете играта пак ме добавете, щото ми трябват съседи Wink

Рени пуснаха тема само за тази игра, хората и тук четат, но провери и там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506532.0

# 670
Мерси Hug сега отивам и там

# 671
Здравейте.Аз имам проблеми с Мафията.На първи епизод в Москва минах първите две мастери,но като почнах треттото вместо да почвам от 0 процента то почва от 90 и няколко и така само с по едно цъкване и ги минавам.Незнам защо така се получава.Но на края когато трябва да финиширам Димитри Ленов цъкнах веднъж показа пълно мастери.,но не ми отключва да го преборя.Защо?

# 672
  • София
danito1988 това е за писмо към съпорта.
Ако не ти пречи да продължиш към следващите нива, може и да не се занимаваш да го убиваш.

# 673
  • София
Mafia

имам два  Great Star of Africa Diamond за  размяна, че тази колекция никак не мога да я събера.

Лунна самодива, сигурно си ги намерила вече.

# 674
  • E-CLM & CH-VD
А, тази колекция остана единствената, която нямам. Имам само 3 диаманта от нея.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт