FarmVille 18-та тема

• 41 466
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
На мен ми се е появил харвестъра в маркета  Party

Като вляза през сайта на Zynga и си взема нещо от колекцията ми излиза следното съобщение:

Sorry, all of Galina's collectibles have been claimed. Try again next time!
Want to get all your bonuses quickly & easily?
Install the free FarmVille Game Bar now!
FarmVille Toolbar

Някой знае ли за какво става въпрос?

# 361
Да, за Farmville Toolbar
И на мен не ми зарежда играта  Laughing

# 362
Аз си купих преи малко берачката без паспорт за банкок.
Отварям си всичко и без проблем.

# 363
  • На погрешната планета
Преди 1 час си инсталирах новия толбар и сега ми отключи и сеялката и берачката, вече имам пълната колекция Hug

http://media.snimka.bg/5697/017649810.jpg

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 09:06 от Няма ме

# 364
  • София
От 30 мин се мъча, сейвинг нон стоп...

# 365
Здравейте значи аз станах фен на бинк обаче не ми се появиха още 3 доларчета.Рaдостен съм обаче че ми се появи харвестера и даже да знаете един приятел не беше в банкок обаче получи харвестер.За новите декорейшани не са много яки аз си взех онея цветя и два от онея големите храста.Също и wish lista е як.Да очакваме и скоро кучето. Wink Grinning

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 10:16 от Kar73r

# 366
С мафията дотук сдобих се с със заветните трактор seeder и harvester сега разработчиците от Zynga да си я играят тая тъпня.Дано не се налга пак да се занимаваме с нещо подобно.

# 367
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!!! bg bg bg

# 368
Честито
Сеялката и комбайна ви се появяват защото са отключени за всички  Wink
И на мен ми излиза сейвинг... отвратително е Laughing

# 369
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Добре де писали сте вчера, че имало трикове, мятали се линкове на приятели преди официална публикация на колектибълите и т.н. простотии по повод разпределяне на благата за колекциите. Та питам аз, ние игра ли играем или кво? Да не е борба за оцеляване, за насъщния и прочее. Аман от тарикати.
Чак ми е смешно колко на сериозно са се взели някои. Аз пък ще си играя за удоволствие и спортсменски.  Crossing Arms Ха ма ха.

Видяхте ли, че мистери бокса е 20 кеша вече. А ми оставаше още 1 FV до старата цел от 16 пари.  Cry

Сакапо_камаче, ей тая публикация най ти харесвам.   bouquet

# 370
Здравейте и Честит празник!  bg bg bg

Много се радвам,че няма кой знае какво интересно в маркета от новите,защото пак са пуснали кутията с животните и ще мога да цъкам за нея,много искам паунчето  Praynig  Няма да ме изкушават разни пилци и мечета( което мисля довечера вече да си взема,остава ми едно кешче  Mr. Green )

# 371
Да ви попитам защо Horse Stable-а ми го дава само като греди (аз имам 16 / 50 материала), а на моите приятели, които също ми споделиха, че не са събрали 50 са им нормални (с коне)?

# 372
  • Пловдив
Да ви попитам защо Horse Stable-а ми го дава само като греди (аз имам 16 / 50 материала), а на моите приятели, които също ми споделиха, че не са събрали 50 са им нормални (с коне)?

Грешка при визуализацията.
Съседите ти може би също виждат твоята конюшня като завършена.

# 373
хора какво е толбар , моля публикувайте снимка,много съм зле нали  Embarassed Embarassed Embarassed

# 374
И аз виждах моята като готова по едно време, а не беше...после се оправи на греди!

Общи условия

Активация на акаунт