FarmVille 18-та тема

• 40 795
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Ами ,а ко искам някой подарък , който се праща от сайта им ?

Влизаш във фермата си от http://www.farmville.com/ , отваряш кутията си за подаръци и горе в ляво натискаш make a wish!, избираш си подарък и се публикува.

# 466
Мне. Пише ми, че няма блокирани  приложения. Както бях на  началната страница, до публикаците нали излиза надрис- скрий. Та него неволно  натиснах и сега нищо не излиза   Rolling Eyes
Отиваш на "водещи новини"(не на "най- нови"), скроваш надолу и в края на страницата има: "По-стари публикации" и
"Edit Options". Кликаш на второто и ще ти излезе едно прозорче с 2 секции("Страници" и "Приложения"), там и в двете ти е фермата, кликаш на бутончето "Добави" и си готова. Simple Smile

# 467
Току-що на други ми акаунт при копане ми се падна Locked box- някой знае ли за какво иде реч?!?

P.S.Разбрах го- иска ти код, който пък ти го пращат на мейла- падна ми се Платинен гном Wink

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 09:20 от Sun_Shine

# 468
  • Varna
ще ми обясните ли как става измамата с фалшивите акаунти и как се трупат банкнотите от тях?

# 469
vesinka1 не е измам- просто си правиш нов акаунт към фейса и така нова ферма, трудиш се упорито и събираш 16 парички като минаваш нивата, после си изпращаш кутията.

# 470
Момичета инсталирах си тулбара (така ли се казваше  newsm78 ),но
след около час - два се промени и изглежда така (маркирала съм го защото иначе не се вижда какво пише)

Някой знае ли как да го оправя? Rolling Eyes  Praynig

Просто цъкни на падащото меню в ляво от този надпис и ще се покажат игрите на Зинга, които играеш. Цъкаш на Фармвил и готово. Нищо не се е повредило Simple Smile

Усещам, че тоя туулбар скоро ще изчезне, инсталирах го най-вече заради "Бонус" бутона, ама като цъкна на него ми излиза един и същ надпис "Sorry, Nina's eggs have already been claimed. Try again next time!" Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 09:54 от Вecитa

# 471
А на мен даже не ми показва никакви бонуси.

# 472
Извинявайте, но съм с много ограничено време и нямам възможност да ровя назад във форума. Някой може ли да ми каже как да си взема сеялка, която ми е заключена, макар да съм на 20 ниво в Мафия Уор? Всъщност какво се изска за да отключа покупката в маркета?

# 473
  • На черешатааа
Мне. Пише ми, че няма блокирани  приложения. Както бях на  началната страница, до публикаците нали излиза надрис- скрий. Та него неволно  натиснах и сега нищо не излиза   Rolling Eyes
Отиваш на "водещи новини"(не на "най- нови"), скроваш надолу и в края на страницата има: "По-стари публикации" и
"Edit Options". Кликаш на второто и ще ти излезе едно прозорче с 2 секции("Страници" и "Приложения"), там и в двете ти е фермата, кликаш на бутончето "Добави" и си готова. Simple Smile
Благодаря , ще пробвам това и дано стане   bouquet

Стана.Благодаря много

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 23:32 от gold laydi

# 474
  • Варна
Днес като си зареждах фермата и ми излезе картинка с надпис Coming soon, а на самата картинка се виждаха едни лапички, опашка, а останалата част от животното беше скрита зад завеса  Thinking

# 475
  • Paradisе City
Извинявайте, но съм с много ограничено време и нямам възможност да ровя назад във форума. Някой може ли да ми каже как да си взема сеялка, която ми е заключена, макар да съм на 20 ниво в Мафия Уор? Всъщност какво се изска за да отключа покупката в маркета?
Трябва да си минимум 15 ниво и да вдигнеш още 5 пъти ниво. Въпреки, че при мен стана на 4-тото ниво.

# 476
  • not found
Днес като си зареждах фермата и ми излезе картинка с надпис Coming soon, а на самата картинка се виждаха едни лапички, опашка, а останалата част от животното беше скрита зад завеса  Thinking

И на мен , надявам се не си правят някакви глупави шеги и да загатват за куче , а накрая да ни дадат пак някоя смеска м/у заек и елен  Sick

# 477
Трябва да си минимум 15 ниво и да вдигнеш още 5 пъти ниво. Въпреки, че при мен стана на 4-тото ниво.

БЛАГОДАРЯ! Сега ми се изясни  Laughing

# 478
  • В сърцето на живота!
Момичета инсталирах си тулбара (така ли се казваше  newsm78 ),но
след около час - два се промени и изглежда така (маркирала съм го защото иначе не се вижда какво пише)

Някой знае ли как да го оправя? Rolling Eyes  Praynig

Просто цъкни на падащото меню в ляво от този надпис и ще се покажат игрите на Зинга, които играеш. Цъкаш на Фармвил и готово. Нищо не се е повредило Simple Smile

Благодаря,че се включи.   bouquet
На мен ми се искаше да си е зелено пак,и да се виждат всички бутончета,а не да е черно и нищо да не се вижда и да няма бутони Rolling Eyes
Май и аз ще го махам туй чудо,дразни ме така newsm78

# 479
Тоз тул бар е голяма простотия.Сега ми пише,че трябва да бера ,а всъщност нямам нищо готово Close

Общи условия

Активация на акаунт