Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 50 017
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
 Rolling Eyes А с Бурчинката (нищо че два месеца преди края на "Буря" са станали гаджета, такава целувка НЯМААААА.............. newsm78 #Crazy Joy

# 106
Цитат
magityyy  
Браво на теб....2 седмици на Боровец,простено ти е за пропуска....   следващия път ти пожелавам 2 седмици в Турция(в квартал Бебек-около Туба и Мурат)

Аз следващия път си пожелавам не около тях ами направо на сватбата им  Laughing Party
то сигурно само феновете,които ще искат да присъстват на сватбата им ще са с 100 пъти повече от всичките гости присъстали на сватбата им с Б.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
то само ние от bg-mamma ще напълним половин Истанбул  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  travel travel travel travel travel travel travel travel travel
 а за Бурчин и Сами  smile3549  Mr. Green

# 107
Търся я целувката - но от хиляди снимки е  трудно. Ще се справя....

# 108
Rolling Eyes А с Бурчинката (нищо че два месеца преди края на "Буря" са станали гаджета, такава целувка НЯМААААА.............. newsm78 #Crazy Joy

Ми отде да я има, то трябва отвътре да им идва, колкото и да са професионалисти, е, няма да я изиграят и да се получи като с Туба! Grinning

# 109
Такава симбиоза баха в "Аси".....мисля,че в друг сериал няма да я видим....само,ако участват заедно двамата.

# 110

-Толкова е приятно да яздим заедно!Трябва да го правим по-често!

-Трябва,но от снимки остава ли ни време.....искам да избягаме от всичко...от Сами и Бурчин.....искам да сме далеч от всички и от всичко,само двамата...

# 111

-Не искам да живееш със Сами,напусни го,полудявам от ревност като си представя,че те прегръща!
-Сами ми е нужен,подкрепя ме в трудни моменти,винаги е до мен....,но не го обичам,чувствам го като приятел,обичам само теб,сърцето ми е само твое....,но не мога да го нараня,за да бъда само твоя любовница....искам открити отношения,ако си готов за такива кажи,ако ли не си върви,Мурат....не съм вече играчка в ръцете ти,бъди решителен венъж в твоя живот,рискувай,спечели ме....само ме нападаш и ми заповядваш,а в замяна нищо не получавам.....една гола любов не е достатъчна,дай ми сигурност.

# 112

-Не съм решителен....как да бъда решителен,Терзиоглу ще ме съсипят,ще ме изравнят със земята....Господи,помогни ми,как да постъпя,каккккккккккккккккккк???

# 113
# 114
# 115
  • София
Публикация в турския форум от днес, а превода е на Гугъл Hug

"Очи Мурат Йълдъръм's гледали първата част от ............ Бях горд с туба Büyüküstün."

от пресата ли са го взели в турския форум или е желание на фенове  newsm78 Ако е написано в пресата, браво за думите му  Peace

# 116
# 117
  • София

Многоооооооооо се целува нашто момче!
Първи ред - с Беренката  smile3534
Втори ред - с Бурчинката   smile3534  smile3534
Трети ред- няма нужда да казвам с кого. Ще познаете по професионализма
!  smile3501 smile3501

хайде сега да сравним всички снимки от колона 2  newsm78 Аз или не разбирам от професионализъм или разликата е потресаваща  ooooh! Като имам предвид, че на ред втори се целува с жената, за която ще се ожени след филма и се предполага, че вече е имал ПОНЕ тръпка към нея  Thinking

# 118
# 119
ЦЕЛУВКАТА

Общи условия

Активация на акаунт