Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 50 044
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • BG

Многоооооооооо се целува нашто момче!
Първи ред - с Беренката  smile3534
Втори ред - с Бурчинката   smile3534  smile3534
Трети ред- няма нужда да казвам с кого. Ще познаете по професионализма
smile3501 smile3501
На втори ред, третата сника- много стреснат нашия Мурат, да не му е пуснала език Бурчинката ooooh!

# 91
# 92

Многоооооооооо се целува нашто момче!
Първи ред - с Беренката  smile3534
Втори ред - с Бурчинката   smile3534  smile3534
Трети ред- няма нужда да казвам с кого. Ще познаете по професионализма
smile3501 smile3501
На втори ред, третата сника- много стреснат нашия Мурат, да не му е пуснала език Бурчинката ooooh!

Затова пък на трети ред само дето не е изпил Туба! Хич не е стреснат!

# 93
Рина,това сравнение  е ясно и красноречиво.....всички виждаме 3-тия ред,не сме слепи!

На третата снимка на третия ред имам чувството,че е неудържимо възбуден..... #Crazy от екипа как ли са реагирали,сигурно са си заснели каквото им трябва и са си излезли(е всичко са искали да излъчат,но заради цензурата по-краткия вариант)....

# 94
Цитат
rina-rina
Добре се завърнала!   Да не беше на среща с Мурат?   

ами надявах се да се появи ,но той сигурно е бил с Туба,така че не му се сърдя..
А аз се отдадох на почти двуседмична почивка на Боровец  Party
а през това време вие сте се развихлили като луди  Hug Hug  bouquet
няколко часа вече чета а ми остава още половин тема БРАВО!!!
в една от предните теми прочетох,че на Б. са и предложили да участва с нов сериал..е най-накрая да вземе да се занимава с нещо друго освен с личната охрана на Мурат  Mr. Green Mr. Green

# 95
Браво на теб....2 седмици на Боровец,простено ти е за пропуска....  Hug следващия път ти пожелавам 2 седмици в Турция(в квартал Бебек-около Туба и Мурат)

# 96

-Всички са го забелязали....само аз не,на път съм да загубя моята красавица и смисъла на моя живот...защо не се боря за нея.....защоооооооооооооо

# 97
  • София
Публикация в турския форум от днес, а превода е на Гугъл Hug

"Очи Мурат Йълдъръм's гледали първата част от ............ Бях горд с туба Büyüküstün."

# 98

кой чакаше за автограф?

# 99
Публикация в турския форум от днес, а превода е на Гугъл Hug

"Очи Мурат Йълдъръм's гледали първата част от ............ Бях горд с туба Büyüküstün."

Той ще прогледне, ама............ smile3511 smile3511

# 100
 Party Добра вечер, МураТубки! И аз успях и в тази темичка да вляза и пак ви благодаря за удоволствието от вашите хрумвания! Искам да помоля Рина, ако може да покаже "действащата" пълна целувка от 15 епизод (турска номерация - тази най-отдолу) и ми кажете дали  е "професионализъм" или до такава  степен  Мурат "изследва устната кухина и небцето" на Туба, че имам чувството, че долната му челюст ще се откачи. Десетки пъти гледах тази целувка на различни клипчета (защото НОВА я отряза) и кой каквото ще да мисли, но според мен Мурат си излива душата в нея! #Crazy  Не сте ли съгласни?!  Дори искам да си я "хакна" в лаптопа и когато го включвам тя да ме посреща за "добър ден"!

# 101
Браво,rainis....добре го каза.... Hug

# 102
Понеже не бях гледа всичко от първите епизоди,наистина ли нова е изрязала тази целувка...?

# 103
 #2gunfire Аха! Точно на нея прекъсват за реклама и след рекламата вече е "свършила" ! Аз като видях на едно турско клипче, веднага си я сейвах на компютъра и й се радвам всеки ден! Може да съм пристрастна, но ако Рина помогне - ще видите,че е така !

# 104
  • София
Вижте какъв клип са спретнали турските фенове на Мурат и Туба - комбинация от трите филма - много интересно се е получило Hug

Клипа е съвсем пресен  Hug

http://www.dailymotion.com/video/xcekbz_asi-hasretiyle-sava

Общи условия

Активация на акаунт