Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 858
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Не забравяите,че когато са снимали 15 епизод Мурат не  бил още женен за Бурчинката.Аз смятам,че Мурат е много нещастен в брака си.Може би ще се отърве /разведе  / с Бурчин когато е сигурен ,че се е наложич като добър/ известен  /артист.Другият начин да се отърве от Бурчин  е ако тя се напие до козерката и катастрофира и умре-не даи боже.

# 167
pavlinaio,  Hug
обожавам кокичета!

Не забравяите,че когато са снимали 15 епизод Мурат не  бил още женен за Бурчинката.Аз смятам,че Мурат е много нещастен в брака си.Може би ще се отърве /разведе  / с Бурчин когато е сигурен ,че се е наложич като добър/ известен  /артист.Другият начин да се отърве от Бурчин  е ако тя се напие до козерката и катастрофира и умре-не даи боже.

gospodinova54,
В никакъв случай да не и се случва второто- ние тука може да си се гъбаркаме с Бурчин, но не и желаем злото. Виж първия начин е приемлив- Мурат да се докаже като актьор, пък тогава. Той вече не се ли доказа? Колко още иска? Може и да не се чувства сигурен още. Защото не ни е чел. Ние сме го признали. И не само ние....

# 168
Момичета,много ме развеселявате с коментарите за Бурчин.. Тя Бурчин направо да  вземе да се  гръмне, ама не. Неизпуска за сега Мурат. С право съм я кръстила булдог.

# 169
 Hug Рина, мерси. За това целуване ставаше въпрос. Нека каже кой каквото иска, но то си е истинско, та истинско. Вярно, че е преди да се ожени за онова яйце от щраус (на таков ми прилича Б.), дори може заради това да е съвсем истински, а после във втората част не смееше да се доближи до Туба. А я си представете, че сериите бяха поне още толкова - не Б. да е на снимачната площадка, ами дори тя да държеше камерата, то чувството си е чувство - и да го подтискаш, то избива. Затова се надявам дано скоро им измислят филм заедно - да го видим тогава! А Б. да си е жива и здрава, ама ако може по-бързо да се маха от панорамата на двамата, че като гледам Туба как я искат от къде ли не, току-виж момичето му писнало и направи гаф, та после да стане по-трудно ! Амин, дай Боже, наистина да се съберат! Е, на Халит му стискаше да се разведе след година и половина брак, а на нашия "глупак" колко още му трябва? Бил се влюбил първо в очите, после в характера, после в държането й на площадката за снимане, била прекрасна жена - неговата, де. Дрън-дрън, ярина! Къде по-прекрасни очи от тези на Туба, то не коса - косище, не нежност - а нега и любов са лицето и очите й, с тези дълги  и интелигентни пръсти да те докосне..... Започвам да съжалявам мъжете дето я бленуват, а "нашичкият" още се мота, мота, та мота..... Та чак ме е яд! А как я целуваше само! Е нека отрече, ако може, че не е имало чувства!!!! Sick

# 170
 Twisted Evil Дидока45 не обиждай кучето! То си е породисто! А тая зелка не става и за ритане! Еле, па с оня анцуг (както биха казали шопите). Дето викат бабите - "Мале, мале, таа ако прочете какво пишете за нея, че получи удар!" (Ей, дано си е жива жената, но ако може - отдалече!!)

# 171
 newsm78 Да не ви досаждам, но в предишната тема, когато ви "открих", пишеше, че имало интервю, в което Мурат говорел за колебание за коя да се ожени!?  Това вярно ли е или нещо грешно съм разбрала. Това интервю трябва да е от 2008 година, може би? Някои може ли да каже нещо, макар и да сте го писали досега? Ще ви бъда много благодарна!!!  bouquet

# 172
Пподължавам да чета пиперливите Ви коментарии. Честита Баба Марта за всички ,които обичат Туба и желаят любовта от Аси да се превърне в реалност, Бъдете здрави,весели и много обичани през тази пролет1!!

# 173
# 174
# 175

На горната снимка топлия поглед на Мурат го няма, все едно не е той.

# 176
# 177

Коментар от руски форум: "вот как его жене не напиваться , а  Вы только поглядите куда он смотрит"

# 178

Добро утро!
Желая ви приятен ден и успешна седмица!
Какви мълнии от погледа между Туба и Мурат!

labrex, как Мурат да покаже "топъл поглед"? Като е седнал до айсберг! И как си е метнал ръката на рамото и!-много изкуствено. Все едно е закачалка! newsm62

За надписите на тортите - в предишна тема някой беше превел текста.
А за Бюлент Инал - изтървал си е късмета. Да си седи сега при Беренката.
doh

# 179

Общи условия

Активация на акаунт