Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 898
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
  • BG
ето ви малко мнения от други места Laughing

След като прочетох информацията за Мурат, съпругата му Борчин, а и това което прочетох за Туба, активния им филмов живот, поведението им извън снимачната площадка, в мен се оформи мнението, че Туба боготвори Мурат, не само държи на него, но и има истински чувства към него. Не говори за тях двамата, за да не засили ревността на Бурчин. Като че ли тази свадба миналата година /според мен/ е станала малко прибързано, за да неможе Мурат да даде ход на привличането си към Туба. Вие какво мислите? Туба е толкова харесвана и ухажвана, и да не допусне никой до себе си...? Дали правилно разсъждавам или така ми се иска...
да искам да гледам други филми с Мурат Ълдъръм но заедно с Туба .Страхотен екип , са направо са трепач , много си пасват ,има някяква магия между тях ,влюбих се в тяхната любов и в тяхната игра ,според мен са най-красивите турски актъори за момента ,другите му екранни партнъорки бледнеят пред аси ,дори и неговата невероятна игра не е толкова впечатляваща без нея ,сякаш са един за друг ,между тях има някакво сексуално привличане
Даже в Турция имаше интрига по този филм,всички бяха сигурни ,че между Мурат и Туба е имало нежно приятелство,имаше и анкета в един вестник,ДА ИЛИ НЕ ?Мурат не отговори никога на този въпрос по никакъв начин а Туба само мълчаливо се усмихваше.През последния месец Бурчин се появила на снимките и не мръднала до края,даже завлякла Мурат в хотел различен от този на екипа и стояла на снимачната площадка неотлъчно,тези неини действия мисля ,че отгаварят на въпроса НЕДВУСМИСЛЕНО

# 243

Неземна,

мненията потвърждават това, за което говорим тук / пишем тук/ от толкова време.

Каквото са ни показали Туба и Мурат на нас зрителите, това сме видели. Нали така?
Показаха ни, че помежду им има голяма любов, ние видяхме голяма любов.
Правилно сме ги разбрали. Не може целият свят да бъде заблуден. 

# 244
Всички мислим по еднакъв начин.....единодушни сме!

# 245
# 246
# 247
# 248
# 249
  • София
Няколко пъти си пускам вчерашния клип на Сameliaalba Hug Hug Hug   bouquet

Много ми хареса и изпълнението на Josh Groban Hug

Позволявам си да го пусна пак Hug

http://www.youtube.com/watch?v=6E7_BwF55mw

# 250
# 251

Това ще да е поръчано от Бурчинката.

# 252

-Деца,време е да забравите за гордостта и да се борите за любовта си,престанете да се криете,любовта е най-важното нещо в този живот,трябва да рискувате,какво толкова го мислите,няма да загубите много....само Сами и Бурчин!

# 253
# 254

Това ще да е поръчано от Бурчинката.

Ужассс!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт