Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 50 037
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Абе този Сами да не се окаже,че е шофьор на Туба....и да лъжат,че имат връзка  Joy Joy Joy hahaha

# 271
  • BG
Абе този Сами да не се окаже,че е шофьор на Туба....и да лъжат,че имат връзка  Joy Joy Joy hahaha
Ъм чи кЪК, те са си доверени приятелчета Joy, Сами е дясната ръка на Туба

# 272
ние тук яко си се базикаме с техните тайни срещи,ама туко виж се окаже истина  Party
нашето КГБ и ЦРУ с такива доказателства сме се запасили,че като нищо ще се окаже,че се срещат тайничко от модния диктатор Бурчин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама няма нищо лошо да се виждат  Crazy щом се обичат младите,да се вземат вече,че това чакане е голям тормоз  Mr. Green

# 273

За какво ли се е замислил толкова?

Само Туба ми е в съзнанието.Не мога да мисля за нищо друго...не мога да се съсредоточа....не зная какво правя.
Опитвам се да работя професионално.... за да направя любовна сцена трябва да мисля само за Туба....но срещна ли погледа на Норгюл.....моя поглед изгасва....и нещо не се получава.....и вие го забелязахте нали?Туба много ми липсва.

# 274
Толкова много си приличат Туба И Мурат.
Ще се успокоя когато пресъздадат финала на Аси в реалния си живот.

# 275

И Туба е доста замислена.... И замечтана....

# 276

Това ще да е поръчано от Бурчинката.

Е те това ще изяде главата на Бурчинката.Родата да продължава в същия дух.....те просто не пдозират,че така играят в нашия отбор.

# 277
Ъм чи кЪК, те са си доверени приятелчета Joy, Сами е дясната ръка на Туба

И на Мурат !

# 278
# 279

И Туба е доста замислена.... И замечтана....

Много ми липсваш скъпи Мурат.Мисля само за теб....мечтая само за теб....не мога да мисля за нищо друго.
Любов моя.....единствена....истинска....незабравима.

# 280
Здравейте, малко късно се включих, но със следващия клип ви пожелавам женският месец да ни донесе хубави новини за Туба и Мурат -
http://vbox7.com/play:c25f4ae3
 -  и Добро утро на тези, които няма да го видят днес - утрешният ден да ви по-хобув от днешния ! Stop

# 281
Лека нощ и от мен.

# 282
Добро утро! Рано - рано ви поднасям кафето

И да не забравите, че довечера имаме среща с Мурат: в 20.00 часа по ATV.

# 283
  А Бурчин  ще участва в "Ezel  "

# 284
  • BG
  А Бурчин  ще участва в "Ezel  "
Tова вярно ли е?
Здравейте момичета, вижте каква анкета намерих Sunglasseshttp://www.seninfikrin.com/showvotes.php

Общи условия

Активация на акаунт