Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 50 015
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
#Crazy А някой може ли да ме просветли за филма "ЕЗЕЛ" ?

Май има тема-виж там,сигурно има подробна информация...

# 316
Уау....в темата за ЛиН верно са излезнали извън контрол,не искам да цитирам един коментар,за да не разгорещявам страстите още повече,но да кажеш,че играта на Мурат в "Аси" не била добра МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ.......явно феновете на Сабанджъ няма да харесат нито един актьор след 1001 нощи,но поне да не нападат останалите актьори....истината е една-Туба и Мурат в момента са много актуални и това зверски вбесява много хора.Аз уважавам всички актори,които са професионалисти!  ....аз се чудех защо като съм питала нещо в тяхната тема-не получавам отговор- с тия снимчици на Туба,с които съм ,как да ми отговорят!

Жалко за Мурат.....сериалът ще бъде гледан май по-скоро заради екипа,не толкова заради него,а още по-малко заради Нургюл!Иначе на мен сериала много ми харесва,с удоволствие ще си изгледам поредния епизод,все пак Мурат ми е слабост!

Извинявам се за този пост....дано не предизвика бурна реакция,но просто изразявам мнение.Все още Конституцията ни позволява свободно да изразяваме мнението си!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:11 от magityyy

# 317
Уау....в темата за ЛиН верно са излезнали извън контрол,не искам да цитирам един коментар,за да не разгорещявам страстите още повече,но да кажеш,че играта на Мурат в "Аси" не била добра МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ.......явно феновете на Сабанджъ няма да харесат нито един актьор след 1001 нощи,но поне да не нападат останалите актьори....истината е една-Туба и Мурат в момента са много актуални и това зверски вбесява много хора.Аз уважавам всички актори,които са професионалисти!аз се чудех защо като съм питала нещо в тяхната тема-не получавам отговор- с тия снимчици на Туба,с които съм ,как да ми отговорат!

Жалко за Мурат.....сериалът ще бъде гледан май по-скоро заради екипа,не толкова заради него,а още по-малко заради Нургюл!Иначе на мен сериала много ми харесва,с удоволствие ще си изгледам поредния епизод,все пак Мурат ми е слабост!

Извинявам се за този пост....дано не предизвика бурна реакция,но просто изразявам мнение.Все още Конституцията ни позволява свободно да изразяваме мнението си!

те явно и затова неспират да гласуват напрекъснато за Сонгюл, гласувам на всеки час но те винаги водят/ сигурно са се наговорили/

# 318
те явно и затова неспират да гласуват напрекъснато за Сонгюл, гласувам на всеки час но те винаги водят/ сигурно са се наговорили/

Аз отдавна приех това гласуване за загубена кауза. И все пак Туба е номер едно в сърцата да ужасно много хора и една класация не би могла да го промени! А и най-нормалното нещо е преуспяващ човек като нея да има завистници и хора, които да я оплюват и колкото повече стават те, толкова повече популярността и расте очевидно Simple Smile Но тя е много позитивен човек - това си личи от километри, едва ли отрицателни мнения за нея биха й повлияли кой знае колко.

# 319

ето непрофесионализъм

# 320

ето непрофесионализъм
Страхотни са.

# 321

Аз отдавна приех това гласуване за загубена кауза. И все пак Туба е номер едно в сърцата да ужасно много хора и една класация не би могла да го промени! А и най-нормалното нещо е преуспяващ човек като нея да има завистници и хора, които да я оплюват и колкото повече стават те, толкова повече популярността и расте очевидно Simple Smile Но тя е много позитивен човек - това си личи от километри, едва ли отрицателни мнения за нея биха й повлияли кой знае колко.

Голяма част от гласовете идват от арабския свят. Зависи там кой/я харесват повече.
Вчера за пръв път гласувалите за Мурад бяха повече от тези на Сарухан.
Аз гласувам през час.Много харесвам и Сарухан и затова не ми дава сърце да гласувам само за единият. Embarassed

# 322
# 323
#Crazy А някой може ли да ме просветли за филма "ЕЗЕЛ" ?

Май има тема-виж там,сигурно има подробна информация...

За сериала ''Езел''.
Те този сериал го даваха уж по Show tv ,но от 8 Март ще се излъчва вече по Атв  от 20 часа.
Бурчин влиза като дъщеря на вуйчо Рамиз /извинете ,че забравих в момента името на артиста -дядото на Аси от ''Аси'' /.Той е имал 3-ма сина ,но май са били убити ,а сега се появява дъщеря му ,която е била в чужбина.
Сценария на филма е написан и завършен до край отдавана/поне това казаха самите сценаристи в едно предаване ,в което гостуваха/.
Сериала е по ''Монте Кристо'' ,а вуйчото Рамиз цитира Шекспир.
Опитах се да го гледам ,но не съм се и старала де ,не ми хареса ,но аз по принцип такива с насилие не харесвам.
Тук на края се появява Бурчин  ,това е трейлъра на следващия епизод  

http://www.atv.com.tr/multimedya/video/videoizle/F9A1A32C-6F72-4 … 868F-BD6554FC12CC

# 324
Е, не можах да се въздържа да ви копирам мнение от другата тема, просто е потресаващо. Това направо ме хвърли в джаза! Мурат е главния герой, а мнението на една от "героините" във другата тема е следното:
Ровенето в чаршафите изобщо не ме интересува ,а това че откакто е почнал филма се говори само за Томрис и Кудрат показва че мястото на феновете на М .Й не е тук.

Освен да отидат да коментират Мурат в темата за "Дързост и Красота", щом в темата за собствения му филм няма място за него  Joy

# 325

Аз пък не се впрягам за писанията в другата тема. Направо ни изядоха, че си правим наш си сценарий, но щом така  ни харесва ще го правим. Нали така?

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 10:56 от rina-rina

# 326
  • BG
Е, не можах да се въздържа да ви копирам мнение от другата тема, просто е потресаващо. Това направо ме хвърли в джаза! Мурат е главния герой, а мнението на една от "героините" във другата тема е следното:
Ровенето в чаршафите изобщо не ме интересува ,а това че откакто е почнал филма се говори само за Томрис и Кудрат показва че мястото на феновете на М .Й не е тук.

Освен да отидат да коментират Мурат в темата за "Дързост и Красота", щом в темата за собствения му филм няма място за него  Joy
Аз съм им там на гости, споко 1dating

# 327

Аз пък не се впрягам за писанията в другата тема. Направо ни изядоха, че си правим наш си сценарий, но щом така  ни харесва ще го правим. Нали така?
Точно така.
Чакаме ето този ден

# 328

Много са сладки- как гледаха детето на Гонджа и Зия!!!!

# 329
Ще си коментираме нашия Муратчо тук и в темата Гьонюлчелен-там нямат против...е поне така го усетих до сега!Защо Мурат бърка в мозъка на някои хора-толкова е готин....аз по принцип гледам филмите заради актьорите....

Тези постове,Аси,наистина са потресаващи....без коментар!Но да ги отминем с мълчание!Важното е ,че всички тук много харесваме Мурат и Туба
... txtloves txtloves txtloves newsm76 newsm76

Общи условия

Активация на акаунт