Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 908
  • 727
  •   1
Отговори
# 330

Аз пък не се впрягам за писанията в другата тема. Направо ни изядоха, че си правим наш си сценарий, но щом така  ни харесва ще го правим. Нали така?

newsm26

# 331
  • BG
Ще си коментираме нашия Муратчо тук и в темата Гьонюлчелен-там нямат против...е поне така го усетих до сега!Защо Мурат бърка в мозъка на някои хора-толкова е готин....аз по принцип гледам филмите заради актьорите....

Тези постове,Аси,наистина са потресаващи....без коментар!Но да ги отминем с мълчание!Важното е ,че всички тук много харесваме Мурат и Туба
... txtloves txtloves txtloves newsm76 newsm76
Така е, още три дена и newsm44

# 332

момичета, Бурчин нещо е много впрегната! Цели ни и то яко!  #Sniper #Sniper

Добре, че гифчето е с малък формат!!!   newsm62 newsm62 newsm62

# 333
# 334
Аси разбрала си поста ми погрешно.Той е в отговор на това че само сме ровели в чаршафите на Мурат.В тази тема говорят само за Събаджъ и аз затова реагирах че явно феновете на Мурат нямаме място там.
Освен това спомене ли се различно от тяхното мнение си пометен.
Съжалявам че си ме разбра ла така но аз съм за Муротуба.
Те обаче ме разбраха.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:07 от if-73

# 335
  • BG
Аси разбрала си поста ми погрешно.Той е в отговор на това че само сме ровели в чаршафите на Мурат.В тази тема говорят само за Събаджъ и аз затова реагирах че явно феновете на Мурат нямаме място там.
Те обаче ме разбраха.
Ами стой при нас Peace

# 336
  • BG

момичета, Бурчин нещо е много впрегната! Цели ни и то яко!  #Sniper #Sniper

Добре, че гифчето е с малък формат!!!   newsm62 newsm62 newsm62
Идеалната роля за нашето зайче Hug

# 337
Байрактарова попита защо няма финове на МЙ но мисля че и стана ясно.

# 338
  • BG
Те обаче ме разбраха.
Кой е Сабаджъ?

# 339
 Stop Може и да сте го гледали, старо е. Но нали е ОТНОВО и ОТНОВО - дано ви достави удоволствие
http://vbox7.com/play:e2399b05

Любовта си струва всичко, което плащаме !!!

# 340
Те обаче ме разбраха.

Извинявай! Извадих го от контекста и не съм разбрала правилно. Дано не си ми обидена! И да - стой си при нас  Hug

# 341
Аси аз не се обиждам когато не ме разберът, а когато нападат без да изслушат.
Аз рядко пиша и тук и там и третата тема ,но чета и понякога се дразня.И имено по тая причина се издразних,защото нападката беше точно към мен с чаршафите.Аз необсъждам личния живот на Мурат,но желая щастие както на него така и на Туба.

# 342
в темата за ЛиН вече мисля да не влизам....там няма свобода на мнение...не харесват Мурат и Туба ,не харесват И Томрис,не харесват и"Аси"....в интерес на истината не разбрах какво харесват....там са някакви комплексирани хора,които избиват комплексите си  в темата....явно няма къде другаде да го правят....Туба им е болезнена тема-как да понесат успеха и....там тряябвало да се обсъжда само сериала,нищо друго....я някой каже нещо друго-я е убит.Аааа Нургюл е наи-великата актриса,Мурат скачал до небето,че щял да играе с нея.....а нас какви ли не ни наричат-имаше и епитети,които за първи път чувам......толкова комплексирани хора отдавна не бях срещала..... Алекс Сърчаджиева много хубаво го каза:"всеки да си гледа в къщата".....да,ама не,някои хора гледат в къщата на другите.....като пишем измислици защо подяволите ги четете, бе хора....явно нашите измислици са ви доста интересни....

Хора,които не могат да признаят успеха на другите,са слаби...

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:42 от magityyy

# 343
Аз забелязвам нещо неприятно. За сериала на Мурат, когато влезе някоя от нас, която го следи заради самия Мурат, тя не бива приета в темата. По-скоро я гледат като натрапница, щом разберат, че е от темата на "Аси". А ние самички си създаваме темата за новия сериал на Туба и приемаме всеки дори и нефен на "Аси". Защо така ни задушават фенки на въпросния режисьор или не знам точно как се пада (от "1001 нощи")... Това е свободно пространство... Добре, че поне тук на воля можем да си коментираме Мурат и новия му филм. Аз нямам намерение да се включвам в онази тема, като гледам как нападат някои от вас.
Ама хайде спирам за това. За разведряване - една от незабравимите мелодии от Аси:
http://www.youtube.com/watch?v=1EUXHWiNFNg&feature=related

# 344
Къде е тая тема ЛиН ?
Това Любов и наказание ли е ? Май загрях Laughing

Общи условия

Активация на акаунт