Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 845
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!!!
Честит 3-ти Март!
Приятен ден на всичкиииииииииии!!! Hug Hug Hug

# 421
Честит празник!!!!

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 11:21 от Kylie Minogue

# 422
# 423
Добър ден!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!      bg bg bg bg bg

# 424

Гордата Аси -  волна като вятъра, който гали лицето и и развява косите и.....   

# 425

Демир - избрал светлината на любовта пред сенките от миналото...

# 426
Момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
Поне аз се чувствам горда, че съм българка.
Но също така че имам възможност да опознавам и други народи и националности, техните бит и култура, езика им. Всъщност така още повече разбирам какво означава България за мен.

И в тази връзка за нетърпеливите, които поназнайват английски, тук има превод на първите части на 9еп. на ЛиН http://www.huniliyiz.net/index.php?topic=6787.60 Удоволствието ще е пълно, когато излезе и преводът на български. Благодаря на всички, които използват своите способности за благото на този форум и е удоволствие да се чете и гледа тяхната работа. Приятен и весел ден на всички  newsm51

# 427
# 428
Честит Празник !
------------------------------------------------------
Недопустимо е да наричаш жени  "откачалки" без да ги познаваш и с единствената цел да ги дразниш, като им пишеш глупости в темата.
На някои потребителки определено им липсва възпитание и вкус.
Дано да разберат, че по този начин излагат само себе си, макар и скрити зад ник.

# 429
момичета моля за вашата помощ,понеже не съм много на ти с компа.Приготвила съм ви снимки на Бурчето с мой коментар но не знам как да ги кача.Моля помогнете.Как става? ooooh!

# 430
Честит Празник !
------------------------------------------------------
Недопустимо е да наричаш жени  "откачалки" без да ги познаваш и с единствената цел да ги дразниш, като им пишеш глупости в темата.
На някои потребителки определено им липсва възпитание и вкус.
Дано да разберат, че по този начин излагат само себе си, макар и скрити зад ник.

newsm10

# 431
момичета моля за вашата помощ,понеже не съм много на ти с компа.Приготвила съм ви снимки на Бурчето с мой коментар но не знам как да ги кача.Моля помогнете.Как става? ooooh!

Рина, ще помогнеш ли тук, че аз трябва да излизам ?
Моля те !
П.П. Къде ги качвате снимките, в кой сайт предварително ?

# 432
# 433

Рина, ще помогнеш ли тук, че аз трябва да излизам ?
Моля те !
П.П. Къде ги качвате снимките, в кой сайт предварително ?

Аз качвам снимките в www.snimka.bg
Имам регистрация там.
На  evich74 и обясних на ЛС как става.

# 434

-Бурчин,джанъм,нека се разделим с добро.Ние сме много различни.Аз обичам Туба-разбери.Тя е моето цвете.

Общи условия

Активация на акаунт