Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 854
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
 Rolling Eyes Кой е казал, че не харесвам "Любов и наказание"!? Някъде да сте го прочели! Но нямам ли право да изразя мнението си, че играта на Мурат в предишния "Аси" според мен е по-силна и да изложа мнението си, че зад тази "игра" смятам, че "сърцето е дало своя дан"!

# 406
Rolling Eyes Кой е казал, че не харесвам "Любов и наказание"!? Някъде да сте го прочели! Но нямам ли право да изразя мнението си, че играта на Мурат в предишния "Аси" според мен е по-силна и да изложа мнението си, че зад тази "игра" смятам, че "сърцето е дало своя дан"!
Да, така мисля и аз.Вече го написах в предния си пост, че Аси излиза извън рамките на понятието филм, защото е една истинска love story, която за съжаление не продължи и в живота. Simple Smile
За сега обаче, само за сега... Naughty

# 407
# 408
Амин, дай Боже ! ДАНО !
Да, така мисля и аз.Вече го написах в предния си пост, че Аси излиза извън рамките на понятието филм, защото е една истинска love story, която за съжаление не продължи и в живота. Simple Smile
За сега обаче, само за сега... Naughty

# 409
# 410
Тази снимка да не би да е от игралния й филм ?

# 411
Тази снимка да не би да е от игралния й филм ?

не, не е. Не си ли виждала снимки от филма и?

# 412

Туба в "Yuregine sor" - премиера на 12 март 2010

Кой ли ще присъства на премиерата на филма?

# 413

Преди малко се опитах да сравня погледите на Мурат към Нургюл и погледите на Мурат към Туба!!!
Взирах се Shocked, кривях се, получих главоболие, но в Любов и наказание не можах да открия онзи пламък в очите му, който е в Аси!!!
Аз ли не съм добре или наистина е така!! newsm78 Thinking

сигурно е така, щото гледаш чак от "Лондон"  Mr. Green
ми смее ли човекът да изкара поглед, изиграха си с Туба прекрасно ролите в 'Аси' и сега не могат да се отърват от откачалки  Crazy
научил си е урока явно, и кара по-внимателно  Naughty че 'химичките'  бдят , ще вземат и Нургюл да развеждат  Joy hahaha

# 414
  bouquet   bouquet  bouquet Rina, благодаря. А дали ще имаме щастието този филм да го видим скоро и у нас !? А късмет де ! И когато можеш, кажи нещо за тези двете новите снимки - и на двете е "позабулена" - да не е от посещение в някоя арабска страна?   Хубав 3-ти март!  bouquet

# 415

Преди малко се опитах да сравня погледите на Мурат към Нургюл и погледите на Мурат към Туба!!!
Взирах се Shocked, кривях се, получих главоболие, но в Любов и наказание не можах да открия онзи пламък в очите му, който е в Аси!!!
Аз ли не съм добре или наистина е така!! newsm78 Thinking

сигурно е така, щото гледаш чак от "Лондон"  Mr. Green
ми смее ли човекът да изкара поглед, изиграха си с Туба прекрасно ролите в 'Аси' и сега не могат да се отърват от откачалки  Crazy
научил си е урока явно, и кара по-внимателно  Naughty че 'химичките'  бдят , ще вземат и Нургюл да развеждат  Joy hahaha
Това пък какво беше ? Някакво странно чувство за хумор ли ?

# 416
 newsm78  1001fan, не, това е от групата на ЛиН, които не приемат мненията ни за МураТуба

# 417
Л и Н = лишени и наказани от въображение.....само преразкази и дъфкане единственно по сценария  Joy Joy Joy

# 418
Добро утро и честит 3-ти март на всички!Желая ви много настроение и вдъхновение в деня на национален празник!

# 419
Добро утро и от мен!Честит празник!

Това се казва  безобразие,започнаха да ни плюят и в нашата тема!Да продължават да си правят психологическите анализи на героите от ЛиН....как им остава време да правят психоанализа и на нас....не мислите ли,че Фройд се справя по-добре от Вас...я си намерете друго призвание!

Общи условия

Активация на акаунт