Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 836
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • BG
evich74, много страшна си ни я показала Бурчинката Joyза малко да ме уплашиш Stop

# 466
Здравейте мили момичета. Честит 3 март, За мен днес е двоен празник, защотп днес внучката ми навършва 4 годинки, но пак намерих време да следя темата за Туба и Мурат. С глас се смея за точния коментар на evich74 за Бурчин. Много точно попадение. Продължавайте в същия дух.  Не спирайте да коментирате и да мечтаете за нашите любимци. Дано прогледне Мурат,  такава химия между тях в Аси не е само игра.  Дано,дано,дано!!!

# 467
# 468
didoka45да ти е жива и здрава внучката!Пожелавам и красотата , нежността и добротата на Туба!

# 469
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН !   И нека най-сетне забравим да виним някого за каквото и да било. Светът е за всички ни! България ни е една и няма друга като нея! Но има и много прекрасни и заслужващи да бъдат опознати други страни, народи, обичаи, нали! Аз лично изпитвам удоволствие когато гледам семействата как се събират заедно на масата и всеки ден си пожелават хубави неща! Дано и при нас се възстановят традиции, добро отношение към съседа и усмивките на лицата ни. Нека всеки ден ни бъде по-хубав от предишния.   
Rina, "ДЪЖДОВНИТЕ" снимки с страхотни!

По-добре да не сядаме по три пъти на масата цялото семейство,но да не живея живота на хората от Ван.
С най-добри чувства ще кажа само още нещо - не е задължително три пъти на ден, можеш само в неделя да седнеш с близките си, но да излъчваш добро, когато си с тях. Мойте родители бяха двама сираци и ни отгледаха с много обич и доброта. И също работеха. И то яко. Можеш да ядеш хляб и сол, но когато някой ти каже "ДА ТИ Е СЛАДКО!",  колкото и постен да ти е живота, е по-добър. Аз имам приятели - български мюсюлмани, които седят и сега не земята, в бедни махали живеят, но отнашенията между тях са по-топли, отколкото при нас, особено в големия отчужден град.
      От сърце ви пожелавам всеки ден да ви бъде по-хубав от предишния!  bouquet
А защо смяташ, че живота в сериалите и по-точно в големите градове в Турция е идеализиран, а не това, което показват за Ван да е преувеличено ?
Ходила ли си във Ван или имаш огромна вяра на сценаристите и режисьора на филма ? Все пак това е филм ?
Аз мога да кажа само, че са изключително гостоприемни, а децата им са прекрасно възпитани в уважение към родителите и околните.
Колкото и пъти да съм ходила в Истанбул, е бога ми, такива бедняци по кофите ровещи не съм виждала.
Нито пък наркоманясали и пияни младежи, каквито съм виждала в София.
Заплатите и пенсиите им са в пъти по-високи от нашите, а основните пера - ток, вода, телефон са в пъти по-ниски от Б-я.
Приличен апартамент от 70-80 кв.м можеш да си купиш за 50-60 хил.лв, а лихвата ти по кредит, ако желаеш такъв е 5 % годишно.
Стига да искаш да развиваш бизнес  не те центри държавата да ходиш по хиляди инстанции и да плащаш за щяло и нещяло.
Плащаш си патентен данък един път в годината и никой не ти пречи да се развиваш.Искаш ли да работиш - работа бол.
Метрото и автобусите са им чисти и транспорта е много добре организиран, спокойно можеш да стигнеш от точка А до точка Б, ако можеш да четеш надписи на латиница.Скъпо за нас и тях са само ресторантите и алкохола, а тук наблюдаваме обратната зависимост - народа уж няма пари, а кръчмите и кафенетата са пълни с неработещи хора.И най-важното - мъжете им са отговорни, а не комплексари, което се наблюдава все по-често у нас в период на криза.Да, има и неща, които на мен са ми странни и не ми допадат много, но по-скоро съм ги виждала в отделни индивиди, а не като цяло.Турция е много напред в развитието си и това е истината, че те изплуват, а ние затъваме.Извинете, че пиша малко разпалено, но това съм видяла там и ми се искаше да го споделя с вас.Стана ми и малко мъчно от това отчуждение между хората у нас, което се усеща много на празници.

# 470
Мои познати отидоха да живеят в Турция и мъжът на всеки 3 месеца си идва в България.
Онзи ден идва при мен и го попитах как е Турция в кризата. Той ми отговори,че тя винаги е в криза. Един член от семейството
работи ,а другите в къщи. Негов приятел жени дъщеря си и след 7 дни ,жена му ражда. Живеят в Истамбул.
Идва тук да си прави зъбите. Има дъщеря и син. Дъщеря му е учителка по английски, а синът му е представител на БГ фирма 
в Турция. Питах го как вижда Турция в ЕС. Той ми каза : Дано не направят тази грешка да я приемат.
Неговият баджанак или както се казва е в България. Иска да му намерят работа там - йок.
Жена му също. Аз съм от такъв град ,в който има доста ,които заминаха и не са чак толкова възторжени.

# 471
# 472
  bouquet Това клипче ви го поднасям с пожелание всеки от вас да знае, че някой някъде го чака. Днешният ден е лъчезарен за нас. История. И бъдеще. Нека бъдем по-добри! Всички ние заедно и пооделно. Приятно гледане и ако имате търпение - изгледайте го докрай! Благодаря ви!  bowuu

http://vbox7.com/play:b0861640

А може би и на Мурат някой трябва да му го прати от  гордата Аси !

# 473
 bouquet Това клипче ви го поднасям с пожелание всеки от вас да знае, че някой някъде го чака. Днешният ден е лъчезарен за нас. История. И бъдеще. Нека бъдем по-добри! Всички ние заедно и пооделно. Приятно гледане и ако имате търпение - изгледайте го докрай! Благодаря ви!  bowuu

http://vbox7.com/play:b0861640

А може би и на Мурат някой трябва да му го прати от  гордата Аси !

Природата е прекрасна.
В едно интервю Мурат казва,че фенове са му писали и когато е свободен им отговарял.
Пуснете му клипчето, ако му знаете адреса.

# 474
Мои познати отидоха да живеят в Турция и мъжът на всеки 3 месеца си идва в България.
Онзи ден идва при мен и го попитах как е Турция в кризата. Той ми отговори,че тя винаги е в криза. Един член от семейството
работи ,а другите в къщи. Негов приятел жени дъщеря си и след 7 дни ,жена му ражда. Живеят в Истамбул.
Идва тук да си прави зъбите. Има дъщеря и син. Дъщеря му е учителка по английски, а синът му е представител на БГ фирма 
в Турция. Питах го как вижда Турция в ЕС. Той ми каза : Дано не направят тази грешка да я приемат.
Неговият баджанак или както се казва е в България. Иска да му намерят работа там - йок.
Жена му също. Аз съм от такъв град ,в който има доста ,които заминаха и не са чак толкова възторжени.
От тук заминалите много трудно се адаптират към живота там, защото мисленето им е като нашето, както и очакванията им.
А защо само един работи, а другите не и дали в Б-я може да си позволи това ?
Не е със сигурност поради липса на работа, бъди сигурна.
За зъбите и здравеопазването - нали виждаш, че ги питат винаги за здравни осигуровки във филмите.
Те нямат навика да си плащат такива, понеже никой не ги натиска за това и когато им се наложи да ползват лекар или зъболекар трябва да си плащат в брой.Това е скъпо там, но и болниците им са като хотели вкл. като обслужване.
Не съм възторжена, а обективна и както и в други страни при емигриране всяко начало е трудно, ако не се организираш.

# 475
Един работи,защото не пуска жена си на работа. Не става въпрос за моите
познати. Жена му работи в мед. лаборатория ,а той е пенсионер.
Не става въпрос за осигуровки ,а за пари.
Моите познати добре са си уредили живота. Става въпрос за там родилите се турци.
Все пак не искаш да кажеш ,че всичко във филмите е лъжа?
Моите познати са от 1986г. там.

# 476
  • София
Нова анкета за участията на Туба  Hug

http://www.gecce.com/anket.aspx?Id=594

Резултатите  Peace

Кои от вашите предпочитани серии Büyüküstün туба?  / превод на Гугълчо/

Gül Оя в моя кръг   11,3%

Ihlamurlar Altında    18,8%

Asi                          44%

Gönülçelen              25,9%

# 477
didoka45 , да ти е жива и здрава внучката! Нека ви радва със смеха и усмивката си!    newsm59  party023

# 478
rina-rina, благодаря на теб и evich74  за милите пожелания . Разбрах , в предаването на Гала  ще  се вземат интервюта с артистите от Незабравимата. Аз не съм много добра с работата с компа,но  много ми се иска някоя от Вас да пише в сайта на предаването и да ги помоли от името на феновете на Аси да се вземат интервюта и от нашите любимци. Там има едно момиче Зайнеб,тя е връзката в предаването с феновете На кафе. Защо не им изпратите няколко клипа да се запознаят с играта та нашите любимци. Нека видят във форумире какъв огромен е интереса към Мурат и Туб., Моля Ви направете нещо.

# 479
  едно клипче на фона на прекрасна френска песен  http://tr.sevenload.com/videolar/4k4cVGU-Asi-Demir-02

Днес  темата ни мноооооооооооооого френска стана!

Общи условия

Активация на акаунт