Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 837
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Един работи,защото не пуска жена си на работа. Не става въпрос за моите
познати. Жена му работи в мед. лаборатория ,а той е пенсионер.
Не става въпрос за осигуровки ,а за пари.
Моите познати добре са си уредили живота. Става въпрос за там родилите се турци.
Все пак не искаш да кажеш ,че всичко във филмите е лъжа?
Моите познати са от 1986г. там.
Ами то винаги и навсякъде става въпрос за пари Simple Smile
Точно, че искам да кажа, че не всичко във филмите е лъжа.
И всичко си е до навици, до конкретен случай и до характера на отделните хора, което си важи и при нас.
Имат много социални придобивки, които написах горе и като цяло не им отиват 70-80% от парите за неотложните месечни разходи, както е при нас.Държавата ако не помага, то поне не пречи.Сега, че някой искал тук да си оправи зъбите..., ами човешко е да си направи сметката къде му е по-изгодно - тук или там, но не правиш зъби всеки месец, в смисъл не ти е ток или вода.
Защо не си пускал жената на работа ? А какво ще каже родата или комшиите - този не е мъж на място, щом не може да си изхрани семейството, плюс това някои са много, ама много ревниви Simple Smile
Честно казано и жените им не се бутат много да ходят на работа, това положение някой да ги храни ги устройва.
Не са толкова амбициозни да учат и да работят нещо по-престижно, не че някой ги е спрял.
Моята приятелка, която няма нищо общо с Б-я много се разбира с мъжа си.Имат 2 деца, а мъжът и буквално я носи на ръце.
Той си ходи на работа, а тя по цял ден се чуди какво да прави и къде да отиде на чай.
Последния път, като се видяхме през м.септември 2009г се беше изрусила и си беше сложила малка обица на ноздрата, а той много и се кефеше Simple Smile  Случаи всякакви, кой както си направи живота.

# 481

-Туба,феновете на новия ми филм не те харесват...,но аз имам обяснение защо-ти си най-красивата и талантлива актриса в Турция,засенчи всички,дори си на път да засенчиш и моя сериал с участието си в Гьонюлчелен....прекрасна си,продължавай в същия дух....красотата ще спаси света!

-Мурат,не ме интересува кой ме харесва и кой не-важното е аз да съм удовлетворена и да са успешни проектите ми....и най-важното да сме винаги заедно,да си до мен,да ме подкрепяш!

# 482
Искате ли да си припомним нещо хубаво - "Надявам се да знаеш - да живея без теб сякаш съм нищо...........",  а дали е така !(кой ще ми каже?)

http://vbox7.com/play:d5ccc673

Едно послание към Туба

# 483
Обременени сме с този товар

нека ми е тежко.....психоанализата продължава

# 484
# 485
# 486

Как си е извъртял очите за да я види!

# 487

Романтичната среща сред маковете....

# 488
Страхотни снимки!!!

# 489
И аз мисля,че трябва да направим нещо за да накараме НОВА ТВ да покани  Мурат  и  Туба /или да вземат интервю / .Трябва по някакъв начин да разберат ,че има голям зрителски интерес  та дано купят и новите им филми.Аз смятам да напиша писмо до председателката на Борда на директорите.

# 490
  • BG
Такаааааааа, виждам че в темата за наказанието са повръщали , отивам да им поизчистя малко Joy
Маги, много готини снимки Hug

# 491
Аз съм "ЗА" ще те подкрепя Peace

# 492
Аз съм "ЗА" ще те подкрепя Peace
отговора ми е към Господинова

# 493
Сладурани, я погледнете пост 375 и 377 на Rina - снимките и ми кажете кое ви харесва повече - "мачкането на бузата на Саваш от девствената Ясемин" или "срамежливата нежност на Туба"  newsm78

И как после да не я обичаш! Дори Rina да ни "пастне" и от последните серии на "Аси" милувка - дори когато разбира, че напълно се е излекувал - прегръдката й е по детски чиста!

Няма друга като Туба, нищо, че "казват, че Нюргюл била много добра актриса". Да, ама НЕ! Sick

# 494
  • BG
Сладурани, я погледнете пост 375 и 377 на Rina - снимките и ми кажете кое ви харесва повече - "мачкането на бузата на Саваш от девствената Ясемин" или "срамежливата нежност на Туба"  newsm78

Която също е девствена искам да добавя Peace
За стрина Ясемина вече сте видели коментарите из турско-румънските форуми Joy Joy Joy
Те такова чуда нема .

Общи условия

Активация на акаунт