Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
И аз мисля като Ив, ако се държиш нормално и естествено и за децата не е нещо особенно. Разбира се без демонстрации.

Ох, аз пък отпадам за петък. Живот и здраве отиваме на Пампорово.

# 256
И аз мисля като Ив, ако се държиш нормално и естествено и за децата не е нещо особенно. Разбира се без демонстрации.
  Както Мадлен Алгафари ли? Wink

# 257
    Не че взимам активно участие в сбирките и "хортувките",но не мога да не отбележа,че веднъж определено ме впечатли с коментара си по повод разграждането на алкохола в човешия организъм.Даже едвам си сдържах импулса да те попитам във връзка с какво знаеш толкова тънки подробности на този процес.
Ами защото съм малко дървен философ Wink и защото ми се наложи поради незаинтересованост на лекарите, да се ровя за ефекта на голяма част от храните и напитките при инсулинова резистентност. Ако зависеше от ендоктинолога ми, трябваше да се храня само със зеле, ряпа и моркови.
    ДА....позната история.  Thinking Колкото и да се иронизира по този повод в БГ-мамма, живота ни принуждава да ставаме малко лекари,педагози,счетоводители и какво ли още не..... #Crazy

# 258

Моят проблем е, че се е научил колко интересни игри има с пишката...  Tired Гледам да не всявам срам и вина, но обяснявам задавено, че това не се прави пред публика...  Tired Говорих и с учителките, да видим...
    И Алекс ги е научил,но засега не ги е правил пред публика,ако не броим мен....
    Още преди да е навършил 2 годинки имаше доста интересни прояви в тази насока  Mr. Green ,но гледам да не задълбавам много-много......Отвличам му вниманието и толкоз.Ще видим,как ще се държи по-натам. Rolling Eyes

# 259
  • София

Моят проблем е, че се е научил колко интересни игри има с пишката...  Tired Гледам да не всявам срам и вина, но обяснявам задавено, че това не се прави пред публика...  Tired Говорих и с учителките, да видим...
    И Алекс ги е научил,но засега не ги е правил пред публика,ако не броим мен....
...   

Броя се, защото след като не съм негово гадже, се явявам публика!  Mr. Green

# 260
  Интересно,между другото....Какво ли мислят по въпроса психолозите? Simple Smile Thinking
  Някак с Хени не сме стигнали до този пункт......
  Имам чувството,че точно майката се явява вид гадже за едно момченце на тази възраст.На Алекс доста често му се случва да отблъсква таткото,макар че имат прекрасен контакт.Прави го,ако си заиграем заедно,ако сме си легнали в леглото да четем,например,в други ситуации..... Rolling Eyes

# 261
  • София
Деси, намлила съм алкохола, ама не мисля да ставам монахиня, то аз го намалих /и половинката също/ още преди месец. Усетихме се, че откак се  е родил Дани пием като за последно, ама то това вече 3 години... ooooh! И така.
Ноеми, напиши инсулинова резистентност в гугъл и чети. То и аз много не съм се задълбала още, понеже не е потвърдено с изследване, а ендокриноложката го заподозря от симптоми. Иначе бих ти разказала сбито, ама още немога да се наема с това. Имам причини да й се доверя, понеже към момента е най-известната в Бг и не съм срещала поне недоволен от нея пациент. Не ми е предписала диета, така че дори да го имам в известна степен - не е страшно. Аз от своя страна ще се опитам като се стопли да поспортувам, понеже четох, че е препоръчително, да не кажа задължително в случая. Аз въглехидратите съм ги намалила, така че откъм тях съм ок. Алкохола е на социалния минимум...
А, Деси - ти като чела по въпроса - кой алкохол е най-малко вреден в случая?  newsm78 Тези с високо съдържание на спирт или тези с високо съдържание на въглехидрати? С други думи - една малка водка или две чаши червено вино е по-малкото зло?

И да се оплача накрая - Дани се събуди и повърна, та днес сме си вкъщи двамцата. Но не отпадам за утре де, надявам се поне.  Praynig

# 262
  • София
Селма, вчера си говорехме с Шош за момиченцата в ДГ и когато попитах за гаджето, той каза, че иска аз да съм му гадже!  Flutter Crazy
Както и да е, от 3 до 6 години е така, после ще се яви подражание на еднополовия родител...  ooooh! Mr. Green

# 263
Селма, вчера си говорехме с Шош за момиченцата в ДГ и когато попитах за гаджето, той каза, че иска аз да съм му гадже!  Flutter Crazy
    hahaha
  Ориентирал се е към най-готиното.  Mr. Green Сладур!   love001

# 264
  • София
Селма, вчера си говорехме с Шош за момиченцата в ДГ и когато попитах за гаджето, той каза, че иска аз да съм му гадже!  Flutter Crazy
   hahaha
  Ориентирал се е към най-готиното.  Mr. Green Сладур!   love001

Blush
Бих предпочела снаха като теб - търпелива, разбираща, подкрепяща и стройна!  Wink А за уменията в кухнята и на пианото...  omm

# 265
  • София
Алоо, спами-чатът!  Joy
Абе ние голяма група се заформихме, някоя няма ли да звънне да запази маса? /аз не ги мога тия работи/

# 266
   Добре,че не избързах да изключа компютъра и прочетох твоя пост ,Ивонскаnewsm03 Mr. Green
   Сега съм заредена с позитив за целия ден най-малко!  Hug
   (Макар че за момента реално не отговарям на нито едно от споменатите качества  #Silly )

Клеми,ак се чувства Дани сега?Ти разбра ли ,защо е повърнал? Rolling Eyes

# 267
  • София
Алоо, спами-чатът!  Joy
Абе ние голяма група се заформихме, някоя няма ли да звънне да запази маса? /аз не ги мога тия работи/

В Дон Домат май не правеха резервации...  Thinking Ноеми да каже, тя ще знае!  Wink

# 268
  • София/Варна
Klemy, и двете са неприемливи за съжаление. Аз лично пийвам чаша червено вино веднъж на месец-два. А подробно ще ти разкажа утре вечер.

# 269
  • София; Дружбето
Явно и аз отпадам за утре Rolling Eyes
Ние се разходихме, навън е разкошно.
Миша също е открила, че е приятно да се попипва. Единствено съм и казала, да го прави с чисти ръце и да не е пред хора. Колко ме слуша си е нейна работа, знам че е период и ще отшуми

Общи условия

Активация на акаунт