Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Явно и аз отпадам за утре Rolling Eyes
Защо?
Аз мога да те върна, нали съм към Младост.
Не знам само кога ще свърша работа, че да се добера до вас,но ще дойда!

# 271
  • София
...

А на Лила звънна ли?  Thinking

# 272
# 273
  • София; Дружбето
...

А на Лила звънна ли?  Thinking
Нямам и номера, така че няма как   33uu
Искам още на разходка, но навън стана едно малко езеро Crazy
Къде се намира този Дон Домат и в колко ще е сбирката?

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:00 от tsveta

# 274
  • София
...

А на Лила звънна ли?  Thinking
Нямам и номера, така че няма как   33uu
...

smile3516 Ами, кажи, ще ти го дадем! Не ти е мерак, явно...  newsm12

# 275
  • София
Я си кажете, кой към колко може да дойде, за да пробваме да направим резервация, че сме един футболен отбор /за сега без резервите/...За сега само Нимски рече към 18, 18:30...друг? Да не се наложи в крачка да сменяме заведението поради липса на място. То, аз мога да седна в някой младеж на саседна маса, ако няма за мене място, ама хайде няма нужда.  Mr. Green

# 276
  • София; Дружбето
Мерак имам и то какъв. Кажете къде се намира, че нямам идея. Адрес нещо. Ще се пробвам да се домъкна с градски към 18-18.30, че да правя компания на Ним

# 277
  • София
Цвета, назад където пуснах списъка има адреса! Да не те подведа как беше, погледни няколко страници назад! Peace

# 278
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Клеми, Дон домат не правят резервации ,независимо за колко чевека става въпрос/освен ако не са си сменили политиката в последните месеци,коети силно ме съмнява/ Peace Утре е петък вечер, не е зле да имате и резервен вариант/Дон Домата зад министерството на икономиката е по-голям, казвам за всеки случай.А иначе малко по-нагоре от Дон домата на Цар Асен има още една пицария-Мания се казва,и това да знаете,ей така,за план Б Peace

# 279
  • София; Дружбето
Цвета, назад където пуснах списъка има адреса! Да не те подведа как беше, погледни няколко страници назад! Peace
Те са 5-6 пицарии и все по центъра. В коя точно Rolling Eyes че аз съм ходила само на гърба на министерски

# 280
  • София
Нека не променяме - много народ може и да не разбере!  Crossing Arms

Ще разчитаме на Ним и Клеми да ни подсигурят места, пък ще ги черпим по едно...  Naughty

# 281
  • София/Варна
За час съм зависима от мъжо и дребната въшка, че не знам кога ще и скимне да яде и спи, но се надявам към 18.30 да тръгна надоле.

# 282
  • София
Те са 5-6 пицарии и все по центъра. В коя точно Rolling Eyes че аз съм ходила само на гърба на министерски

Воала: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=5f4151df99d6eea7fc92e9f6a231bc9d&tip=1

# 283
  • София; Дружбето

Воала: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=5f4151df99d6eea7fc92e9f6a231bc9d&tip=1
Hug Ако се загубя ще звъня Crazy

# 284
  • София
Я си кажете, кой към колко може да дойде, за да пробваме да направим резервация, че сме един футболен отбор /за сега без резервите/...За сега само Нимски рече към 18, 18:30...друг? Да не се наложи в крачка да сменяме заведението поради липса на място. То, аз мога да седна в някой младеж на саседна маса, ако няма за мене място, ама хайде няма нужда.  Mr. Green

Чакайте да не сбъркам - става дума за Дон Домат на Цар Асен 34? Нали? Или бъркам???? Моля за потвърждение!

Ако е той, мога да бъда там малко след 6 (стига да не изникне нещо супер спешно в петък в пет часа, но се съмнявам)! Кой още може да дойде по-рано да знам на кого да звъня, щом пристигна?

Общи условия

Активация на акаунт