Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Баси и новините  Tired
Ним, Цвета големи пергръдки за вас и много, много сили  Hug Дано скоро сте си у дома и утре да имате един хубав и весел празник  Hug АКо мога с нещо да помогна съм насреща.
Аз нямам много време напоследък, изоставам с четенето, че работното ми време някак си стана от 8 до 8  Crazy Мтого често малкият го намирам заспал вече и сутрин го виждам само да ми пожелае лек ден, от друга страна, обаче си налягам парцалите, че в тая криза друго не остава  Rolling Eyes
Изчезвам, че дългът ме зове ...

# 556
KayRenn,мерси. Simple Smile
Може наистина това да е. Thinking

# 557
Слава богу за добрите новини!

# 558
Много се радвам за Симонесата! Сега и Цвета да се похвали за Габи!

# 559
  • София
Ще оставя заглавието такова и нека Симонка с всеки следващ ден да е по-добре, и по-добре, и все по-добре!  Heart Eyes Hug Hug

# 560
Стискам палци за Симонка и Габи!!!  Praynig Praynig Praynig Бързо оздравяване, а на техните майки много сили и кураж в трудния момент.

# 561
Много  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за Габи и Симонка и много сили на двете мами - Цветя  Hug Hug Hug Hug Hug

# 562
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ   Hug
Ним, Цвета, Иве, Флоуерлина, Цветомира, Лилянчо, Лила, Лилита нека името ви е здраво и все така красиво.
Пожелавам Ви най-вече здраве за вас и семействата ви, а всичко друго се постига.
Подарявам ви от все сърце много от любимите ми слънчеви цветя  Grinning

Пийнете за здравето и на най-малкият мъж в нашето семейство, а също и на моята майка.

# 563
 Hug Благодаря, Манана! Прекрасни пожелания! Да ти се връщат и достигнат всички останали именници!  Heart Eyes Hug

# 564
Честит празник, мили цветя и дръвчета! Бъдете здрави и усмихнати!

# 565
  • София
Имам по-добро предложение за празника  Mr. Green

Ним, Цвета, Флоуерлина, Цветомира, Лилянчо, Лилита, надявам се ще откриете своя тип .... цвете тук:

ПП. Ама, Лила е Мила, и те ли празнуват?  newsm78

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 08:44 от ivonska

# 566
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet  На всички ви желая здраве и късмет, защото знам, че почти във всеки дом има по един празнуващ днес.

Искрено благодаря за всички пожелания за мен и за Симона. Ние днес няма да празнуваме, макар че и майка ми е цвете. Смятам да си приготвя една торба за болницата и дано на обяд да ни кажат, че е по-добре и ще я изведат от реанимация, а мен ще вземат с нея. Ще пиша веднага щом имам новини. Praynig

# 567
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА!

Ним,дано излезе от реанимация и днес да сте си заедно! Praynig

# 568
  • София/Варна
Честито на всички именици!!!

По повод днешния празник, моята малка именичка стана християнче. Искам да благодаря и на кръстницата и, която прие много присърце задачата, въпреки кратките срокове, пред които я поставихме. Благодаря и на приятелите, които дойдоха да споделят този момент с нас!

Ним, Цвет, знам, че днес не ви е до празнуване, но ви пожелавам идващите години по-рядко да посрещате празници по този начин  Hug.

# 569
  • София
Вече сме 3аедно в отделението! Симона е много по-добре! Вероятно ще ни държат пълни 5 дни но сме се запасили с филмчета и солети

Общи условия

Активация на акаунт