Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 383
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Стискам палци бързо да настъпи подобрение при Симона. Много, много силни прегръдки за Ним!  Praynig  Hug

# 542
О Боже!!!!! Помогни на Симонка и дай сили на Ним!!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 543
  • Русе
Така, като чета, тази седмица пак сме в "лоша серия" - дано бързо отминат неприятностите при Габчо и Симонка  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Цвета, Ним много сили и кураж  Hug Hug Hug Hug Hug

# 544
# 545
  • София
Момичета, тази сутрин новините са по-добри. Данните са, че пристъпът в най-лошата си част е преодолян и нещата са тръгнали към подобрение! Бях сигурна, че с толкова стиснати палци нищо лошо не може да се случи! Благодаря ви и за пожеланията и за притесненията. И на Ивонска - на която се обадих да се нарева вчера, защото нямаше на кого другиго!

Днес в 13 часа ще идем за повече информация, макар че цяла вечер ни звъняха двама вътрешни информатори, от които всъщност разбрахме за опасността от интубиране, инак лекарите на мен като майка нищо не ми казаха при приемането. Убедена съм, че ще я държат поне 5 дни, колкото е срокът по клинична пътека, но после голямо гушкане ще падне.

Леля ми (която е лекар там) е ходила да я види, но се е крила по ъглите, за да не я познае Симона. Спокойна била, почнала да си показва ината и си хапвала.

И - за сведение - детските отделения в София са пълни с морбили, включително това, а на някои болници са дори затворени за друг прием! Мен ме успокоиха, че щом и двете сме ваксинирани, значи нямало страшно, но се чудя толкова ли са много неваксинираните хора в България, за да са пълни отделенията? Дори свижданията в момента са прекратени поради карантина, а информационната завеса е пълна!

Ще пиша още следобяд, като се приберем.

# 546
  Ним,слава Богу,че имате подобрение!  Praynig Hug
  Чудих се за състоянието на Симонка и хомеопатията,която искаше да приложиш към нейния проблем.....Но ще те разпитвам после,когато нещата се успокоят напълно.

За морбили.....Много се говори за това,че и ваксинираните се разболяват.... Confused

# 547
  • София
Ним, стискам палци да се оправя бързо Симонесата. А на теб много прегръдки.
Само да ти кажа, че си моя набор и ние не сме ваксинирани. Освен, разбира се, ако не си отишла сега да те ваксинират.
Иначе да и ваксинирани се разболяват (сестра ми преди месец изкара морбили), но много леко, почти не се усеща.

Хайде вече само положителни новини! Praynig

# 548
Ама Симона сама ли е в болницата  Shocked Shocked Shocked Не е ли много малка??? Ужас, Ним, представям си колко ти е зле поради този факт!  Hug Радвам се, че има подобрение  Hug
Цвет, Габчо как е?

Морбили има в цялата страна, макар че не се говори и не се коментира. Ние на работа бяхме под карантина по Коледа, сега доколкото знам и в Русе е пълно отделението с болни.
Резултатите от мантуто и рентгена при мен са добри, слава Богу.

# 549
  • София
Чудесен ден - Ним, толкова съм щастлива, че Симонка вече е себе си!  Hug Hug Hug Дано никога повече не минете през тоя ад!  Praynig

Ние с Шош гледахме Любопитното слонче в кукления театър и Шош се сбута доста дефинирано с един ухажор на Вики (на Галина Димова)...  Tired Едва се удържах да не се намеся, но за моя почуда Шош храбро избута съперника няколко пъти!  Flutter Накрая натрапника се примири, че няма да спечели тази точно битка...  Crazy Борец е, ама дано това не му носи големи главоболия...  Tired Но Галина ще има главоболия с нейната джуфка, това е сигурно!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 550
  • София
Сега се връщаме от болницата - Симона се подобрява, но поне още 1 денонощие ще е в интензивното отделение. Освен това като дете на колега, гледат да се презастраховат. На мен почти нищо не ми казаха всъщност, основните новини ги научавам по друг начин, но важното е, че най-лошото е минало и от тук следва стабилизиране.

# 551
Ох, сви ми се стомахът като видях заглавието Sad Сега влизам във форума.
Ним, никога повече такива преживявания!!!!!
 Hug

# 552
   Ним,продължавам да стискам палци за милата Симонка! Praynig

# 553
     Вчера ,докато бяхме на разходка с Алекс,той поиска да видим градината му.Отидохме да поиграем за малко в двора й.
     Срещнахме и една от госпожите му,която му е била любима.....И..... Shocked

Алекс,като я видя,направо ме разби с държанието си.Нито поиска да я поздрави,нито даже да я погледне в очите,направо се изплъзна от вратата на градината и бързо се насочи по-далече от нея!Аз едвам успях да разменя 2 любезни думи с жената.....  Confused

Какво беше това?Да не би да е било проява на някакъв вид скрит страх или реална несимпатия,макар и преди всичко изглеждаше по друг начин? newsm78
      Странна работа....  33uu

Ивонска,Галина....  ooooh! Hug Heart Eyes

# 554
  • София/Варна
Ним, Цветка,  Hug Praynig ! Възможно най-скоро да сте у дома, с малките си патета! З

Селма, това е реакция на изоставеното дете. Оги се държеше по същия начин с бавачката ни, защото тя замина, без да му се обясни много, много какво ще се случва. Аз бях фиксирана върху това да му обясня за идващия нов член в семейството и разчитах на бавачката да му обясни, че ще се разделят, но това не значи, че я обича по-малко. Може би и реакцията на Алекс се дължи на нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт